Hemma från bion

Nu har jag promenerat hem från bion.. blev trevligt överraskad över hur bra filmen var. Månmga som sagt att den skulle vara bra och när jag hör sånt förväntar jag mig en bra film och denna gången stämde det också! Riktigt bra, om ni ska gå och se bio välj den eller avarar som jag nog kanske ska gå och se i Ängelholm nu på tisdag!

Nu ska jag hoppa i mjukisbxorna och slänga mig framföra tvn med min data i famnen, ja precis så som jag började dagen i morse!

Godnatt på er! ♥


(Bild från förra gången jag var och såg Twilight 2..)


Gör vid och..

Gör ni vid mig och allt annat innan jag ska ta bussen in till stan för att se bio med Kajsa! Ska först ut och äta och sen välja några fina men ändå sköna kläder att ha ikväll =) Vi hade tänkt se filmen Sherlock Holmes tror jag att den hette? Någon av er som sett den? Rekomendrerar en annan i sista sekund eller kanske rentutav älskade den?
Nej nu måste jag fixa klart ha en mysig söndagskväll allihopa! ♥


100131

Godmorgon bloggen!

Vaknade upp på strålande humör i morse, vet inte varför men allting känns så bra just nu. Hur är det själva? Jag var iaf hos Frida igår och bara snackade och myste hela kvällen =) Sånt som behövs! Skulle ha uppdaterat bloggen innan jag stack till henne men sen blev det ont om tid och bloggen ville inte som jag ville så det slutade med att jag sket idet.

Men nu ska jag fortsätta att mysa i min säng en stund till innan jag ska gå upp och göra lite nytta.





Video från igår



Hahaha, så sjukt gullig video på Frida när vi var påväg hem från stan med bussen mot miatorp!

Lite bilder från igår










Men nu hinner jag inte lägga in fler bilder för jag ska hoppa in i duschen !

100130

Hej på er! Mår ni bra idag? Jag mår iaf mycket bra! gårdagen var bra, vi stack till Malin och var där lite innan 7, vi åt spelade jag har aldrig med ett härligt gäng tjejer. Lite i 10 tar alla bussen ner till stan och kommer dit vid halv 11 då vi stack upp till tapaz och steakhouse! Träffade en massa fina folk, Johan, Linus, Bäck, o.s.v.

Sen fortsatte jag Frida, Emma och Linn ner till tivoli där vi också träffade massa folk som man inte träffat på mycket mycket länge. Vi skulle gå hem vid hav 3 men gick istället upp till tempel för att träffa Bäck, Zenia och alla de som inte varit på tivoli! Men det var en fin kväll, med mycket dans ♥

Nu sitter jag här och har nyss hoppat i mina mysbyzor och ska snart iväg och träna!

Nu sticker vi ut!

Nu drar vi iväg upp till Malin och sen vidare in mot stan.

Hoppas att ni får en fin kväll ni som ska ha en mysig hemmakväll och ni som ska ut och dansa! ♥


Har på mig ett par svarta cheap monday jeans, ett svart linne och en svart paljettväst.

100129

Hej! Nu är jag hemma och har inte tidigare hunnit blogga. Men jag sitter nu här iaf och väntar på Frida som är påväg hit nu. Sen kommer My hit och vi ska köra uy till Malin där vi ska på 19års middag/förfest för att sen sticka vidare in till stan och sen sticker vissa in till tivoli och andra till tempel!

Var nere i stan tidigare och köpte saker till Malin.. allt var komiskt just då jag och Karolina skulle köpa men jag hade glömt penmgarna hemma och när vi kommer fram till kassan så har Karolina göömt sina kort hemma.. så vi fick kolla ibland några pengar vi hade ute och det var inte med mycket vi kom över priset som sakerna gick för!


100128

Hej! nu har jag precis kommit hem och käkat lite sen jag var i stan tidigare idag.. Sara kom och är här inne nu och har lämnat tillbaka sladden hon lånade så nu kommer en massa bilder komma upp från igår =)!

Annars så var det en fin dag på stan idag, träffade Zenia vid 3 och vi gick till espresso house och så bjöd han på fika! Sen gick vi en runda på stan och shoppade lite han kom hem med ett par skor och några andra grejer och jag med lite annat som jag tagit bild på här längre ner.

Skulle ha uppdaterat i morse men eftersom blogg.se håller på att bygga om så kunde aldrig publicera inlägget jag loggade in för att skriva.


Zenia på espresso house

Skjorta och ett linne

Öronhänge och ett armband jag fick av Erica idag =)

Inne i värmen!

Kajsa smsade och frågade om jag vill träffa henne, och självklart ville jag det! Så det som vi fortfarande inte har gjort, eller nu hade gjort var att åka en pulka runda! Så vi mättes nere vid backarna och försökte få fart på grejerna.. hahah måste varit längesen vi åkte för båda skrev alla första runderna som vi var ute! Pulkorna vändes baklänges och på sidor och allting..

Sen gick vi hem till Niklas och blev inbjudna på lite varm chocklad och kakor =)

Tog ett par bilder ute som ni kommer få se när Sara har kommit in med sladden till min mobil igen

100127

Godmorgon!  har precis gått upp och käkat lite frukost, skickat lite projektsarbetsfiler till Alex till vårt möte med Eva nu i förmiddag och har även letat ihjälp mig efter min plånbok och alla kort inne i my walk in closet. Nu har jag dem iaf! Ska ner till stan en runda efter mötet och kolla på lite kläder =)! Men jag måste verkligen skaffa ett jobb snart! Går bankrutt här hehe.

100126

Förlåt för dålig uppdatering idag! Men jag har haft Sara på besök här ändå sen jag kom hem från skolan idag.. men nu har hom lämnat och jag ska snart bäcka mig framför tvn. Märker redan att mästarnas mästare har börjat så ska gå och kolla på fortsättningen, är faktiskt riktigt underhållande! Sen blir det lite bokläsning innan det är dags för veckans sista PH-avsnitt! ♥

Kvällsmål

Har precis varit och rotat en massa ute i kylen.. sen bestämde jag mig för att ta fram några knäckebröd och tillbehör! Vet ni vad, om ni kollar noga i skålen ser ni nog att det bl a. ligger tomater, ost och korv. Det är en blandning som vi alltid ät här hemma förrut. Vi skar massa olika varianter av de olika grejerna och sen satt vi där och smackade på det mums.

Och till detta blir det Baksmällan! =)

DON'T TRUST ME

Har sen jag kommit hem varit på så bra humör och hoppat och dansat runder till denna låten hela eftermiddagen på högsta volym !!

Ganska annurlunda video men jag bara ÄLSKAR refrängen!

SMOOTHIE

Nu när jag kom hem så var det dags att äta någonting men kände inte för något så istället för sitta och småäta satte jag i ipoden i högtalaren tog jag fram några favoriter och blandade ihopa en smoothie!


Youhurt, hallon, after eight och några macadamiannötter..



Ner med allt innehåll!


Blanda och häll upp!


100125

Hade en jobbig natt.. kunde inte sova vad jag än tänkte på eller hur jag än bar mig åt.. låg ändå och tänkte på allting.. och ingenting, låg och vred och vände mig! Men nu har jag varit i skolan på 2 lektioner. började med krimonolagi som jah måste läsa upp nu eftersom jag kom till min klass i 2an.. Men det var bra folk, och folk jag kände som det var fint =) Sen hade jag matte c och tog sedan bussen hem! Så skönt, att jag äntligen tog tummen ur röven och fixade in lite låtar på ipod och rensade den från allt gammalt..





Godnatt!

Nu lägger jag ifrån mig allt arbete och slumrar in i sängen..
Hoppas ni haft en mysig söndag ! ♥


Costa eller inte Costa?

Jag och Frida har varit helt säkra på att vi skulle till Costa i sommar.. att åka dit med alla fina vänner och bara leva och njuta av varenda minut! Men nu i efterhand har Erica hoppat av och Belinda vet jag inte var hon håller hus.. Så vi funderar nu på att åka ensamma ner där och bosätta oss. Eller kanske ta och boka en sista minutenresa till Spanien för halva priset? Låter också fint, för det känns som att om man åker till Costa kommer det vara samma människor som det är här i Helsingborg nere på hotellen. Same stuff, different lokation!


100124

Då var helgen åter slut och jag väntar med stor inblock redan på förljande vecka och helg! Hoppas hoppas verkligen den blir bättre än vad denna veckan varit..

Tagit mig tiden att rita upp ett fina schema den kommande veckan



Plats för att fyllas på ! =)


Uppdatering och hälsning från Elin!

Sitter här hos Elin för tillfället.. För tillfälletsitter vi och knarkar lite skön musik som hon har på sina spellistor. Tidigare har det blivit tv, dator, en massa flumm vidoer som faktiskt av NÅGON anledning Elin har fått tillåtelse av mig att lägga ut. sjukt skämmigt btw.. så bry er inte om att gå in och kolla hehe.

Riktigt fint förresten att Elin skaffat lägenhet nu förresten kommer typ leva här! Sommmmmr och sol oh hennes balkong LÅTER RITIGT GREJT?! Right? =)




Är påväg att..

Är påväg att ta mig ur sängen och in till köket och fixa lite mat för ikväll.. Sen ska jag in i mitt rum igen och kolla efter några kläder och senare dra mig hem till Elin för en tjejkväll! Vet inte om vi snackar med några andra men annars blir det vi och massa andra fina saker ikväll ! =) Så fint att hon skaffat lägenhet precis här vid mig hihi.



100123

Igår var en halv bra/seg kväll. Det började bra. Alla samlades hos Emma vid 7 det blev jag och 10 andra tjejer. Vi åt snackade och förfestade. Sen så stack hälften av oss vidare till Adam Jiltoft för att fortsätta förfesten. Jag, Linn, Eg, Emma, Elise, Denice =)

Efter ett tag insåg vi att bussen skulle gå, dock hade Tommy bil men på 2 runder ta 7 pers i bilen kändes jobbigt. Så jag och Philip sprang ut till bussen och tog den ner i stan istället. In på Tapaz och Shakespere och träffade Viktor, Mathias och Andreas. Efter några runder så stack vi senare ner till Tempel men där var helt dött. Visst var där drag av dem som var pepp men att inte ens kunde hänga in sina jackor när man kom lite över 1? Så efter någon timme därinne så stack jag och Philip hem igen.

Men tackar Emma för en härlig förfest igår! ♥

Nu sticker jag!

Nu sticker jag iväg det är bara några meter ifrån mig som Emma bor så ska hinna packa lite innan jag traskar ut.. inte hunnit fixa med det än så nu m¨ste jag verkligen stänga av om jag ska komma i tid!

Puss på er allihopa och ha en fin kväll ! ♥

Ska snart iväg till Emma..

Nu är jag hemma från runden nere i city.. Jag tog bussen ner och mötte Frida och Maria en stund senare. Jag och Frida gok en runda i stan och hittade present till Emma och sånt. Sen kom jag på hemvägen på att Kajsa jobbade idag så isället för att åka hem tog vi bussen tillbaka ner till stan igen och promenerade bort mot espresso house nere vid hamnen. =) Kajsa fixade några chi till oss när vi samtidigt satt där och snackade om allt mellan himmel och jord.

Men nu är jag hemma och ska snart sticka vidare till Emma om bara några minuter för att fira att hon blivit 19! ♥


100122

Nu är jag uppe och har nyss duschat och tagit på mig lite kläder..ska snart ta bussen ner i stan och möte upp Frida där. Sen ska jag nem här igen och träffa Kajsa en liten stund.

Men nu måste jag springa till bussen.. ♥

Hemma och vänder en runda..!

Alex körde mig hem och nu sitter vi här och kollar lite tv och så vidare.. ska åka tillbaka till skolan vid halv 5 igen.

Vi körde ner en runda till Fredriksdal innan för att käka lite, jag Alex, Hampus, Jacob och Oskar. Sen tillbaka till skolan där vi fick betyd i filosofi o.s.v. Där jag fick ett vg av Rikard riktigt nöjd faktiskt eftersom jag inte anser mig själv vara så filosofisk =) Så det känns riktigt bra!


Min mat på hela dagen idag..

Ondskan..


100121

Det blev ingen uppdatering igår osm ni säker märkte.. var to busy med allt annat i mitt liv så jag hann inte med det helt enkel sånt får ni ta!

Idag har jag nyss haft ett fett prov med en massa uppgifter ingen av oss i hela klassen kunde.. men ja det gick väl hyffsat bra ändå! Det jag har pluggat på kunde jag iaf och de flesta frågorna om det kom.. Nu sitter jag här med lite fin musik i öronen och bloggar en liten runda innan jag ska förflytta röven till sofforna ute i bibloiteket för att fortsätta på ondsakan som jag börjat läsa som skulla vara klar på måndag.

Sen blir det filosofi med betygsnack oh efter det blir det lite mat och sedan öppet hus för 9orna. Så sammanlagt kommer jag att vara i skolan i 12 timmar i streck idag? Någon som klagar? Nejnej.
Fredag imorgon, ´då blir det middag mm hemma hos Emma =)!

100119

Nu efter en lång dag i skolan har jag vilet en stund, suttit mig ner med svenskan och bläddrat igenom alla dessa papprena som vi ska ha prova på på torsdag.. Men nu ska jag förflytta rumpan till tvn och sätta på handbollen som senare blir följt av PH =)

Hoppas nu haft en bra dag och kommer få en fin kväll! ♥

100118

Hej och godmorgon! =) Jag hade ingen företags ekonomi i morse för vi har fått en uppgift där som ska vara klar imorgon.. uppskattas att ta över 5 timmar att göra. Jag har den kvar.. Så nu ska jag upp för att gå på matten och sen ska jag på samhällen vi ska ha! Sen är det dags för en körlektion till.. Varenda gång jag ska öra ser det till att ha snöat! så vi kommer aldrig riktigt i närheten av att kunna följa schemat i ordning för parkering är svårare nu plus att det är extra svårt att se väggrenen mad massa snö ovanpå.

Nu ska jag bara spruta på lite fin disel parfym jag fick av Zenia i lördags sen dra på jackan och sticka iväg till skolan =)


Några bilder från igår







100117

Sitter här nu och lyssnar på 18års listan vi hade på igår! :) Käkade nyss lite tacos vi hade kvar från igår och öppnade alla presenterna i morse jag fick från igår! Tack allihopa för att ni kom och för allt ni gav oss ni är så bra! ♥

Annars stack vi upp till stugan imorse ign vi orkade nte städa igår eftersom de sista gästerna gick så sent som 4 :) Så de blev massa borstande, skurande, lagande, städande och uppplockning från allas kalaaaaas igår!


(Här är några saker jag fick.. lämnade kvar resten i stugan som jag hämtade morgonen därpå..)

Sen städade vi i några timmar med hägsta volym på! =)




100116

Nu ska jag ner och träna med Frida en runda, sen neråt till min frisök och fixa mitt hår..

Nej hinner inte skriva mer.. finslipar inlägget när jag kommer hem igen =)

Vi är..

Vi är påväg ut igenom dörren för att sticka ner en runda till stugan. Ska beställa dit lite käk och sätta och fixa med låtar och musik frånoch till varandra =) Och även ha på let's dance lite!

Men nu måste jag sticka !!
Hoppas ni får en mysig kväll eller en galen utekväll PUSSS ♥

Hemma från storhandlen!





Vi var nyss nere en sväng på ica MAXI och handlade lite inför helgen..

Godmorgon!

sitter här nu färdig och klarfixade inför den sista skoldagen innan helgen! 2 lektioner sen ska vi ner till stugan och fixa lite där, rengöra, städa, möblera, fixa med ljud, ljus och vad som behöva göras.. Var på jaklt efter ett par högtalare igår fan.. frågade i princip alla jag kunde tänka mig skulle ha kul att någon har sagt till mig att Frida har ett bra set som vi kunde använda.. haha!

Men nu ska jag slänga på mig jackan och slänga nån extra halsduk runt min hals ! =)



(Har på mig en tröja med detaljerade insydda mönster, ett par starta leggings ett par kängor och en pälskrage..)

-

Nu är allt fixat med musik och liknande..vi har bara lite låtar kvar att ladda mer =) Sen ska allting vara fixat

100114

Hade en massa nya besökare på bloggen igår.. riktigt roligt! annars var jag bara en runda i stan idag för att ha min trejde körning. Kom sen hem och har bara vilat hela eftermiddagen så gfick pigga upp mig med några risen nu innan jag ska ut och ner till stan igen för den sista teorilektionen. =)



Inhandlade vårskor!

Var nere en runda i stan för att kolla på några fina skor att ha ute till helgen.. jag kom istället hem med ett par ursnygga gladiatorskor. Har redan ett liknande par i bruna men kollade runder förra året efter ett par svarta också. Nu har har jag hittat de perfekta, bra höjd, färg och passform. Behövde inte göra de mindre som de förra gladiatiorskorna! Riktigt snygga med färgade naglar.

Gladiatorskor från Vagabond 600:-


Ner i stan

Nu sticker jag ner i stan en runda.. måste leta efter ett par skor som jag kan ha på lördag. får se vad jag ska ha på mig det lutar mer åt att ha en svart klänning just nu. Just nu vill jag hitta ett par svarta pumps med öppen tå att ha till. Sen väntar jag fortfarande på mina beställda skor från Nelly.com som jag beställde en cardinalkväll! Så om de kanske hnner komma få tar jag nog dem och hittar något annat att ha till =)

Men nu ska jag byta om lite snabbt.. ♥

130110

Sitter nu i skolan och har pluggat lite pjojektarbete.. Vi har verkligen kommit igång med det nu, skrivit inledning, avhandling, sammanfattning och börjat att skriva ner alla källorna. Just nu vet jag inte vadjag ska göra har gjort så mycket jag kan på projektet just nu annars har jag ingenting jag inte gjort eller kan börja på mer än då svenskan som vi ick idag. Tydligen hade inte bara jag med alla andra också missat att vi ska ha läst ut en bok tills nästa torsdag och även ha läst ett häfte+en massa sidor i en bok som vi ska ha förhör på..så det blir väl till att logga ut från data nu och göra det!

Jobb med PA - Check!
Lämnat in loggboken för månaden - Check!
Skrev klart samhällen och skickade in den igår - Check!
Tre dagar kvar till 18års festen - Check Check Check!


PH

Nu är det dags för PH PH PH

Söker nästa år! Mmm =)

MATLAGNING

-

120110

Trodde jag vaknade till en lugn sovmorgon imorse till 2.. Nej men jag hade glömt att min lillebror fyller år, och så går vi in som tysta så musar och börjar banka i alla kastruller i huset föratt han ska få en så rolig morgon som möjligt.. inte riktigt men =) Men jag gav honom klockan jag hade köpt iaf.. och han blev jätte glad för den och bar den redan idag faktiskt! Kul när saker man köper uppskattas av andra.

Men nu ska jag börja på plugget

Jag tidigt in på morgonen..



SEX AND THE CITY


It's like in the movies..


110110

Hej! Imorse var det dags för den först skoldagen efter någon månads lov.. och kan säga att den var sm man förväntat sig. Samma folk och fortsatt lite mycket att göra! Fick en del saker till att göra till imorgon redan så fåår se mo jag hinner eller orkar göra dem ikväll =) Hade tänlt lägga mig hyffsat tidigt så kan sova.. så jag kan upp och fira min bror som fyller 16 imorgon.

Var i stan efter skolan med Sara och skulle leta present till honom.. var redan iställd på att köpa en klocka till honm, svart eller vit, men efter jag träffat Danne och Jeppe blev jag övertalad om att den svarta var värd att köpa.. sen gick vi även en extra runda med dem inne i stan och åkte sedan hemmåt hit och rotade upp några bullan från frysten värmde dem och satte sss ner inför en massa the hills avsnitt till vi båda somnade i varandrar knän.

Nu ska jag nog ägga mig och vila en stund igen så bloggar jag mer ikväll när jag vaknat upp!!

Nu ska..

Nu ska jag skära upp några pizza bitar och hoppar ner inför en skön tvkväll med, the hills, the city och DHW avsnitt! =) Vad ska ni göra sista dagen före skolan börjar igen?

Har nu lagt över alla kontakter..

Jag fick ju en ny mobil igen, den tredje nu på ett halvår. De har gått sänder, blivit snodda o.s.v. Men när jag bytte kortet från min gamla mobil intill den nya så kopierades bara alla nya, och nån gamal. så hade kanske 45 kontakter. Men tänkte att jag kunde få tillbaka kontakterna med tiden. men varje gång någon har smsat så vet jag ju inte vem den är o.s.v. Så gick in och hämtade min brors telefon och og ut hans kort och satte in den i min gamla mobil ocvh har nu skickat alla ungefär 300 kontakter till min nya mobil, eller af dem jag tyckte var viktiga.. så nu är alla på plats gen n ska jag bara klicka på alla för just nu ligger dem i min inkorg och jag måste acceptera dem för att lägga den i min kontakt lista. Men det är skööönt att det är fixat nu iaf !!!!!


100110

Hoppade upp ur sängen tidigt imorse.. blev en lugn kväll här hemma hos mig med några vänner, middag och film. =)

Idag stack jag in en runda duschen, eftersom några tidigare frågat vad jag använder i mitt hår så tänkte jag berätta. Jag luxurious colume shampo, tvättar ur och applicerar sedan i lite sivlerscampo för att hjälpa håret att behälla sin blonda färg. Sen tar jag i lite av luxurious balsam.. Använder sedan mousse och även hårspray som är i samma kollektion som resten av de jag använder. Sen har jag tagit bild på visably clear, MEN den ska ni inte använda i ert hår utan i ert ansikte.. lätt att använda i duschen!

Har även tagit en bld på alla sakerna så ni får en bild hur de ser ut..

Var nere..

Var nere på väla och rännde en runda.. fick tillbaka samma modell av mobil jag hade innan den fösvann. så nu håller jag på att överföra lite bilder och videor. Några kontakter har jag också hunnit med att fixa men det är massvis som inte hittas så om ni smsar och jag inte vet vems nummer det är är det därför =)

Sen hittade jag även en tröja där idag
En länge grå modell av en överdragströja som jag älskar

349:-

090110

Hej och godmorgon! =) Nu är jag uppe och är klar för att snart åka in till väla och få tillbaka min mobil!!

Om igår
Vi träffade Daniel i stan efter han väntat säkert i 45minuter på oss. Busshelvetet kom 5 minuter förtidigt och vi hann den inte. Så jag och Frida gick ner till stan från eskilsminne.. med 14 minusgrader!
Vi käkade sen nere på stan då Dennis även kom. Sen gick vi in till knutpunkten och väntade på att båten skulle komma in i hamnen, vi hade bestämt oss för att tura! Efter det stack vi in en runda på shakespere och efter det blev det en runda in till tivoli där Dennis fixade in oss! =)

Sen fick vi för oss att ta bussen hem till Hallon och kom till honom vid 2tiden och åkte hem vid 5..

Men nu måste jag iväg ♥


Utgång!

Nu är jag klar och allting är fixat för busn ner till stan..
Blev ett par svarta slim jeans, och ett svart axellöst linne till med ett par bruna kängor!

Tänkte även slänga n några bilder jag nyss tog

Blir olika färger på bilderna på varenda foto..



080110

Var nere i stan innan och hämtade ut det nya kingston kortet som ska användes nu ikväll. Man kunde även få ett ikväll eller kpa ett fick jag reda på av Daniel sen när jag redan var nerei stan.. men kände att man lika bra kunde fixa ett när jag ändå var nere så man slipper trängas med massa personer ikväll.

Nu ska jag börja fixa till mig lite inför ikväll, hitta käder och välja någon frisyr =)
Sen ska vi ut, och äta i stan sen ut och tura och senare in till tivoli!
Vad ska ni göra ikväll?

Godmorgon!

Hej, har nyss kikat igenom massa olika danser, dansstillfällen och dansskolor. Jag och Frida har bestämt oss för att börja dansa nu i vår! Äntligen ska jag brja bli lite fit.. vi hittade massa olika, men som vi måste försöka passa in i Fridas andra träningsschema. Men tillslut hamnade vi inne på impulse och hittade några olika bra alternativ så nu den 16de ska vi ner en runda och prova på..

Men nu ska jag fixa mig lite och dra ner till stan ♥

Time to..


Time to.. call it a day.

Imorgon är det upp tidigt som gäller. Hoppa in i duschen, lite plugg och en galen utgång väntar!

070110

Segt Segt Segt.. många dagar av loven ser ut sådär.. Gick upp i morse kom på att jag skulle ringa till lokalen för att vi skulle dit och kolla en sväng! där var såklart människor idag, så jag fick slänga av mig natttröjan hoppa i ett par byxor och köra dit.

Hem och sen ner till stan igen.. ner till körskolan för en ny körlektion. Det är tydligen så att det måste vara snö varenda gångjag ska ut och köra, men allt gick bra vi körde ut en runda vid Maria Park och cirklade runder och sen tillbaks in till stan igen. Kom sen på att det kanske var teori, så fick skynda in till den så jag inte skullebehöva vänta till nästa teoritillfälle =)

Nu har jag ätit och nu väntar lite kvällsmys ♥


060110

Blev en lång dag på ih idag..och en lång dag i övrigt därför jag inte kunnat komma hem och uppdatera idag. Men det började med att Niklas kom hit i morse och hämtade mig vid halv 9 tiden sen åkte vi och tog några andra mes oss på vägen. Vi hittade direkt Daniel och co när vi gick in till ih och satte oss med dem för att kollla alla matcherna. Finalen var vid 16.15 då Eskil mätte Fortuna, och Eskil vann hela nyårssaluten efter förlägning.

Frida och jag gick sen till tågaborg och hem till Nate, där vi stannade resten av kvällen! =)
Men nu ska jag sova, hoppas ni haft en fin dag ♥

Godnatt! (Finner ingen bättre rubrik..)

Nu ska jag ner och mysa med mitt duntäcke och en riktigt bra film.. Imorgon är det ih igen, Niklas kommer inom mig och hämtar upp mig och Sara. Sen träffar vi även några andra där nere vi ska kolla matcherna med. Vid ett kommer även Frida till sällskapet. Sen blir det någon mat innan vi tar bussen upp till Nate där vi ska kolla film och sånt imorgonkväll..
Godnatt ♥!

Några bilder från Spanien

















Nu ska jag..

Nu ska jag in till sara och kolla massa semesterbilder sen vi var i Spaniel i sommras.. Åh. hon hade inte ens lagt in de på datan än och vi tog bilder som galsningar där uppe..

Men jag kommer hem sen och lägger över några bilder här i bloggen så ni kan få se =)

050110

Idag var vi en runda på ih igen.. skulle dit för att kolla kullavägen och eskil och egentligen hais också. Men eftersom många av matcherna gick mot förlägning efter förlägning.. så hann vi inte det. För Frida skulle hner och träna så vi var tvugna att sticka redan vid 4.

Men det var bra matcher, kullavägen och eskil är vidare och möts imorgon vid 10.50. Så lite innan kommer Niklas och hämtar upp mig =)

Kommer även nån bild på dagen outfit när jag lägger in bilderna.

Hemma från stan..

Nu är jag hemma från allt rännande på stan, väla och ih.. tänkte att ni skulle få se lite bilder på vad jag gjort, och andra bilder till exempel på skillnaderna på mitt nyblonderade hår och sånt. så jag packade ner kameran i väskan i moorse innan jag stack. När jag skulle ta upp den, hade jag glömt batteriet i väskan hemma.. alltis lika roligt när man väl tänkt ut någonting.

Men färgningen blev bra, kommer fota håret imorgon så ni får se lite bilder.

Istället får ni en bild från i sommras från Dannes 18år fest

(Jag och några av de finaste tjejerna..)


040110

Nu är det snart dags att ta sig ut i kylan igen. förvånad över att det började snöa inatt men det är väl för att inte får oss vårmänniskor att glömma bort att det faktiskt fortfarande är vinter.

Snart ska jag ut och ner till stugan för att kolla vad som finns och inte finns som vi måste fixa till festen senare i Januari. Sen ska jag ner i stan och göra några ärenden och även en runda upp till väla för att byta några klappar och sen ner till stan och möta upp Frida igen för att kolla nyårssaluten =)
Hur ser er måndag ut?

Nej, nu ska jag försöka ringa upp till chefen igen
Hoppas ni får en fin dag ♥

Godnatt

Nu ska jag hoppa ner i sängen till massa the hills avsnitt! ♥
Hoppas ni har haft en fin dag godnattttttttttt

 


030110

Hej och godmorgon! Eller eftermiddag kanske man skulle säga! Jag vet  att mina senaste inlägg 2010 har blivit ganska simpla, korta och tråkiga och läsa men det är för att jag ibland glömmer bort eller inte orkar skriva något längre välgenomtänkt. Mycket beror det väl på att det är lov och att det finns annat att göra!

Men hur mår ni idag? Jag mår iaf bra, jag ska snart gå och fixa till mig lite innan Frida kommer hit då vi ska planera lite extra och det sista till 18års festen! Ingen som har misst den väl? Finns några som inte har svarat på eventet, en försenad 18års fest.. Läser ni detta nu gå in och se om ni har missat något och skriv isf i om ni kommer, om ni inte kan eller om ni inte vet ännu.. för vi kommer att skriva ut det listan till senare!
Och just nu är det.. det är 87 anmälda!

Men nu ska jag gå bädda rent och städa lite på mitt rum innan Frida kommer! ♥

Sticker till..

Sticker till David LATER!


(Bild från David från förrförra gången..)

Dagens listor

Dagens bästa
Att det fortfarande är jullov
Att sova till 12 på dagarna
Att vi snart är klara med projektarbetet
David, Henke och Johan
Våren kommer snart!
Att det snart är 2 veckor till 18års festen

Dagens sämsta
Det fortfarande lika kalla vädret?
Tråkiga Helsingborg..





Inköpt mat!

Nu har jag precis käkat lite kinamat!

You are soon going  to change your present line of work!
Ja tror att det passade mig ganska utmärkt


020110

Hej alla läsare! nu är jag uppe och har precis varit inne i duschen en sväng. Vad står på schemat idag? Ja, igår gjorde jag ingenting, verkligen ingenting längesen jag gjorde det. Annars är det rull rulle i princip hela dagarna.
Idag vätar jag på att Sara ska ringa för att jag ska sticka in till henne en runda och fixa ihopa något riktigt gott att äta, sen ikväll ska vi försöka hitta några roliga människor att träffa kanske =)
Hur ser er dag ut?

Nu efter en..

Nu efter en hel eftermiddag av degande i sängen, med tv och massa godsaker från igår.. så ska jag gå upp och sätta lite mat på spisen nu. Måste få lite ordentlig mat i magen! Är det bara jag som inte har någon matlust dagen efter? Verkar som det..

Nej nu ska jag rota fram några recept och laga något riktigt gott med bacon mmm


010110

Då var det första januari, år 2010 nytt decenium nya möjligheter och med nya vägar att gå.. Kom hem ganska sent igår, var hos Sebbe med några av de finaste människorna som finns ♥ Vi välkomnade in dt nya året med jaquzzi bad, skålande, dansande! Hur var er nyår?

Jag gick upp lite efter 12 imorse och kom upp till en vanlig dagen efter nyår frukost med frukt och papparkakor


RSS 2.0