Några bilder

Jag hittade några fler bilder från i ffredags som kan kan slänga in åt er











100228

Godmorgon! Jag hann aldrig blogga så mycket igår så bad Ida att fixa ett sisa blogginlägg till er. Vi har iaf nere i stan och träffade fint folk igårkväll. Kom inte hem senare än 1, eftersom jag bara sov 3-4 timmar natten till lördagen och inte hann sova någonting på eftermiddagen på lördagen. Så det blev en lugn och kort kväll.

Just nu sitter jag och kollarpå dhw och bloggar en runda innan jag nu snart ska hoppa in i duschen ♥


Bild på mig och Alexander från igår


stan en runda!

Ida kom hit en runda och blev lite disskutioner om vi skulle ut på äventyr eller ej. Jag gör vid mig för fullt och yttnyttjade Ida med att platta mitt hår hehehehehe!
ajjaHa en myspys kväll mina små  homies!
Pussosmeeek!

/  idizen


100227

Hej och godmorgon! Jag och Kajsa tog bussen hem till Rufus igår innan vi skulle till tivoli. vi blev väl kanska 15-20 st och den blev en bra förfest till några av oss stack vidare in till stn till tivoli! Det blev som vanligt en bra kväll där med bra musik och fint folk.

Just nu sitter jag och pluggar lite kriminalogi som vi ska ha prov i nu i veckan. Jävligt smart av mig bara att ha tappat bort i princip alla papprena som vi hade skrivit till provet. Alla instuderingsfrågor med svar +anteckningar. Eller ett 2 papper har jag, ett med svar på frågorna 10-13 och sen ett papper med kanske en halv sida fakta. Aja, får bli att läsa direkt ut boken istället, som jag som tur är har fått med mig hem.

Men nu ska jag göra vid mig iaf innan jag ska ut och handla till ikväll
Bilder från igår kommer senare


Sticker ut!




Nu går jag ut!
Ha en fin kväll allihopa Pussar ♥

Fixar naglarna

Det var längesen jag fixade mina naglar.. speciellt längesen var det jag fixade mina naglar i fransk manikyr. så idag rotade jag fram alla nagellackn ur lådan och började för ett tag sedan att måla. Det är ganska jobbit eftersom jag använder 3 lager, eller ja ett lager först underst, sen penslar jag på det vita och sen ett lager ovanpå. Sen är det bara att torka.


Hann inte ta någon bättre bild. Men man ser iaf resultatet

Efter ett..

Efter ett tags pluggande och tv tittande har jag nu tagit fram lite saker jag ska ha på mig ikväll. Kajsa kommer hit efter hon tränat och duschat sen ska vi göra vid oss för att senare sticka hem till Rufus. Sen kommer vi vid 11-12 tiden sticka ner till stan och in till tivoli! ♥ Man får ju passa på nu, eftersom det nu står klart att tivoli ska rivas eller ja flyttas ska det. Men det kommer inte bli samma sak ändå. Lokalerna och allting är perfekt nu, en lokaler med olik musik och olika folk.

Men nu måste jag fixa lite innan Kajsa kommer
Kommer att blogga innan jag sticker iväg också!

100226

Godmorgon! Sov riktigt gott inatt, vaknade inte nu förren vid 12slaget. gick ut och fixade lite god frukost och ligger nu framför tvn och kollar på desperate housewifes.

Igår träffade jag Emelie, som var en av mina bästa vänner när vi gick på högstadiet. Vi var ute en runda sen gick vi hit och snackade om gamla minnen samt kollade igenom många gamla bilder på oss och andra. Sen kom även Nicole som också var mycket med oss i 9an. Gulligt, hur man hittar massa foton på olika hemsidor på oss! Men det blev iaf mycket snack om minnen och även allmänt snack, riktigt kul att träffa gamla vänner ♥


Sticker ut..

Sticker ut och träffar Emelie en runda ikväll ! =)

Ha en bra fortsatt kväll.

100225

Godmorgon. Vaknade imorse av att Kajsa hade ställt sin klocka på 10, så hon skulle göröa vid sig och sen åka ch luncha med Sarah. Så jag låg kvar i sängen och halvsov medan hon skuttade runder inne på rummet efter alla hennes grejer. Just nu sitter/ ligger jag och glor på några dhw avsnitt, och snart ska jag städa rummet och sen försöka hitta på något att göra resten av dagen! Vad ska ni alla göra idag?


Sitter just nu...

Sitter just nu och ser Kajsa sitter och nördar sig med mitt playstation 2 spel.  Hon spelar något spel som heter crash där man ska gå runt i olika banor och klara olika saker. Vi käkade nys thibox också, haha bra att vi kommer dit en halvtimme efter de stängt. Men som tur var var de snälla att plocka fram den maten vi ville ha ändå! Så ikväll sover Kajsa hos mig, vi ska kolla på film, spela ps och annat!

Hoppas ni haft en bra dag för nu ska jag vara social med my friend. ♥

Min shopping

Här är lite av grejerna jag handlade idag





Dagens bästa blev kavajen nere på sista bilden. Jag har sedan tidigare en annan kavaj som är kort med tydliknande knappar längs hela överkroppen. Men jag var ute efter en classic kavaj som är lång och som sitter som tight på kroppen. Denna var dock en storlek för stor för mig.. ska se om jag kan hitta en mindre. Kommer bli snygg till ett par ljusa jeans shorts till sommaren!

Hemma från Malmö!

Nu efter en hel eftermiddag full utav shopping så är jag hemma igen. Det blev en hel del bra köp idag. En hel del jag verkligen ville ha och många saker jag behövde. Älskar verkligen Malmö för där är många, många fler affärer som Helsingborg inte har. Kommer lägga upp bilder senarepå vad jag köpte! Förresten har jag hittat min balklänning! =)

Här är en bild på fikan inne på barista.


100224

Godmorgon allihopa! Hinner skriva ett snabbt inlägg innan jag ska springa iväg.. Igår var jag hos Ida som sagt, vi promenerade till hemmakväll och köpte lite gott till filmerna vil tänkte se. Men efter att ha sett någon dålig b-film så snackad jag med Micke så vi stack ut och träffade han och hans vän istället. Kom väl hem vid 6 tiden.

Nu ska jag snart göra mig iordning för en eftermiddag i Malmö. Med lite roligare affärer än här i Helsingborg. topshop. zara. monki ♥

Men nu måste jag börja.. ha en bra dag!


Hos ida

Just nu sitter jag hos Ida och käkar massa gott som vi var ute och köpte innan..skulle hem till Rufus men ska nu snart ut istället och träffa Micke och Tom =) Eftersom vi inte kommer så långt som till Ramlösa. En bil utan körkort.. funkar inte.
Men nu ska vi ut och möta upp dem! ♥

Sticker till Ida

Nu sticker jag över till Ida

Ha en bra kväll allihopa !


Från stan

Nu har jag nyss kommit em en unda från stan där jag var i eftermiddags.. nu väntar snart en myskväll med Ida =) Ska bli hur fint sm helst. Får se om vi bara ska sitta inne eller om vi drar ut en runda också. Planerna är inte riktigt klara äver det än. Men nu måste jag packa klart min väska eftersom jag ska sova där inatt!!

Fin fina solbrillor från polarois 
  D
Dagens outfit: Kläder från H&m, Monki och Scorett




Double dance 2!

Jag och Sara blev trötta på att ligga och dregla på kuddarna så bi bestämde oss för att leta lite i huset efter någonting att göra för att komma igång ! Vi hittade double dance 2, och även dance 3 i garderoben med lite nyare låtar(men med en spelare dock). Efter några minuters tekniskt arbete hur sladdar och grjejer skulle sitta ihopa och funka så fixade vi det. Det är lika roligt som det är på riktiga smo man kan testa på på olika nöjesparket/stan o.s.v.



100223

Godmorgon! Det blev en sen natt igår.. jag och SarJa låg och snackade hea natten fram till 4. Just nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter och bloggar lite och Sara ligger fortfarande kvar i min säng och glor på tvn.

Vet itne vad som händer idag, ska iaf hitta nå någonting med Zenia. Kanske med Ida också. Ta en fika och hon ska få mitt cv som hon ska lämna till cardinal och jag ska få tillbaka min halsduk hon haft en någongång i Oktober =)

100223

Godmorgon! Det blev en sen natt igår.. jag och SarJa låg och snackade hea natten fram till 4. Just nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter och bloggar lite och Sara ligger fortfarande kvar i min säng och glor på tvn.

Vet itne vad som händer idag, ska iaf hitta nå någonting med Zenia. Kanske med Ida också. Ta en fika och hon ska få mitt cv som hon ska lämna till cardinal och jag ska få tillbaka min halsduk hon haft en någongång i Oktober =)

100223

Godmorgon! Det blev en sen natt igår.. jag och SarJa låg och snackade hea natten fram till 4. Just nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter och bloggar lite och Sara ligger fortfarande kvar i min säng och glor på tvn.

Vet itne vad som händer idag, ska iaf hitta nå någonting med Zenia. Kanske med Ida också. Ta en fika och hon ska få mitt cv som hon ska lämna till cardinal och jag ska få tillbaka min halsduk hon haft en någongång i Oktober =)

Hemma

Kom nyss hem från Rufus där jag varit en runda nu ikväll.. snart kommer Sara hit då vi ska ha myskväll. Sen ska hon även sova här! Så mysigt. Ska spala playstation, kolla film och snacka och sådär =)

Hoppas nu ni får en fin måndagskväll ♥

100222

Det blev en runda til stan igår till stan.. jag, Kajsa och Niklas satte oss på mezo och fikade. Sen stack vi hem till Rufus, där han Hane och Paa var. så vi stannade där seanre. Senare på kvällen när  vi skulle hem så körde Niklas rakt in i en snödriva. And we were stuck!! Jag och Niklas försökte putta, rulla, gasa.. ut bilen. Men tillslut fick vi bogsera ut den.

Just nu sitter jag och skriver på pa arbetet.. ska vara inne snart, 1 till 2 veckor. Så håller på med de sista detaljerna nu. Snart ska jag även ner och fika en runda i norra hamnen, om jag orkar. vädret säger emot lite..

Vad ska ni göra idag?


Fika med vänner

Håller just nu på att plocka fram lite kläder, samt gör mig iordning för en utekväll med mina fina vänner =) Vet inte riktigt var vi ska än, men det blir något ställe med god fika/mat. Niklas kommer i varje fall och hämtar mig klockan halv 8, kvart i 9 någongång.

Bloggar inte mer idag, så ni får ha en fortsatt fin söndag ♥

Planer för v. 8

Nu kommer äntligen sportlovet in nästa vecka.. men har en chans att andas lite och låta högen med papper, och saker att göra blir mindre och mindre..

Några planer för veckan har jag redan hunnit med att göra inte ska jag ligga hemma under lovdagarna! =)

Sleeeep over hos zenia

bio med my

fest med my co.

Utgång med kajsa

filmkväll med sara

Oth kväll

Åka till lund/malmö

skiddag

fika med  emelie

träffa ida

pa med alex

Dessa är några grejer jag har planerat att hinna med.. för se vad och vilka dagar saker sker vissa är redan planerade in till olika dagar, andra ska planeras in!


100221

Godmorgon! Jag uppdaterade aldrig igår eftersom blogg.se strulade IGEN!! Funderar på att byta bloggverktyg, eller bloggportal..

Men jag stack in till Sara igår och tog det lugnt där, sen stack vi en sväng hit och snackade med lite folk. Det slutade med att Sterving, Isak och Evertz kom hit. Senare kom även Linus och Ritcher. Så vi tog det lugnt, snackade fixade olika spela under kvällen. Mer säger jag inte heh..

Nu ska jag snart in till Sara igen och glo lite avsnitt av en serie vi har sett i kanske 2 år tillsammans?! Vi blir iaf aldrig klara för vi träffas/ hinner inte träffas längre. Så får passa på nu när vi har lite lediga dagar framför oss. Sen ikväll ska jag träffa Kajsa så ska vi ner i stan och sätta oss på Mezo eller något annat fikarställe and talk!

Men nu ska jag städan undan lite sen ska jag gå in till sara, hoppas ni hade en fin lördag ♥

Håller på att..

Kul att fler och fler hittar hit, statistiken höjs bara mer och mer för varje dag.. Nu håller jag på att göra vid mig o.s.v jag duschade precis och ska snart städa och fixa iordning på mitt rum och fixa till lite annat sen ska jag lägga upp några fler bilder från igår när jag är klar =)

Hur var er kväll igår ?

100220

Godmorgon! Det blev en mycket bra kväll igår med tjejerna. Träffade Jim på bussen ner, så i mötte upp My och gick sen ner mot haket. Där vi sedan började beställa mat/drinkar. Lina beställde rött vin som blev hennes första beställning sen hon blev 18 igår! =) Kommer ihåg känslan jag hade den dagen jag fyllde 18, man lever i en fantastisk värld hela kvällen.

Sen gick vi vidare upp mt knutpunkten och in och satte oss ett tag på tapaz där förfesten fortsatte med drinkar/snack till vi senare fortsatte mot tivoli. Det blev en underbar kväll med fina vänner, bra musik och en härlig stämning. Tack för igår ♥

Skålar med födelsedagsbarnet!





Fira Lina

Ikväll ska vi alla tjejer ut och fira Lina som sagt. Kvällen börjar med att vi alla möts upp utanför haket och sen går in och äter en god middag. Efter några timmar kommer vi ta oss ner till tivoli där firandet fortsätter, Lina blir 18 och detta är först dagen tivolis portar öppnas för henne och det måste vi fira ♥

Ikväll dansar jag runder i detta


Have2have

Dessa två par skor är fram havetohave.se
De första är ett par sandaler/gladiatorskor med färgade remmar. Hade varit riktigt fina till sommaren med bruna ben och ett par ljusa jeans shorts med ett vitt linnne nere på stranden/stan.




Dessa andra är också från have2have.se är ett par svarta höga ankelboots. Har redan ett par liknande men dessa till en liten svart klänning eller till ett par stuprörs jeans och med någon tunika till är skitfint till sommar som vinter.


Dresscode Spring



Idag har jag på mig
Jeansskjorta från Jc
Linne och armband från Spanien
Leggins från ginatricot
Smycken från lycxa och b young

100219

Tänkte börja med att berätta att det var väldigt många som besökte min blogg igår, kul att fler och fler hittar hit =) Annars får jag taoch gratulera Lina, Emelie och Linden som fyller år idag! alla tjejerna och jag ska ju ner ikväll och äta på haket och sen gå vidare till tivoli för att fira Lina!

Men just nu ska jag iaf snart gå upp och göra vid mig för att sticka till skolan för en lektion och sen ner i stan för att My ska byta ut sitt kingston.

Bilder från igår

Bästa vän

Det ska dansas




Ner till stan

Nu ska jag vilken sekund som helst springa iväg till bussen och möta upp Frida och ta en fika inne på espresso, måste ju fira hennes namnsdag på något sätt och eftersom vi inte hinner ikväll så får vi göra det nu på dagen ♥


DAGENS OUTFIT

 


Blir inte bättre/större bilder eftersom jag har ett maximalt uppnådd bredd på min blogg

Jag har på mig:
Kappa från Monki
Kängor från scorett
Beige tjocktröja från H&m
Tunika från spirit
Leggings från Bikbok

100218

Hemma från en lektion i skolan.. och sitter nu och glor på 5te säsongen på one three hill. Synd bara att den blir sämre nstan hela 5te säsongen tycker jag är sämre än 1an, 2an, 3an och 4an och den är även sämre än säsonger. Det händer ingenting. Men nog om det. Ska om några timmar ner och dansa igen. Jag och Frida har tränat på dansen hema och jag har även tagit några extra lektioner så att vi inte ska vara så mnycket efter från förra gången.

Kommer snart att lägga upp bilder på dagens outfit!

Godnatt

Sitter just nu och snackar med Emanuel samtigidt som jag ska blogga en snabbis innan jag ska sova. Har bara legat och kollat på one three hill hela eftermiddagen/kvällen. Har verkligen inget annat för mig. Har knappt några lektioner i skolan, och nästan inget plugg för tillfället så har inget att göra här hemma.

Men snart är det iaf fredag och då ska jag ut och äta med tjejerna nere på haket. Lina fyller 18 år, och hon kan äntligen gå ut med oss andra. Så på fredag efter vi ätit en god middag ska alla vi ner och fira henne på the tivoli, kommer bli en bra kväll ♥

Hemma från stan

Var nere i stan och pluggade pa med Alex.. Satte oss nere på biblioteket och köpte lite gott att äta samtidigt som vi började rätta/ skriva till saker på arbetet som vi skulle fixa till.

Nu har vi analys, en del av sammanfattningen och 2 samtal kvar att göra samt att sätta ut resterande fotnoter




100217

Godmorgon! Jag vaknade precis.. Kunde inte sova igår så somnade inte förren vid 2 då jag hade legat och msat med lite folk. Men nu ärjag iaf vaken och ska snart käka och göra vid mig för ett möte på skolan med Eva. Får hoppas att hon är ganska lugn idag eftersom jag och alex nte hunnit glra det vi har blivit tillsagda varenda gång att göra.. Men vi tänkte ta tag i det efter mötet då vi ska ner i stan och sätta oss med arbetet och skriva vidare med min bärbara och något gott att äta! =)


Vad tycker ni ?

Har nyss käkat lite och ska snart plugga lite innan jag ska slå på tvn till mästarnas mästare. Har ni inte sett det så se det. Tycker faktiskt att det är riktigt bra, ganska goa personer som slått om titlen mästarnas mästare. Sen kommer jag nog att fortsätta mitt intensiva oth kollande.. kan inte sluta för tillfället.

Förresten märker ja själv att jag blivit riktigt tråkig på att blogga känns som jag skriver samma saker om och om igen, kanske för att jag är sjuk och inte har så mycket att skriva om men har ni tips eller ideer på vad ni skulle vilja läsa mer av här så säg till så kommer jag skriva mer om det =)


Just nu

100216

Blev inte mer bloggande igår för blogg.se var segt och kund evarken lägga upp bilder eller uppdatera det jag skrev..

Men jag vaknade upp med feber idag igen.. så fick bli hemma från skolan. Så idag har jag sovit till 12 och sen har jag städat/plockat undan hela dan. det är det jag brukar göra när jag är hemma och är sjuk. Men man fårsaker gjort iaf eftersom man är så uttråkad. Just nu sitter jag och snackar med Oscar på skype och försöker lösa alla grejer med den konflikten vi ska göra. Vi har gjort några frågor var och ska ni bara sätta ihop arbetet och sen lämna in!

100215

Gick hem efter lite mer än halva skoldagen idag.. vi började med att kl. 7 imorse ha vattenfys nere i stan på natilus. Vattenfys låter ganska hemska på en måndagsmorgon, men det vi gör på våra pass är att simma några längder och sen spela vattenrugby och detta gär vi i någon timme. =)

Sen körde Sandra oss upp till skolan och så skulle jag in på kriminalogin, dock kände jag att jag började frysa och skaka så jag la mig ner på bänken och somnade under lektionen.. och Johan konstaterade sen att jag var sjuk. Så jag gick ner till nic och in till matten och sen tog jag bussen hem! och har bara vilat sen dessss

Måste bli friskkkkkkkk har så många fina planer i veckan ♥


Här är en liten bättre bild på jackan jag köpte förra veckan..


Fick ett..

Fick ett samtal från Niklas eller från Kajsa nyss och de och några andra ville ha med mig ut.. så nu lämnar jag tvn igen och sticker ut på ännu en promenad =) ♥

Video från helgen

Hittade en video från när när vi var hos Ludwig och här på maxi!

Här är våra söta vänner =)


100214

Godmorgon/eftermiddag! Hur mår ni? Jag mår iaf bra. Jag var hos Frida igår och kollade melodifestivalen och andra tvprogram igår på tvn. Det var jag, Frida, Raymond och Synny. Sen vid 1 så gick jag och Raymond hem och sunny stannade kvar hos Frida!

Nu ska jag snart ut och gå en runda med Frida, jag har blivit så sugen på att springa, gå, promenera och träna. En abstinens till att träna! Dock svårt eftersom jag bara går på dans en gång i veckan och ingenintg annat och vädret vill inte att jag ska gå ut utan att frysa ihjäl.

Men nu ska jag ta på mig lite varma kläder och vira halsduken runt halsen! ♥

Sticker hem till Frida




Nu ska jag snart sticka iväg till Frida och käka, kolla lite melodifestival och bara mysa ikväll också! vi och sen kanske någa andra fina personer kommer och undehåller oss om vi inte ska ut på fest =)

Ha en bra lördag ♥

Hemma från GetUp!

GetUp var riktigt trevligt.. vi kom in till en bar med mycket mat, mackor, kakor och en del dricka att ta. Sen gick vi in till stora scenen och satte oss för att kolla på föreställningen. Med sång, föreläsningar och i slutet en del prisutdelningar osm lottades ut.. kom dock hem utan någonting =(

Men sen gick jag och Kajsa ner en sväng till stan.. Kajsa skulle kolla efter några kläder men även jag (som vanligt) hittade någonting jag ville ha. en skitsnygg skinnjacka till våren/sommaren. Var egentligen varit ute efter en mörkbrun, som jag också hittade fast i en annan modell fast den satt inte alls lika bra som denna modellen.


Sitter bättre på och är snyggare i verkligeheten, bilden ger inte rättvisa åt jackan..


100213

Hej och godmorgon! Det blev en härlig kväll hos Ludwig igår. Vi stack vill maxi och köpte massa dricka, och massa gott att äta ochpromenerade sen hem till Ludde igen. Och satt och oss började kolla på baksmällan för han hade närligen inte sett den. Sen blv det massa snacka, sällskapsspel o.s.v. Mysigt!

Nu ska jag snart bli upphämtad av Kajsa så ska vi sticka in i stan och upp till Wallmans för lite fika, föreläsningar och även lite underhållning. så jag är uppe tidigt efter en sen gårdag. Försöka bättra mig på det så man kan utnyttja helgen till max! =)

Hoppas ni hade en bra kväll igår för nu måste jag sticka ♥.




(Det gick riktigt uselt för mig och Ludde haha..)

Hem till Ludwig

Nu är Frida här och snart ska vi ta bussen ner i stan och sen bussen upp till Ludde där han och Bäck är. Ska ner tilö maxi ohch handla lite gott till ikväll och sen bara chilla där hela kvällen =) Så vi hörs imorgon!


Tidig alla hjärtansdag present

Tidigare i veckan kom mamma hem med detta fina pärlhalsbandet till mig. skulle egentligen få det på sändag men mamma kan aldrig vänta när hon köper saker till mnig hon vill se min uppskattning så fort som möjligt så varje gång så ger hon mig det direkt. hnder alltid att jag får några julklappar/födelsedagspresenter i förväg haha! Detta är iaf ett lång pärlhasband som jag viljat ha en tid. Fast jag letat efter ett kortare hittade hon inget som hn trodde jag sklulle gilla, efter alla min kriterier så hon kom hem med detta nu och sa att hon skiulle köpa ett kort till mnig senare när hon hittar ett! =)


Lagar middag

Står ute i köket just nu böjd över diskbänken.. Hålller på att laga och hacka middag till ikväll. Det ska bjudas på wook, alltså kyckling och en massa grönsaker! Håller på med alla grönsaker, samt andra saker vi också har i den. snart ska bara köttet sättas på spisen och alla grönsaker ska sen hällas ner i och blandas ihop. några minuter senare harjag lagat en woooook!

Tillskott i garderoben

Efter jag åkte runder i stan och delat ut några cvn så gick jag in till kullagatan och letade upp  affärerna där jag hade lagt undan lite saker till idag. Men de slutade med att jag bara köpte dessa basgrejer. Ett par ursköna leggins som man kan ha på sig i skolan, en utekväll och även en myskväll emd de närmsta vännerna. De passar till allt. Sen en partyväska i ljusljus rosa som jag inte är säker på om jag ska behälla än, är rätt sugen på att hitta en någon annanstans. Har ni något/några tips på var man kan hitta någon mindra väska?




100212

Är uppe och håller på att städan utan och dumsuga, damma mitt rum m.m.

Snart ska jag ner i stan och dela ut lite mer cvn som jag även gjorde igår och hoppas på att något liten verksamhet hör av sig inom 1-2 veckor kanske =)

Senare ikväll ska Frida och hennes familj hit och äta middag och snacka m.m Men jag tror att jag och Frida ska hem till henne sen och bjuda hem några dit och bara ha en lugn fredagskväll, faktiskt. Längesen sist men lite ändring får väl någonting ha. Så om ni är sugna på att komma och träffa oss ikväll så bara säg till!


På tal om..

Vi satt och käkade på Johannes jobb då jag började kolla runde ri lokalen vi satt i..Högt i tak, många stora rum och ytor, rundtrappruppgång till bar/cafe och många andra smårum där de förvarade sina egna saker. Kom och tänka på att det hade blivit en skitbra festlokal. Lokalen ligger precis nere vid hamnen, när till knutpunktet, alltså är läget perfekt, alla ytor och möjligheter där inne var perfekta. Efter en rundvanring hittade jag och Natalie även ett perfekt rum till jack- och väskinhägning.. Som till och med var formed och utsedd till det nu med nästan. Så kul det hade varit ändå att bli stonsrad och investera pengar till något sånthär. Att starta någonting eget roligt och kul och sen anställa personal och allt annat man måste göra som renovering m.m. Något att tänka på kanske?

Bilder från fikan


Min och Johannes varma drycker

Johannes

Michaela

Natta

På johannes jobb

Sitter just nu med Natalie på Johannes jobb. Gick runder på stan en runda efter fikan och kollade på kläder m.m. Nu sitter jjag här och har precis käkat lite både jag och Natalie var yra och lite svimmfärdiga och behövde mat. Så beställde en fet tallrik med mat som vi satte oss och käkade..

Men nu ska jag upp till dansen för Frida ringde nyss och sa att jag skulle möta upp henne.

Hörs sen ♥

100211

Hej allihopa!

Nu ska jag snart promenera ner till campus och kolla på lite olika utbildningar tillsammans med min klass +Frida. vi ska gå och kolla på design, mode eller någon liknande linje. Sen ska jag ner in till stan och möta upp Natalie. Var så längesen vi träffades vå vi har bokat in en fika idag för att snacka om allt som hänt under de senaste halvåret? Kommer bli jättemysigt. en ska jag direkt upp till dansen sm börjar klockan 5 så måste ta och paka med mig lite danskläder i väskan nu också. Vi har redan missat 2 dansgånger eftersom de sa att de skulle skicka mail om information och början men eftersom de inte kommit någon så tyckte vi det var konstigt så vi gick in och kollade på hemsidan och då hade ju dansen hållt på i 2 veckor.....

Men nu måste jag göra mig iordning och packa ner lite saker. ♥



Framför tvn med Kajsa

sitter och kollar på catch me if you can med Kajsa, känns som filmen aldrig tar slut och eftersom vi kollar på mitt playztation kan vi inte heller se hur långt vi sett och vi vet inte ens hur lång filmen är men det känns som över 2 tillar nu!

Jag missar för mycket av filmen för jag är redan mer intreserad av datan nästan så måste fokuera på filmen och min vän nu men hopaps att ni alla har en fin kväll så hörs vi imorgon ♥


100210

Hej! Sitter nu här och kollar på lite oth. Alex gick nyss hem vi åkte ner till stan i eftermiddags för att leta datorer, på skolan, stadsbiblioteket men kunde inte hitta några lediga, så vi lånade några böcker och stack sedan hem här och jobbade lite med PA.

Snart ska jag även kalla hit Kajsa så ska vi ha myskväll här ikväll, bara kolla film och mysa. Skulle, eller ville med henne ikmorgon till hestra och åka skidor, men så har ett jäkla dumt möte på campus dit och måste gå.. så idag fick bli bra istället! =)


Buenas noches

Nu tänkte jag krypa ner i min varmaaaa säng och kolla på några oth avsnitt igen.. Skulle ha uppdaterat mer idag men bloggen har inte fungerat. ingenting har kunnat laddats upp. Men efter skolan idag stack jag hem till Frida och snacka, lyssnade på Oskar och co. på radion och vi kollade även på tvn. Tyvärr så förlorade Oskar idag men de har chans på fredag att ta sig till final ändå! Så vi får hoppas på det istället.

Imorgon ska jag upp vid 11 och åka in till stan för att träffa alex och fortsätta jobba med vårt PA, ta någon fika någonstans och sätta oss och ringa lite kontakter som vi måste höra av oss till.


100209

Hej! Igårkväll la jag mig och kollade på oth-avsnitt i min säng. Ett, två, tre och tillslut skulle jag stänga va min data vilken jag hade installerat en del nya program under dagen, sportify, windows media player, word o.s.v. Så när jag skulle stänga av den hade den 91!! uppdateringar den skulle genomföra innan jag egentligen kunde stänga den. Stängde tvn och la mig och försäkte sova med ett jäkla ovänsen och skit från den, men tillslut gick jag ut och satte den i min garderbo så den kunde göra sina uppdateringar själv.

Det blev en snabb uppdatering för nu ska jag in till Sara innan skolan =)





Skor, skor &skor.

sitter och kollar runder på Nelly efter ett par nya pumps, nu till våren.. vill ha ett par höga svarta kanske med platå jagvetinte. Men tycker att de är riktigt fina på andra! Annars letar jag efter ett par enkla gråa klackar i mocka, och ett par svarta klackar med öppen tå. Vill ha hela garderoben fylld med massor utav hyllor av skor!

Men när jag satt och kollade runder inne på Nelly kom jag att tänka på att jag hade beställt ett par från Nelly när jag var på Cardinal för några eller ganska måmnga veckor sen, var blir de av?! Det var ett par söta beiga höga klackar som är jättefina nu när våren börjar komma. hoppas det inte har strulat sig med posten eller med person informationen..


100208

Godmorgon, eller eftermiddag! brukar alltid ha uppdaterat innan 12 så det blir ett lite annurlunda eftermiddagsinlägg. Var iaf i skolan som vanligt idag sen hade jag tänkt sticka ner i stan och lämna ut lite cvn som jag skrivit men inte orkade jag detta idag heller.

Bion igår var bra. Den var faktiskt inget mer än eller bättre än någon annan vissa film. många har jag hört kan se den om och om igen på bio men enligt mig så var den inte så annurlinda eller bra.

Vad ska man se nu? snabba cash har jag hört är bra?




Inlägg hos Frida

Sitter just nu hos Frida och ska snart bli hämtade av några vi känner och sen köra ner i stan och kolla på avatar. Den går i stan nu, märkte vi några minuter efter vi hade bokat i ängelholm men fick avboka och boka in oss här istället.

Min data håller just nu på att stängas av och omfixas där hemma, allt försvinner, bilder, vidor allting.. Men har lagt över lite saker på skivor som jag sken ska om jag orkar lägga över igen. Men alla inställningar och får jag göra om.

 Men nu kommer de snart och hämtar oss så måste logga!♥

100207

Godmorgon! Hur mår ni alla? Jag mår bra. Detta blir nog det sista eller aknske det näst sista inlägget jag skriver från min data.. ska lämna in det på lagning ikväll så den kommer nog inte vara tillbaka på några veckor, men ska försöka skriva lite ändå.

Igår var Frda här och kollade på melodifestivalen som sagt, hade jättetrevligt. Men vad tyckte ni om tävlingslåtarna? enligt mig är det kanske bara 5% som ställer upp i melodifestivalen som har bra låtar och som kan framföra dem. Igår var det nästan enligt mig bara den sista låten som var bra. Några var hyffsade och resten dåliga, och speciellt inget melodifestivalmaterial.

Nu ska jag fortsätta med all planering för idag =)
Ha en bra dag!


MELODIFESTIVAL OCH FRIDA

Nu ska jag slänga fram lite gott och slå mig ner framför melodifestivalen ikväll. Snart kommer Frida också och gör mig sällskap. ska bara mysa och sånt ikväll. Behövs! Skönt att man inte ska ut någon annanstans idag.

Nej nu ska jag hämta, chips och choklad och hoppa ner framför tvn.

I fredagas

Igår stack jag hem en runda till Frida innan vi stack vidare till Sunny. Vi, Frida, jag , Sunny, Benjamin, Jonathan och Kalle tog sedan bussen ner till stan vid 11 och gick ner mot tivoli. Jag hade gratis intröde där så var tvungen att vara där i ganska bra tid för att jag skulle kunna utnyttja att jag hade blivit uppskriven på listan. Vi gick sen mot knutpunkten och in på shackespere där vi träffade Dennis och han kompis. Vi gick sedan ner till tivoli igen och in! Var där till 3 då jag, Kajsa och Frida vi gick en vänta till Tempel för att se om det var några vi kände kvar! Många hade redan dragit till tivoli.. Vi träffade Dugge, Mathilda och hennes nkompis där som gick sen gick ner till knutpunkten och käkade., innan vi gick hem.

En bra kväll som alla andra på tivoli!

Mer Spanien bilder





Nu tycks det vara problem med uppladdningen med fotona idag igen.. men jag hoppar in i duschen och lägger in fler senare.

Ut och in till stan!

Jag måste logga ut fårn denna datan nu..
Men jag ska nu börja att gör vid mig inför ikväll, trpor jag redan valt vad jag ska ha för kläder.. det blir nog jeans med en blå jeansskjorta, ett par jeans och ett par bruna kängor! Ni får se bilder imorgon..

Ska ta bussen härifrån till Frida om någon timme och sen ska vi gå vidare till Synny, åka ner in till stan och sen vidare in till tivoli och kanske möjligen till tempel sen. =)

Men ni får alla ha en bra kväll ! ♥


Bild ifrån när jag var i Spanien i somras, (har inga andra bilder så får bli den..)


STUDENTBILDER

Vet inte vad som händer.. men  jag hade laft in bilderna jag tagit idag och skulle föra in dm här på mammas data men ja när jagh sen skulle gå och klistra in bilderna går inte sidan att få upp så bildrna kommer senare..


100206

Godmorgon allihopa, jag sitter nu här  vid min mammas data och ska skriva ett litet inlägg. Jag ska snart ner in till stan och ha en körning och sen upp till skolan och jobba lite projektarbete och faktiskt även hämta min studenmössa som kommer idag! =)

Försökte starta min data imorse men den blir bara sämre och sämre så kommer tämma den i eftermiddag och lämna in den..så vi får se vad det är för fel på den.

Men Fridas bror och han klass vann igår iaf i vi i femman och är nu i länsfinal mot en annan skola redan nästa tisdag klockan 5!! Good Work

Men nu ska jag stänga ner mn data igen och springa iväg till bussen så hörs vi sen ♥

Godnatt!

Okej nu har jag konstaterat att min data inte kommer bli normal igenom jag int elämnar in den.. den blir bara sämre och sämre och det går inte att skriva längre.. det kommer vissa lägen då jag kan och då måste jag verkligen hålla igång skrivandet hela tiden som jag gör nu så om det blir några stavfel så är det därför jag inte orkat gå tillbaka och ävdra dem.

Men jag kommer att lämna in datan imorogn och innan dess ha tömt hela på innehållet å under tiden som kanske kommer vara 2-3 veckor så kommer jag försöka blogga från någon annan data.

Men ha det bra och hoppas att ni har haft en bra dag!

Godnatt!

Okej nu har jag konstaterat att min data inte kommer bli normal igenom jag int elämnar in den.. den blir bara sämre och sämre och det går inte att skriva längre.. det kommer vissa lägen då jag kan och då måste jag verkligen hålla igång skrivandet hela tiden som jag gör nu så om det blir några stavfel så är det därför jag inte orkat gå tillbaka och ävdra dem.

Men jag kommer att lämna in datan imorogn och innan dess ha tömt hela på innehållet å under tiden som kanske kommer vara 2-3 veckor så kommer jag försöka blogga från någon annan data.

Men ha det bra och hoppas att ni har haft en bra dag!

Malmö!

Okej, jag och Tom satt och snackade ocvirusprogram som tar bort och kan annalysera vad det finns virus på eller får jag helt enkelt lämna in den igen och inte se den på några veckor =(..

Men nu ska jag iaf iväg till Malmö med Frida och kolla på när hennes bror är med i radio, han är redan i semifinal!


100204

Hej och godmorgon alla där ute! Jag stängde av bloggen och datan tidigt igår för att ligga och kollla på tv istället..men efter några sekunders bläddrande mellan diverse så hittade jag jackass, och senare fist of zen. Riktigt sjukt vad man kan göra för pengar just i detta fallet i fist of zen är det inte så farligt eller äckliga grejer sätter kollar till programmet fear faktor så är ddet verkligen helt sjuka grejer som de utsätter sig för.. tror aldrig att jag velat gör något sånt. Eller visst jag är ganska modig när det gäller att göra farliga saker och så liknande men att äta kryp och allt annat de äter där had jga aldrig klarat av.

Men nu ska jag hoppa in i duschen istället!

SMS

Tog listan från Frida

vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
Fråga henne själv. ;)

vem skickade ditt 8:e mottagna sms?
Mathias

vad står det i ditt 29:e mottagna sms?
Ja okej, ska snacka med henne imon men kan vi nt skoja till det lite? Sommar tema? Hihi

har du några utkast?
Haha, ja två st från Philip

vad har du för kontakter som börjar på j?
Jakob Strerjholm,Jaqline Kungen Björk, Jennie,Jennifer Söderberg, Jimmie, Jimmy Eriksson, Jimmy J, Jobb, Jocke Åslund, Joel Lindström, Joel Månsson, Joel Neger, Jonan Blondie, Johan Eriksson, Johan Svensson, Johanna, Johanna Bertilsson, Jonas Herrström, Jonathan, Jonathan G, Jonathan Persson, Jonathan Svahn, Jonna, Josefine Stridh, Josefine Wybrands, Julia Svenmo

vad har du för kontakter som börjar på n?
Natalia, Natalie Dahlström, Nicklas, Nicklas Svanberg, Niclas, Niclas Nillson, Niclas Närenborn, Nicole Wintborg, Nicole, Niklas, Niklas Loffe, Nova

vad har du för kontakter som börjar på t?
Tim, Tim Wingårdh, Timm, Timmy Gustavsson, Tobilas Bertilsson, Tomii, Tommy Lokson,

vad har du för kontakter som börjar på m?

MC, Madeleine Backman Möller, Magnus Hellborg, Malin Svensson, Malin Johansson,Mami, Maria Telin, Maria, Marie Sander, MArious OLhsson, Markus, Martina, Martina Wedeby, Max Väl, Metsi, Michaela Cato, Moicke Persson, Mikael farbror, Mimmie, Mitt nummer, Moa Jönsson, Morfar, Mormor, My Jönsson, My Bengtsson

har du privat nummer just nu?

Ofcourse not.

Tog mig an..

Äntligen har jag orkat ta mmig an garderoben..brukar bli att jag lägger en drös klader i min fåtölj jag har inne i rummet, jag lägger miljontals papper och allt annat på varenda yta. När det sen blir dags att städa undran lägger jag in allt i garderoben eller nästa bara slänger in det där. Men nu har jag fixat och lagt alla där var det ska vara och jag kan äntligen gå in i min walk in closet.

Några av mina höga festskor som står framme, resten är i lådor under klädstångarna

Mina kläder börjar bli för många och inte få plats haha




Sitter och..

Blev så trött på att vara ledig idag så tog ut lite b&j ur grysen och sitter nu och skriver på mitt sos/samhälle arbete som ska vara klart och inlämnat imorgon.. det går bra har fått ihop nästan 2 sidor men ska kolla igenom alla anteckningar, artickar och se vad jag mr kan få användning för.
Vad gör alla ni andra sosare som ockås är har helg nu? =)


100203

Godmorgon. I några dagar nu har jag slått, svurit oh helt enkelt varit hel galen på min dator. Det gör inte alls som jag vill. Efter första årerställaren av den så har den varit lite konstig men inget speciellt så. Men nu efter den 16de har den varit totalt värdelös. Den klickar, markerar alla saker och ibland nör jag vill trycka på saker och drar musen mot den så vill den inte trycka. (precis som nu hände i denna meningen..) Så i morse hämtad jag rengörning, spray och allt annat för att sitta och rengöra och plocka isär den för att den ska funka igen. Nu bara några minuter senare kan jag redan säga att den funkar mycket bättre!

Det mest störande har varit att när jag skrivit har den markerat den texten och raderat den om och om igen gång på gång! Har tagit flera flera minuter att skriva ett så här långt blogginlägg därför det har varit lite snålt på den senaste tiden men om datan forstätter funka så här bra kommer det definitivt att bli som vanligt igen.


PH

Nu ska jag logga och sen lägga mig framför finalavsnitten av paradise hotel.

Hoppas ni haft en fin dag!

Maki'n pancakes!

Bilder kommer....................

100202

Godmorgon! Uppe men icke så pigg sm man skulle vilja vara.. det slutade med att jag var uppe 2 igår. Jag satt och snackade med Tomas och Zenia och timmarna bara flög iväg!

Idag är det en lång dag som är från 08.30 till 15.30 sen tror jag att jag ska hem och sova ett tag eftersom jag är ledig på onsdag så då får man passa på att utnyttja det till max.

Nu måste jag packa ihopa alla grejerna som jag måste ha med ♥

Måndagkväll

Nu
Blid det halv 8 hos mig i Helsingborg samtidigt som jag sitter och snackar med Frida

Snart
Ska jag bege mig in i en vaaarm dusch

Senare
ÄR DET PH


100201

Då var det den första februari och det är lika mycket snö och kyla ute fortfarande.. den tycks inte försvinna vad jag har hört kommer den vara kvar in till mars.. Brr så kallt det är varje morgon när man tar sig till skolan.

Nog pratat om det, så har det inte hänt så mycket mer idag faktiskt, har gått på samma lektioner som alltid och träffat samma folk! Roligare blev det inte.. but i like them! =)

Nu ska jag stänga ner datan ett tag och slänga mig framför tvn ett tag!


Skor från Scorett, leggings från Vero Moda och skjorta från Gina

Haha ni ser hur dålig alla mina outfit bilder blir..(får öva lite på det)

RSS 2.0