100531

Hej.

Suckyyyyy day detta.. men det har faktiskt gott till riktigt dålig och till bättre och bättre. så lite positivt är det i alla fall. Tänker inte gå in på det mer. Men det kommer fixa sig ;)

Nu ska jag i alla fall ner till stan och sätta oss på uteserveringen på hampan och njuta av vårvädret och peppppa studenten =) ♥

Mer balbilder



*


100530

Godmorgon. ♥

Igår stack ag och Frida ner i stan och satte oss på hampan tillsammans med Pontus, Anton, Marcus och Matilda. Vi satt där några timmar och drack, snackade och bara mös! Sen gick vi upp till bara vara o9ch är mötte vi även upp Antons flickvän. tog lite ricka där och traskade till tempel/tivoli. Vi åkte väl hem innan sista bussen gick i alla fall. Kommer inte ihåg tidpunkten. Men det blev en fin kväll med fina vänner.

Nu ska jag fixa här hemma innan släkten kommer sen snacka med Pontus och åka ner och träffa honom m.m i stan =)


bilder

- kommer!

100529

Hej bloggen. allt bra med er idag? Med mig är det baara bra. Det blev en mysig kväll igår med personerna om kom hit. Vi snackade om balen, studenten och allting imellan och sen satte vi oss och kollade på en film. Allas favoooooo.

Nu har jag precis blivit färdigpacka till att åka iväg til Frida för att öva och fixa det sista till dansuppvisbingen kl halv 3 idag. Kom och kolla om ni vill ♥
Ses där!

Myskväll

Sitter här med Bäck, Vm och totoooo just nu. snackar och så. Vän tar på att Frida ska sno sig hit då vi ska plocka fram lite gott att äta och dricka och sätta på någon film ikväll. får se vad det blir, vi har lite svårt för att bestämma oss.*

Ha en bra fredagskväll allihopa! ♥


Balbilder




Gårdagens före




Efter jag hade duschat igår åkte vi och hämtade upp Frida och åkte ner till frisörerna. I detta fick jag mitt hår uppsatt och fixat.*

Jacka från VeroModa
Byxor också från VeroModa
Tröja från H&m
Halsduk från Zara
Converseskor


100528

Hej! Igår var det bal. Hur var er dag igår? Min dag var bra. Vi åkte ner till stan och var nerevid halv 5 tiden någongång. Träffade alla ifrån klassen och andra treor och folk  man kände och kände igen. Vi tog sen bussen upp alllihopa och gick in på sundspärlan och blev bjudna på förrätt, huvudrätt och efterrätt. Riktigt gott och riktigt bra stämning kring bordet där jag satt. Sen efter en del dans eller ganska mycket dans på scenenoch även efter jag sjungit (haha) så åkte vi hem och bytte om för att sedan åka ner till stan igen! Och gå in på tivoli m.m

Men jag hinner inte sumera mer än så ust nu, för ska ner och möta upp Frida och Erica nere i stan för en del ärenden
Jag, Frida och Erica ♥



Iväg til balen

Okej jag hann inte lägga in några bilder eller någonting man har hemskt brottom, jag gör ett litet inlägg till er i alla fall ;)

Nu ska jag iväg på bal !!!!!! PUSS

100527

Godmorgon. Idag är det bal =)

Gick upp tidigt iag för att käka frukost och sen duchas o.s.v innan jag ska iväg. För snart ska jag och Frida sticka ner till min frisör, få håret tvättat och fixat inför ikväll. Men någon fin balfrisyr. Kommer bli så kul som en liten föfrfest innan vi ska hem och snabbt byta om till våra balkläder, skor och smycken för att åka ner till balen kl 4. Var hembjuen till Emma nu med med några i vår klass men hinner tyvärr inte dit ;(

Men nu ska jag iväg, försöker blogga och lägga in bilder senare idag


Balplacering

Tagit reda på balplaceringen och den är helt ok. Det bästa är att jag kom bredvid Marcus! Hahah, han var lika glad när han ringd och sa et, kunde nästan inte bli bättre =) annars har jag inga roliga vad jag vet vid mitt bord, men han och jag ska sitta och planera kvällen och dricka lite extra som han ska ha med in ;)

Men nu ska jag stänga datan kolla lite mer tv och sen mysa i m in säng och vänta på imorgon ♥

Nya naglar

Mina naglar har nu klivit klippta, filade, målade och de har även asatt på gelenaglar nu till imorgon. Har faktiskt aldrig använt förrut. Så har lite problem med att göra de enklaste saker.. speciellt nu att skriva detta blogginlägget, tar tiden gånger det dubbla..

Så lägger in bilder och foton imorgon =)

100526

Har
Skrivit prov i 4 timmar igen NU ÄR JAG KLAR

Nu
Kollar jims värld med kajsan och myser

Sen
Ska vi gå ut en runda och mysa i värmen lite grannna

Senare
Åka upp och fixa till mina naglar, dags för manikyr till baleeeen :)


Lite smått

Här är lite smått och gott som jag köpte idag på stan. (hittade inte plaggen jag letade efter.. eller jo hittade en av dem i en annan fäg så köpte det eftersom det var halvspriset för det bara var dt kvar.) Annars blev den en lånng klänning som jag tror kan vara snygg till en dag på stranden eller en sen utekväll me gladiarorskor och en skinnjacka till.

Today

Har
Tillbringat nästan 4 timmar av min tid att skriva ett matteprov. som ändå säkert kommer gå dåligt..
och har varit nere en runda i stan och hanlat lite
Nu
Precis kommit hem från en solning uppe vid drottningsgatan
Ska
Käka och plugga lite
Senare
Träffa Kajsa, snacka massa och mysa och kolla tv


100525

Hej bloggen!
Det bara väller in nya läsare nu varje dag. Statestiken bara ökar, förut så älskade jag att ha många läsare, likaså som nu. Men nu bryrjag mig mer om vad jag själv skriver, jag gör och skriver blogg mycket för  min egna el. För att jag sen ska kunna gå tillbaka och lösa om mitt liv/ om hur jag hade det i denna åldern/dessa åldrarna. Men såklart skriver jag för att ni ska ha någonting att läsa också. vEt att ajg har många trogna läsare som går in på min sida och läser om vad jag göra och vad jag skriver varje dag.

Men nu ska jag sätta på tvn och sen åka ner en runda till stan och kolla om jag inte kan hitta de sakerna jag inte hittade i min storlek igår. ♥




Godnatt

Nu hade jag tänkt krypa ner med matteboken i sängen och plugga det sista inför imorgon. Kan inte fatta att det är näst sista provet eller någonting vi har kvar nu. Studenten är så nära. och balen är ännu närmre. 3 dagar är ingenting! Så nu ikväll har jag provat alltihop, klänning, skor, väska, sjal, handskar,smycken, och dylikt. Så nu är allting perfekt och klart.

Men har annat att fokusera på just nu. =)

Nytt

Det blev lite bas saker samt smycken och väska till balen





100524

Hej bloggen!
Blev ingen uppdatering i morse eftersom jag hade skola. En tidig skoldag faktiskt. Hade två lektioner innan jag stack och åt med några i klassen. Sen väntade mamma utanför på mig och vi åkte upp till väla. Huvudmålet var att vi skulle hitta smycken till balen, halsband + öronhänge. Sen också en t-shirt som jag ska ha nu på lördag på dansuppvisningen som man ska klippa hål i så fick köpa en billig sådan på herr avdelsningen.

Sen blev et ju en tur till familja med eftersom jag hittade massa fina saker på väla(men som var för stora) så åkte ut där för att leta efter dem men inget av plaggen fanns där. Men hittade i alla fall väska till balen + andra smycken än de jag redan har köpt. Så får fundera ut vilka smycken jag ska ha till på torsdag.

Bilder på saker jag handlade kommer upp inom kort =)
ska bara ta och kränga lite Ben först ♥

-


Några bilder sen fikan i veckan





100523

Gormorgon eller godeftermiddag läsare!
Hur var er gårdag? Min var bra. Vi stack hem till Daniel vid halv 10 tiden. Där vi träffade många fina vänner och snackade spelade spel och kollade fotboll och var resten utav kvällen.

Idag pluggar jag för fullt just nu med teori inför körningen. Det är nära nu. Så måste ligga i det sista. Annars måste jag även plugga, franska, matte c och göra klart uppgifterna inom kriminalogin och även göra färdigt arbetet jag har i sos a. Så får nog fortsätta med det nu.


Sticker över till Sara

Nu ska jag över till sara en stund ikväll. Sen får vi se vad vi hittar på, blev bjudna hem till Daniel, bl a. men ja får får helt enkelt snacka om det och se vad vi gör =)

Hoppas ni får en bra kväll ♥


Outfit igårkväll


Körde på bara ben igår. Tänkte att det lika bra kunde funka på kvällen/som dagen.

Jag har på mig
Jacka från Veromoda
Tunikor från Ichi och Ginatrikot
Sjal från Zara
Skor från Scorett
+ smycken och ringar


100522

Godmorgon. Hur var er gårdag? Min var bara bra.

Vi stack ner i stan och kollad epå the last song och man grät igenom lite mindre än halva filmen. Så känskliga trodde vi inte att vi skulle vara. Så att Frida satt och torkade tårarna hela tiden ;').
Sen stack vi ner i stan och mötte upp Jonas och Robin och även Jonna. Vi stack sedan hem med dem till Robin och förfestade där innan vi stack ner i stan igen och in på hamnkrogen där vi träffade på många andra fina vänner och även min pappa och hans kunder.

Men nu ska jag ta och klä på mig och ringa och boka soltid ♥



Ner i stan

Nu blir det bio och sen ut till olika ställen i stan med ett härligt gäng!

Ha en bra kväll allihopa

100521

Hej. Allt fint med er? Med mig är det bara bra. Had eju en uppbokad dag igår som sagt. Det var först att jag sov hemma hos Ida. Sen vid 9 skulle jag ner på rättegång med Emilia. Sen var det hem och upp till massage sen hem och in till stan då jag skulle köra. Sen åka ner i stan och kolla i butiker m.m med Frida. Sen pp och dansa och sen hoppa in i ett solarium. solade dock i ett ståsolarium då, men den sista minuten blev allt svart, eftersom jag inte tänkt på att äta eller dricka undra dagen.. men det blev bättre sen =)

Men nu tar jag det lugnt här hemma ska snart göra lite pilates och sen åka in till stan och träffa Daniela.

Godnatt

Haft en ssssssåååååååååååååhär jobbig och lång dag idag. Kan berätta om den lite imorgon. Men just nu ska jag krypa ner i min säng och sätta på någon mysig film.

Så imorgon ska jag fika med Daniela i stan på eftermiddagen, sen på kvällen blir det bio med min bästa vän samt en runda till stan efter det! ♥


Dagens


100520

Godmorgon. Jag vaknade upp hos IDa imorse. Vi somnade inte förren jätte sent, då vi kom hem från mezo sen och att vi sen låg uppe och snackade. Men vi gick upp och käkade en snabb frukost och sen sprang jag ner till bussen. Mötte upp Emilia i stan och gick mot tingsrätten. Där vi fick bevittna ett mål angående en misshandel som hade ägt rum i september förra året.

Nu är jag hemma och vänder en runda innan jag ska iväg och få massage. Behöver det verkligen så ska nog gå nu, eftersom jag ska vara där halv. ♥

Sitter nu på uteserveringen med 5 vänner, ...

dsc01132 (MMS)

Sitter nu på uteserveringen med 5 vänner, har precis beställt in en paj och lite vatten. Får se om vi ska sitta kvar här eller om vi snart ska gå en runda till helsing ;) puss !


Stan med vännerna

Nu sks ajg åka nert ill stan och fika med mina små söta vänner. Ja små skitungar är de faktiskt! Vi ska i alla fall snacka massa om allt och käka. Ska bli jättemysigt, längesen man såg de flesta av dem nu. Så ska bli roligt att träffa dem allihopa igen. =)

Hoppas ni får en bra kväll! ♥

Balskor

Har tagit några bilder idag på mina balskor. När jag har dem på mig. Har provat exakt allting nu jag har köpt till balen om en vecka. Nu är det bara smycken kvar som ska handlas i veckan.





100519

Har
Myst med min familj med film, puzzel och bakning
Ska
Fortsätta kolla på tv och sen pluggggggga
Senare
Åka in till stan och träffa Frida, Ida och Sandra for some girltalk och även fika. och sen ska jag hem till Ida och sova där! ♥


Myskväll

Nu ska jag och min bästa vän lägga oss framför tvn och kolla film och mysa till det en massa med godsaker. Hoppas ni får en lika fin kväll! ♥

Dagens

Det blir olika ställen sär jag tar mina dagens outfit bilder eftersom jag inte har någon klassisk vägg att ta dem emot. Så idag har jag tagit några bilder här



Jacka från Vero Moda
Tröjor från Spanien och Lindex
Leggings från GinaTrikot
Scarfs från Zara
Väska från DonDonna
Converse och Raybands

Sticka ut med Frida

Nu ska jag ut på en picknick med min bästa vän, och andra. Ska bli riktigt mysigt nu i detta fina sommarvädret. Så nu håller jag på me att laa och föra över låtar till min mobil eftersom min ipod inte funkar.. vet inte vad et är för fel på en rutan är bara helt vit =( ded...

Men nu ska jg packa ner maten och låta låtarna laddas färdigt
Kommer upp med en dagens outfit sen Kram! ♥

Sticker iväg..

Sticker iväg till skolan nu för min enda lektion, hör av er om ni vill göra något sen =)

Mobilblogg- 100518

Nu har jag precis gått ut för att gå till elineberg. Jag och Frida ska ner och sola en 30 minutare innan vi båda ska gå till skolan. Eftersom baken är nästa vecka så måste vi börja nu för att bygga upp lite färg. Jag hade även tänkt att lägga upp en dagens outfit bild när jag kommer hem. Ha en bra dag :-*


100517

Bilder på mig och Mati från i onsdags



Dagens outfit

Denna veckan ska det bli varmare men det syntes inte på morgonen idag i alla fall. Så fick på med lång jeans, converse och skinnjackan idag igen. Längtar till det nästan är för varmt att ha shorts och bara ett linne på sig ute. som det verkar vara i Stockholm just  nu. Men det ska komma hit i helgen!



Vad jag har på mig;
Jacka från Vero Moda
Jenas från Solo
Tröjor från Åhlens och Ichi
Väska från DonDonna
Halsduk från Zara
Och mina converse från Tretton
+ en massa smycken .

Off to schooooool

Nu ska jag in till Sara och åka upp till skolan. Har två lektioner idag av fyra i veckan. Känns rätt fint, har bara mina egna val av kurser kvar att läsa. Alla andra är nu klara. =) Så nu denna sista tid ska jag passa på att njuuuuuuuuuuta!

Ha en bra dag ♥


100516


Idag
Varit nere och dykt med twins och Nils i min klass. Dock när jag och Wide skulle dyka ner tillsammans så efter bara några minuter fick jag panik av det kalla vattnet! Kunde inte koncentrera mig på något annat. så då skulle inte navigeringen gå så bra heller. Så fick hoppa upp och kolla på när alla andra dök!
Plugg och tv

Nu
Ska jag mysa i sängen med tvn på

Senare
Sova

Tråkig dag= tråkigt inlägg ♥


100515

Godmorgon. Det blev ganska sent vi kom hem igår för vi var ute ganska länge..
Men nu är jag nästan vaken i alla fall. Ska ju ut och dyka nu i förmiddag. Har snackat med både Jacob och Wide och det ser ut som att vi ska dyka även fast vädret är dåligt, även fast det bara är 5 som ska dyka och även fast jag är sjuk. Så det är väl bara att åka dit och se var vis ka sen om vi kanske hamnar i stan istället.



Sticker in till stan

Nus ka jag in till stan och mysa med några vänner ikväll!

Hoppas ni får en bra fredag ♥

Nytt i garderoben


En beige klänning som kommer vara snygg till gladiatorskor och bruna ben i sommar. Och en beige scarf
Båda från Zara

Mina nya snygga skor som jag ska ha på balen!

Bli sedd






Today

Det blev som sagt en runda till köpenhamn idag. Det första och ända ärendet var ju egentligen att kolla efter ett par balskor. Så efter kasnke vi kollat i ungefär 20 butiker så gick vi till ett stort modevaruhus med lite finare saker och där kunde vi äntligen hitta varianter som jag hade tänkte mig! Så jag köpte med mig ett par hem som jag gillar jättemycket! (Kommer bilder på dem sen).

Det blev även en lunch där efte några minuters letning, eftersom jag visste precis vadj ag ville ha och de fick rätta sig efter mig som vanligt ;)



Haha min bror är fan inte långt ifrån ändå!

100514

Godmorgon. Har just suttit och läst massa mail och även försökt svara på de jag hann. Det bliv en tidig morgon idag eftersom vi ska åka in till Danmark idag. Vi har kollat igenom nästan varenda skoaffär här i Helsingborg så det borde finnas andra alternativ där. Hoppas jag i alla fall annars vet jag inte om jag måste tänka om och ändra bilden på hur jag tänkt att mina balskor ska se ut.

Men nu måste jag iväg men ha en bra fredag! ♥

12 mars bilder






-


100513

Hejhej. Allt fint med er idag? Med mig är det bra. Jag ligger i min säng och kollar lite på tv samtidigt som jag försöker fixa ett problem som  har uppstått kring mitt ljud på datan. Det kommer inget ljud ut den hur jag än gör, så håller på att försöka fixa med det just nu.

Gårdagen var bra. Jag och Mathilda åkte till Mathias och kom dit vid halv 8. Då var det bara jag, MAthilda, Ap och  Tim där. så vi snackade och spelade lite spel m.m. Sen kom massa andra efter några timmar. Sen åkte jag Matilda, Frida och Tim ner till stan med Max. gick först för att alla skulle ta ut lite pengar och sen vidare till cardinal och fick ställa oss i kön.

Men tack för en bra resterande kväll sen allihopa!♥

Mathias och sen Cardinal!

nu ska jag åka upp till Mathias för förfest. Innan dess ska jag möta upp Matilda vid knutpunkten och åka med henne dit. Sen ska vi vbara där till runtomkring 11 och sen åka ner in till stan och in på Cardinal.

Snörar på någon av de nya conversen idag, vädret vill inget annat haha!
Ha en bra kväll ♥


Nytt

Detta blev mina 4de och 5te par!



Hemma från stan

Jag var nere och käkade och gick i butiker med mamma genom stan idag. Efter jag fixat klart mitt hår, håret blev faktiskt bra, lagom eller ja ganska blont blev det men det är fint nu till sommaren. Men vi stannade till och åt på wayne's cafe en stund mitt i allt handlande. Vi tyckte att vi behövde en paus från det + från det dåliga vädret som visat sig idag.



100512

Godmorgon. Nu har jag klätt på mig och ska snart sticka iväg till frisören. Eftersom det är bal om bara  två veckor knappt måste jag fixa till mitt hår. Så idag så kommer jag be om en klippning men på endast topparna och också även en ljusare slingning. Slänger upp lite bilder på det när jag kommer hem!

Ha en fortsatt bra dag! ♥



(Utväxt till tusen..)

Godnatt

Nu tänkte jag ta oh lägga mig framför några avsnitt fullt hus innan jag ska försöka sova. Imorgon är jag ledig och ska iväg till frisören klockan 9.oo och slinga och klippa mitt hår. Och sen efter det blir det en rund apå stan med mami för att försöka leta efter balskor!

Var ute med Frida tidigare satt och snackade och hade massa mys ute ♥
här får ni lite bilder ifrån det.






Dagens outfit




Dagens blev idag:
Jacka från Only
Jeans från Tretton med märket nudie
Tröjor från H&m
Skor från Scorett


Ut för att..

Nu ska jag ut sen sväng och träffa Frida.. hon har bakat lite till oss idag eftersom det är en s.k negerbulles dag idag. Så då har hon varit ledig och varit duktig och bakat lite till oss, samtidigt som jag själv kommer att ta med lite jordgubbar! =) Sen får vi se hur länge vi ses om inte jag ska gära något annat efter.


100511

Hej på er! Vifick en halvtimmes längre sovmorgon idag och bara det lilla känns verkligen. Sen förra veckan måste verkligen få sova lite extra nu och vila ut mig. Nu är jag klädd och färdigsminkad och ska snart gå iväg till skolan.
Skola till halv 4 och sen hem och plugga lite PA med Alex, vi ska ge det sista nu och sen ska det blir perfekt! Och sen ska jag ut och träffa Frida och käka negerbollar eftersom det är negerbollens dag idag! =)

Hoppas ni får en bra dag! ♥


Godnatt

Senjag kom hem ifrån skolan har kvällen i princip bestått av plugg. Vi skulle bara klara med vår praktikuppgift idag, så har suttit och skrivit på den sen jag kom hem vid halv 5 idag. Och den är klar! blev 5 sidor.. bra jobbat. En och två mindre saker att göra eftersom jag framförde mitt tal idag på svenskan. Nu är det, projektarbete, matte nationella, franska nationella, och sos A kursen som jag har kvar bara. I alla fall vad jag kommer på nu.

Men nu ska jag sätta på tvn och bädda ner mig i sängen Kram! ♥

100510

sticker till skolan bloggar mer sen PUSS

100502

Hej bloggen! Imorgon åker jag, kan inte fatta att dagen är kommen. Sista dagen då vi som en klass åker ut på militärövning, sista gången vi gör någonting tillsammans förutom alla de som ska till Costa Brava. Det börjar verkligen närma sig slutet nu!

Så idag håller jag på att packa för fullt och lägga till nya låter på ipoden som jag måste måste ha med mig upp. Tänker nog packa med mig rätt mycket mat också tror inte att vi kommer få så mycket att äta där uppe. Så det har jag fixat och nästan allt är nedpackat nu utan alla extra prylar som vi måste ha med oss. Men det fixar jag ikväll istället.

Men nu ska jag hoppa in i duschen så det blir ingen mer uppdatering förren nästa söndag när jag kommer hem.
Ta hand om er och ha en fin vecka! ♥

Drar på 18års fest

Ikväll är jag och Frida bjudna till Nicole och emilias 18års fest. Så nu ska jag sticka iväg till Frida och så ska vi göra vid oss lite där.

Ha en bra lördagskväll. ♥


Bilder från valborg










Det var i alla fall några av bilderna som togs igår.. har inte frågat Frida efter bilder så det fick de de hon lagt upp på sin blogg

100501

Hej! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Det blev en bra gårdag igår.

Vi åkte hem till Jesper igår vid 7 tiden. vi var bl. de första där. Maen serverades senare och det blev kött med pommes och en massa tillbehör, och senare efterrätt, en blandning olika glasser han satt ihop. Sen körde vi spel och lekar hela kvällen till vi åkte in till stan vid 12. Så vi mötte upp Marcus och co.

Men nu måste jag dra mig ditåt, kommer ha datan med mig och skriva på några arbeten, men troligen inget internet.

RSS 2.0