301109

Orkar inte skriva någon rad på bloggen idag ..


Nu tänker jag..

Nu tänker jag hoppa i mjukisbyxorna och sätta mig framför tvn resten utav kvällen.. Det är det söndagskvälls spenderas med! Blir itne så mycket mer skrivande ikväll har inte hänt så mycket bara pluggat ganska mycket ikväll och fixat med projektet..

Hoppas ni haft en bra dag =)




JULSKYTNING!

HÖRS SEN! =)


291109

Hej och godmorgon! Slet nyss av kontakten till mitt rum och släpade in datan till vardagsrummet där jag nu sitter med datorn i famnen och bloggar.. Hörde att Frida var ute och kör på vägarna just nu. Haha, hade så gärna velat vara med henne första gången, då man verkligen inte fattar någonting sitter där och försöker, igen, igen och igen för att försöka få igång bilen utan motorstopp!

Men jag hade tänkte skriva lite på mitt arbete och sen lägga fram lite kläder till julmarknaden i eftermiddag/kväll =)

Nu sticker..

Nu sticker jag in till stan för att ta bussen upp till Kristian. Skulle ju egentligen ut idag, men eftersom vi bestämde oss för att dra in till tivoli igår, så orkade vi inte ikväll! Men ska nog in tillstan ikväll vid 12 och kanske bara chilla inne på något ställe eller vi får se vad som händer =) Än så länge är hon inte hemma..


Bilder från igår


Jag och bästa!

Ett snabbt spel i köket

Inne på tivoli


Vi började..

Vi började nyss på ett ganska svårt puzzel, kommer ingenvart lägger en bit på 10 min..
Känns som vi tog oss vatten över huvudet? Eh.


281109

Godmorgon bloggen! Igår kom Simon och hämtade mig, Frida och Emma efter tivoli hade stängt sina portar! vi stannade ända till stängningsdax, det var helt underbart igår, med fina vänner, bra musik och bra dancemode!

Idag är jag dock lite trött, ont i huvud, mage och har bara legat framför tvn hela eftermiddagen sen jag slog upp ögonen i morse.. Men de känns som om det lättar lite nu och snart ska jag hoppa in i duschen för att göra mig redo för ännu en utekväll förmodligen =)

Ni får någon bild innan jag knallar in i duschen

Min outfit från igår

Hemma en runda..

Nu har vi precis kommit hem.. Kände att jag var tvungen att käka lite mat för att vi skulle kunna dra ut igen! Vi var nyss hemma hos David, där Sterving och Simon också befann sig. Var där och förfestade en stund, sen så tog vi cyklarna till busshållsplatsen där vi släppte av dem och sen drog vi hit, hade inte klarat av att dra direkt in till stan, nu nu sitter vi här och kollar lite sistavisningar av idol =)

Snart drar ni ner til stan igen!

Här är några bilder


Sterving


Simon

Jag och David


Blev en..

Blev en snabb runda nere i stan åt och snackade lite om dagen och sånt sen tog vi bussen hem snabbt igen, såg hyfftat loffiga ut när vi längst bak satt i våra fina joggingställ! Men nufixar vi lite smått och gott och ska snart promenera iväg till David, sen ska vi nog hem när igen och fixa lite småsaker innan vi drar in till stan =)



bjuder som vanligt på några snabba cam bilder innan jag drar ut!

Ner i stan..

Nu ska jag snart ta bussen ner i mysbyxorna jag just nu har på mig.. Gör bara en väda så ser inte mycket till skäl att byta. Jag ska möte Frida på bussen så ska vi ner och käka lite och snacka lite om ikväll, och sen ta bussen hit igen och ta det lite lungt före vi börjar kvällen! Får se om vi stännar här eller om vi drar till någon innan vi åker in till stan =)

Sen blir det att springa iväg till bussen i heelsen eller om det blir converse det vet jag inte.. och ta den ner i stan och sen gå in och skaka rumpan på tivoli!
Var ska ni ikväll?


271109

Efter en lektion i morse så stack jag ner i stan för att prova lite kläder jag hade varit inne och kollat på tidigare.. Jag har en lång tid behövet, ja verkligen behövt nu ett par jeans ett par svarta jeans, som inte är varken slitna, håliga eller förstora som alla mina andra byxor har blivit.. så nu tog jag hem ett par cheap monday jeans, 26/32 or! Tänk att jag tar minskat från att ha 29 till att ha 26or.. Det var innan när jag tränade gymnastik som jag hade så tränade lår att många byxor inte vill över dem och när jag väl fick upp dem var de för stora i midjan.

Men de följde med mig hem idag iaf, får se om jag har dem och någon topp ikväll eller om det blir min lilla svarta klänning =) Fast den har jag inga skor att ha till..


Tack för att de finns!

Hittade nyss en perfekt kappa i svart på en internet sida, vilken jag inte kommer att tala om än =) Före jag beställt.. Men, det var inte det egentligen utan att den affären finns inte här i Helsingborg utan i de lite större städerna som Stockholm och Göteborg.. Så jag började snacka med en killkompis från Göteborg och sa att jag ville ha den där kappan, så sa han att han hade kunnat tänka sig att kila in om butiken imorgon och roffa åt sig en till mig! Så himla gulligt, och sen aningen skicka hit den eller får jag när jag ändå besöker min släkt där i jul hämta den utav honom =)




Lagt in bilder!

Nu har jag äntligen fått lite energi eller vad jag fick till att lägga in några få bilder under inläggen här nere, bara att scrolla ner om nu vill kolla =) annars åt jag nyss ett stolt meal Mc Donalds vilket jag bad pappa att köpa eftersom jag inte ätit riktig mat å någon vecka.. Så behövde verkligen det och inte något annat skit. Även om kanske inte detta var det bästa alternativet till riktig mat..

Men nu tänkte jag ta och plugga lite svenskatal sen kolla halv 8, mamma pojkar och sen paradise, vilken är eran favorit än så länge?


261109

Hej! En vanlig morgon med sovmorgon till halv 1 känns det som.. Har så ont i magen idag krängde alldele för mycket igår hos Malin. Massa pepparkaksdeg, lösgodis glassar och rubbet, och mitt i allt så bjuder hennes föräldrar på fete middagen för oss så var bara att sätta sig och äta =)
Men nu ska jag sätta  några smycken på fingrarna och ta med mig jackan ut i blåsen och promenera iväg till bussen, så kanske jag hinner fixa kingston innan jag drar iväg till skolan..

Vi hörs är jag kommer hem ch jag lovar att jag ska ha försökt att lägga ut lite bilder till dess

Godnatt..

Nu tänkte jag efter några avsnitt one three hill krypa ner i sängen och kanske läsa lite skvaller tidningar, gör det för sällan nu.. eller bara sätta på något avsnitt Gossip eller DHW.

Imorgon ska jag upp kanske vid 10 när jag sen inte börjar förren vid halv 1 igen.
Sen ska jag;
Till skolan
Ner i stan och fixa kingston till fredag
Träna med Kajsa?
Kolla lokalen med Frida
Gå runder i stan med Sara?
..

Ganska mycket jag tänkt hinna med men vi får se hur allt blir Godnatt ♥

251109

Var inne i duschan och vände precis! Nu sitter jag här och ska strax slå på tvn för att växla kanal till paradise hotel..

Annars var jag i skolan halva dan imorgon, då jag hade sos och samhälle.. En ganska kul start på en sos lektion då en ivik lärare kom in och skällde på i porincip allihopa i vår klass då alla hållt på att kasta omkring eviks egenköpta lådsasblommor.. Sen fick hon spel på en i vår klass och sa att han inte kunde stå framför vid tavlan för då skulle man ha högstadieskolutbilding vilket hon sa att han inte hade. Hon gick ut och kom tillbaka och och dampade lite mer över att vi hade gått in själva och att ingen fick vara i deras klassrum utan lärare. blabla. Och sen att alla skulle sitta ner för vi fick tydligen inte så upp överhuvutaget i det klassrummet utan någon större utbildning.. CP

Sen stack jag ut till Malin, fixade lite film och gott och äta och sen satte vi oss och kollade på tv.. Sen tog vi billen ut till väla och kollade lite där till Malin körde mig hemåt =)


Hemma !

Sitter nu och försöker få fram iaf en mening på vad jag ska skriva på svenska nationella talet som jag ska hålla tala om nu på torsdag.. Har kommit på att jag ville ha ämnet- förbjuden kärlek, vad är tillåtet idag jämfört med tidigare? Ja, jag tänkte direkt på ett killpar eller vad man säger.. sen kan det ju vara gammal kärlek så som Romeo och Julia med.. Äh. är jag tänker efter vad det ett ganska jobbigt äme att skriva om, kanske ska byta, kanske ska jag inte jag vet inte..

Men jag var hos Kajsa tidigare då vi snabbt hoppade i våra badkläder och dök ner i hennes varma jacuzzi! Så skönt det var att bara sitta där och snacka och mysa.. Underbart med kalla vindar som drog förbi, när man satt där i ett hett ångande vattenbad! Sen sprang vi snabbt upp i våra handukar och morgonrockar och bytta om och stack ut på en promenad med Niklas =)



Några mysiga bilder! (immiga pga vattenångan från jacuzzin)


241109

Sticker hem snabbt för att snart dra mig till Kajsa.. Och har fortfarande inte känt någon tecken på feber, huvudärk, illamående eller liknande! Så nu ska jag packa ner lite badgrejer, bikini, handduk, samt lite gott för jag och Kajsa har nämligen planerat ett dopp i hennes jacuzzi, SÅ skönt det kommer bli! Måste verkligen bara koppla bort allt och snacka med en av de närmsta vännerna =)

Men nu måste jag först skriva lite svenska och käka innan jag sticker ♥

Godmorgon!

Hej bloggen! Skriver ett snabbt inlägg nu innan jag går.. Vaknade upp och mådde bra i morse till min förvåning eftersom att jag tog vaccin sprutan igår, så trodde jag att jag skulle vara sjuk idag .. Men nej tydligen inte, bra! Hade verkligen inte orkat =) Men nu ska jag sticka iväg till skolan, skriver när jag kommer hem ♥


Sara har gått och jag ska..

Sara har gått och jag ska sätta på mig mysbyorna och slänga mig ner framför tvn ikväll.. Blir halv 8 hos mig, samt ullared och paradisehotel och någonstans där imellan ska jag få in lite desperate housewives samt kanske lite svenska. Känns som att jag får göra det nu, och eller så får jag chansa och hoppas på att jag nte blir sjuk u  vecka så jag orkar göra det då =)


Sara ringde..

Nu ringde precis Sara som behövde mig, så ska in och snacka och äta lite och sånt fint med henne, ganska bekvämt att hon bor så nära =)




231109

Vet ni var vi var i morse? Jo, klockan jätte jätte tidigt i morse ja, hon var väl halv 6  för att fixa vid saker och klä på mig lite myskläder för att sen dra iväg till stan! Vi skulle fyssimma i morse, vilket vi trodde mest skulle innebära trampa vatten och simma fram och tillbaka, men istället spelade vi rugby..under vattnet!
Så det var ganska kul, som mestadel slutade med att alla som inte hade bollen hoppade på den med bollen..
Men det var nice, blev på ganska glatt humör och pigg för dagen, fast dock så skadade jag mig en del med, är jag skulle gå upp och läma min mobil, så är det sådana stora trappsteg som man ska gå upp för, så när jag ska gå ner igen halkar jag i e stor pöl och faller ner på rygg/rumpan ner för hela trappsatsen.. Aj, kommer få flera blåmärken =(


Godnatt!

Märker att varenda söndag att det iaf är dubbelt så många inne på bloggen.. Tror att söndagar är bra för oss bloggare då folk inte har så mycket för sig och klickar in sig..

Men nu ska jag sova iaf ska upp tidigt och ha vattenfys 06.45, är man inte trött då så blir man det iaf. Och tänk att vi ska direkt till skolan sen, kommer gå hem och sova hela efermiddagen =)
Sov gott


In till julskyltningen

Nu ska vi köra in till julskyltningen här på råå. Får se hur mysigt det blir eftersom att vädret inte är det bästa idag.. Men vi ska stå i stånd och sälja lotter så kom gärna och prova om ni kanske kan vinna någonting fint =)
Vad ska ni göra idag?




221109

Godmorgon! Täck att det idag var precis en vecka sen jag firade min 18års dag.. 18 år känns ganska bra som den perfekta åldern, känns som mitt liv har börjat och jag vill verkligen inte bli äldre,  vill stanna i denna åldern föralltid, Jatack.
Men ja stack iaf till Frida igår där hon gjorde vid sig lite, sen tog vi 3an ut till olympia. Jag trodde inte att vi skulle känna någon, fast redan på bussen träffade jag några från min klass och på festen var där en del kända faces.

Men vi hade bara tänkt att ta det lungt, så vi sket i drickan, fast en tid senare på blev vi ganska så pepp ändå så vi kände för att dra ner i stan och dra ut någonstans, fast dock hade jag glömt det satans idkortet hemma.. Så valet var väl egentligen att sticka hem och hämta! Dock så somnade vi ..


In mot stan!

Nu ska jag ta bussen in till en fest i stan ! =)
Hinner inte skriva mera..



Nudie jeans köpta!

Var och köpte ett par klarblåa nudie jeans inne på solo tidigare idag, riktigt fina, bra längd, fin passform, helt perfeka och fina till nästan alltihop!

Haha, kommer ni förresten ihåg min måste ha lista som jag gjorde för någon månad sen? Ett par nudie jeans, en skinnjacka och ett par nya conserse orginal, inköpta =)


Skitsnyggt till ett par converse!

IGÅR!

Igår började det med att vi som vanligt kom springandes sent till bussen efter tusen klädval.. Men sen tog vi den ner i stan iaf och gick till sf. Nr vi kom in var där typ massa folk och man kunde knappt röra oss där inne. Men efter ett tag kom vi fram till kassorna där man köpte snacks. så när vi väl var framme köpte vi ett hollywood meal. När vi hade stått i den långa kön till biljett tanten så säger hon att filmen inte är redo att visas än.. så ja, vi fick gå undan ett tag, hållande i våra drickor fick jag jätteont i mina armar sm darrade, kan inte fatta hur svag jag är! Och jag har hört att Frida hade träningsverk idag för att ha hållt i popkornboxen haha..

Men filmen var iaf en succe som jag tycker fler ska gå och kolla på, ger den ett högre poäng än ettan helt klart =)


Haha, en snabb bild med rött läppstift som jag bar igår!

211109

Hej! Har kommit hem från en långtur med bilden idag.. Vi började med att köra upp till berga vid väla, där vi brukar köra men sen tyckte pappa att det var dags för mig att prova de lite större vägarna. Så vi körde ut till laröd in till min farmor, sen nästan direkt till filborna till mormor och morfar! Och ja, ingen krock eller någonting så det ser väl bra ut än så länge..

När vi ändå cirklade runder inne vid väla så ville jag int eoch byta och lämna lite saker. Sen gick vi in på Solo där vi köpte ett par jeans! Nudie.. som jag äntligen fick för mig att köpa, och de sitter som en smäck!
(Här kommer vara en bild på dem sen)

Men nu ska jag in till Sara som väntar på mig. Vi hörs sen ♥

Nu har..

Nu har Frida kommit och vi har precis käkat lite mat, så nu ska vi kolla lite tv tills vi ska ner in i stan vid 9! =)


201109

Vill först och främst hälsa till Karolina, vilket jag fick snackat med en del idag fast jag berättade långt ifrån alla detaljer och grejer men de blir bästa gång =) Sen hade vi väl bara vanliga lektioner idag i princip förutom på idrottspsykologin som Johannes hade fått i uppgift att spela en snutt på trumpet, så vi gick igenom alla korridorer och bort imot aulan för att lyssna på honom. Och han var verkligen jätteduktig!

En annan sa jag kan konstatera är jag ännu en gång behöver en nu väska, nu har där gått och blivit massa småhål i denna jag använder för tillfället.. Jag hade blivit av med massa smycken som jag hade trott jag skulle ha lagt i den och idag hittar jag dem i ett nytt hemligt fack, eller ja Malin finner fram dem!

Så en sak jag önskar i jul blir väl en ny väska ♥
Några tips på någon vi tycker om eller vill ha?


Brunnet eller blond?

Funderar igen på om jag vill färga mitt hår, kommer ihåg förra gångenjag skulle testa och gjorde en toning och allt blev bara helt fel och jag blev tillslut grönhårig.. Men hade tänkt ta ddet ljusbrunt denna gången och med färg istället för toning, vad tycker ni om det? =)

Eller så vill jag färga det blondare, mer vitare så att det inte ser så gult ut, eller kanske pensla några mörka slingor?


Brunnet?


Stadshändelser

Stack ju ner i stan en runda för att hämta biljetterna till imorgon.. Och när vi kom in så  var där några andra som strosade runder i salongen för där var ingen som satt i biljettkassorna. Så kollade vi runder och fick veta att de skulle öppna klockan 5 så det var bara att vänta. Snart kom även Petra och hennes kompis och vi satte oss på golvet och skrattade ihjäl oss varje gång där kom någon utanför som inte kom in, för inte skulle vi öppna inte!
Sen fick vi reda på att man kunde hämta biljetterna inne på söderpunkten dit några klllar följde efter oss, sjukt roliga killar att lura!

Men jag hinner inte skriva mera nu, mb börjar =)

191109

Hej! Var hemma ett tag och nu skall jag iväg igen och träffa Frida i stan och hämta våra tickets till imorgon! =) ska snacka med henne och se om hon har ringt till killen som vi kanske skulle hyra lokalen av, hon har inte ringt honom nu i en veckan så vi får väl se om hon tar mod till sig och gjort det eller har gjort det idag!

Men nu ska jag springa iväf och träffa världens bästa, ha det fint sålänge ♥ 


Bobbys hårprukukter!


Man kan läsa om den kända frisörens hårprudukter lite här och var och
undrar om det är någon av er som testat på prudukterna? Är de värda att köpa? =)

New moon

Ja justdet! Jag och Frida bokade in ett biobesök på fredag, på premiären!
Vi hon ska hem här en tid innan och kolla på 1an vilket vi känner att vi måste se innan för att ha åtminstonde någn chans att hänga med i 2an! Sens ka vi käka en god middag och åka ner i stan =)


Dags för kväll!

Så nu har jag gjort lite mer plugg inför veckan.. Känns som jag börjar blir sjuk vet inte riktigt hur jag mår, men ska iaf sätta på playstationet nu och spela lite =) Längesen man satt där, satt där alltid hela dagar när man var yngre och skulle komma förbi visssa nivåer och liknande, nu sätta kingdom heart's på! Om ni någon gång spelar? Vad spelar ni då?

181109

Började idag med att Sara typ fick hjälpa mig på bussen eftersom jag kände att jag mådde så illa att jag knappt kunde gå. En yr bussreda senare kom jag till skolan och möttes upp av Sterving, som sa att han skulle springa ner och koppa lite papper eller häften till några folk uppe i aulan så jag följde med. Så kom vi in till biblioteket och skulle få hjälp av tanten bakom katedern fast hon är ny och sånt och fick inte rätt på det så en kvart senare fick vi kila in till personalrummen och snabbt kopiera några ark med papper att ha med tillbaka.
Fast jag hade aldrig dock kommit upp till salen förren jag mötte honom i trappan så jag fick en plats precis som Calle http://callekarlsson.blogspot.com  hade fått mitt ute i aulans gång.. Typ chill att sitta kvar när alla gick runtom en när de var klara!

Sen stack jag ner en runda i stan och fixade till bankgrejer och skrev även in mig på körskolan en snabbis och tog sen bussen hem i det stormiga vädret vi har idag..

Hos Emma..

Just nu sitter jag och Emma och håller på med att fixa med bilderna vi nyss tog ute.. Strax ska jag ut igen och möta upp Frida någonstans som blev lite försenat..

bilder kommer ...


Ska ut..

Nu ska jag ut och först träffa Emma för att fota lite till hennes arbete i skolan, och tar då med min nya kamera vilket hon kommer få riktigt fina bilder med! Sen ska jag möte upp Frida och gå ut och äta med henne och snacka skit och helt enkelt bara göra vad vi brukar =)
Vad ska ni hitta på idag?

171109

Godmorgon! Snackade med några i min klass igår och fick reda på att vi inte skulle ha några lektioner nu på morgonen.. Men det var ju för att så många skulle till Lund, men ja vad jag fick reda på var det inte så många men jag kände att det var bättre att stanna hemma istället för att gå till skolan och inte ha nån lektion när man väl kom dit! Så dvar man ledig en extra dag =)

Så nu har jag precis käkat lite frukost sen får jag se vad som händer idag

Här är några roliga klipp för er som kollade på svenska hollywood fruar när de visades på tv


Myskväll!

Nu är alla arbeten klara och snart inskickade så nu ska jag sätta mig ner framför tvn och bara ta det lungt resten utav kvällen..

Lite kvällsunderhållning
Halv 8 hos mig
Ullared
Grannfejden
Paradise hotel

Imorgon så erbjöds det att sticka iväg en runda och kolla på universitet i Lund men jag tror jag skiter i det denna gången för jag har absolut ingen aning om vad jag vill kolla på och sen orkar jag heller inte ta mig dit!





Pluggeftermiddag

Nu är jag klar med finslipningen på mitt filosofiarbete, och har skrivit 1 och 1halv sida på Stinas uppgift om EU, så är i princip klar den med! Fan, känner att jag funnit motivation till att plugga idag, vet inte om det är för att jag funnit kärlekten till mina vitamindrycker eller om det helt enkelt är att jag blivit 18! Men det känns bra.

Så nu ska agta en runda till stan och skriva in mig på körskolan ♥


(Här får ni återigen en crapy bild på mig sen i helgen!)


161109

Hej bloggen! Nu har jag och Sara precis pluggat klart de sista vi skulle lämna in imorgon, känns skönt att inte sitta med hela feta filosofi uppgiften ikväll..

Satt tidigare och kollade på ett avsnitt på paradise hotel som har börjat sändas igen och förstår verkligen inte hur några männsikor kan skämma ut sitt liv så pass mycket inför alla kameror! Men om ni missade det får ni de roligaste under hela avnittet i ett litet klipp här nere =)!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article6119543.ab

Godnatt!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och njuta av de 2 sista minuterna av min 18års dag.. Har haft en underbar, underbar dag i övrigt med massa god mat, presenter och kalas!

Så imorgon blir det upp och duscha, gör vid mig, träffa Sara, sen Kajsa och sen in till stan och skriva in mig på körskolan!

Hoppas att ni haft en fin dag ♥

Vad gjorde vi igår

Igår snörade vi på oss conversen och sprang sedan längs vägen vid mig till bussen.. Så träffade vi massa folk som vi skulle fira mig med inne vid knutpunkten, sen fick jag för mig att testa turen, och gick in i alla barer vi hittade innan tolvslaget! Och jo kom först in på den ena, sen den andra och träffade Danni och Julia och tog några shotts och sen vidare in till den sista där vi firade vid 12slaget! =)

Sen vandrade vi vidare in till stan, mot pascha!


Och tack..

Och tack för alla gratulationerna,  vid 12 igår både via sms och annat =)
Hann inte svara dock, eftersom det kom så många samtidigt..


151109

Godmorgon! Vill bara be om ursäkt om det förra inlägget jag tydligen hade skrivit inatt då jag kom hem från stan.. Absolut inget minne av att jag skulle ha skrivit det, så antingen har någon fixat sig in här och skrivit eller har jag helt enkelt då skrivit det själv, vilket jag inte tror!

Men min morgon började med frukost på sängen.. Nej inte detta året heller.. Men den började med att jag fick massa fina presenter iaf


Här är lite, fick även ett par killerboots, massa pengar och betalt körkort =)
(Och kameran på bilden. det är den som tar dessa fotona nu..)
Det var den som låg i lådan, som ingen utav er gissade rätt på haha


Inantt!

Nu har jag kommit hem. sliten och dryg i hela kropen, men hafe iaf en ynderbar (a)18års kväll kan jag säga. Hoppas at ni med hade
är en bra kväl( en bra kväll.

Nu ska vi..

Nu ska vi bara fixa till oss det sista.. Fixade lite simpla utgångskläder, några leggins och Sarar tröja snodde jag också! Så nu har vi kletat lite smink i ansiktet och plattat till håret så nu ska vi ut
Ha en fin lördagskväll ♥



Här kommer några snabba databilder!


Just nu..

Just nu sitter jag och väntar på att Frida ska ta och palla sig hitåt till mig.. Vi hade ingenaning om vad vi skulle göra innan vi ska in till pascha, så får dra hit henne och så får vi hitta på någonting.
Sen får vi se när vi sticker in till stan tror att de blir vid halv 12, då vi ska hämtavipbiljetter av en kille då vi får gå före alla andra i kön =)

Tvensam på vilka skor ja ska använda ikväll, regnigt och ikke heels kväll känner jag fast vi får se hur de blir senare! Vad ska ni förresten hitta på ikväll?


Videoinlägg

Hittade en söt liten video från igårkväll som jag tänkte ni skulle kunna få se.
Där Malin och Lina trillar baklänges rakt i dörren
Timo nästan sväljer min mobil
Sterving rekomenderar sig själv till alla fina singel tjejer =)


Lite eller någon bild från igår

Här kommer någon bild från igår, glömde att ta bilder igår.. Lite tråkigt men några tog jag iaf!


Dock lite synd att Lina har fått en fet vid  prick i ansiktet, min mobilkamera tar inte så bra bilder, men imorogn när jag får min nya kamera, (som var i den kartongen) så kommer här komma in finare bilder =)

Godmorgon!

Sara kom hit nu och vi sitter och kollar lite saker på datorn. Sen som kanske 5minuter så ska vi knalla iväg till Niklas om ska köra oss ner till olympia.

Uppskattar mig själv väldigt mycket som inte gick ut igår för nu är jag faktiskt ganska pigg. Men jag lägger in lite bilder och sånt imorgon senare

Då sticker jag

Då sticker jag till förfesten! Fick bli lite chillkläder, ett par gråa leggings och en gul top =)
En smakprov på det, med några snabba bilder i camen



Haha så fluffigt hår jag fick på bilden, men nu ska jag ut ha en fin kväll ♥


Fest med vitamindryck!

Nu håller jag på att göra vid mig, eller jag smetar lite marcara på ögonfransarna för att sedan gå till Elise. Hon ska ju ha inflyttningsfest slash förfest slash klassfest idag.. Men eftersom jag ska ut imorgon och ska upp tidigt imorgon så ska jag bara gå dit en runda och chilla ett tag hade jag tänkt.

Vi bjuds på lite snacks men tänkte ha me någon påse gosaker plus någon vitanimflaska! Har inte smackat på de än, fast folk säger att de är massa nyttiga plus att man blr piggare och det kan jag behöva nu ikväll när jag ser alla andra dricka och dansa runder haha! :D


Har ni också smakat vitamidryckerna? Vad ger ni dem för betyg?


Planer för idag

Nu har jag fikat klart, och kollar på ett avsnitt gossip.

Sen ska jag;
Hoppa in i duschen
Plugga filosofi
Käka
Hoppa in i myskläderna
Dra på förfest
Käka massa onyttigt !

Blir en rätt lung kväll idag eftersom jag hade pknerat att sricka ut imorgon istället och eftersom det är öppethus på skolan imorgon funkar det till det bästa! =)

Vad ska ni själv hitta på ikväll?




131109

Hej! Sitter just nu i skolan med väldens hål i magen.. Känns som jag inte ätit på flera dagar, och nu när vi egentligen har svenska så sitter jag, Jakob och Hampus i mediateket och jobbar lite med filosofin, eller iaf jag.. Typ plus idag till Hampus som hittade min mobil, fast jag dock inte visste att den var borta!

Men nu ska jag skriva lite till på arbetet, har snart en sida. Så skriver jag senare

Myskväll!

Nu ikväll har jag först kollat på halv 8hos mig  och nu är det dags att kolla på mammas pojkar, och med allt det så har jag filosofiboken i famnet och en stor bunke glass i ena handen, ser inte mycket sämre ut! =)

Kommer nog inte blogga mer idag, måste sen koncertrea mig på uppgifterna i filosofin. Godnatt ♥

Tillbaka..

Stack iväg en runda för att hämta ett fint litet paket på brunnen, där det ligger en liten grej som jag ska få nu på söndag =) Both you and me are gonna love it! Kan ni gissa vad det är?

 
Gissa rätt och vinn ett pris! =)


-


Sen så..

Sen så, så gick vi en liten runda på kullagatan då jag köpte skorna jag hade kollat på tidigare. Sen gick vi runda och kollade efter något somm han kunde köpa till mig när jag ska ha min och Fridas fest! Fast dock hitade jag ingenting jag ville ha, så får komma på någonting annat eller får han gå ner själv och leta runder..

Här är skorna som jag köpte inne på scorett idag, 37or, 38orna var slut överallt, fast de var stora i storleken så de funkade! 1200:- kr.




121109

Idag stack jag ner till stan runt  12 för att möta upp Alex nere i stan. vi gick ner till kullagatan och satte oss uppe på espresso house. Fick en hel del gjort på arbetet, tog bort lite personligt som vi inte skulle ha med, och skrev även ner massor av nya saker utav de böcker jag lånade igår. dock hade de inga kontakter man kunde koppla in datorn i så fick arbeta till batteriet på datan tog slut..


(Datan och en god chi.)

Done and done!

Nu har jag skrivit klar loggboken för idag och även förlängt loggboken ifrån förra gången jag var inne och skrev. Könns osm att projektet kommer att lösa sig.. Ska ner till stan med Alex imorgon och sätta oss på något fika ställe med min bärbara och jobba lite imorgon. Ringa lite forskare och läkare o.s.v. Sen kanske jag börjar lite på min filosofi ikväll, får se vill helst inte sitta i helgen när jag ska ut och när jag ska fira mig!

Men nu ska jag iaf sätta mig ner och kolla gamla avsnitt av oth på tvn PUSSS ♥
(Förresten har jag inte svarat på era kommenterer på evigheter, så förlåt för det)

Hittat mina vinterkängor!

Jag var i stan en runda igår som jag skrev om igår.. Gick runder överallt i nästan alla skobutiker på jakt efter några kängor jag vill ha! På scorett hittade jag ett par korta kängor, bruna och skitsnygga. Hittar inga ljusa vart jag än tittar så tror jag ska köra på dessa..

De är ungefär liknande som dessa skorna här längre ner, dock har de inga streck eller sicksackade sömmar på spännena, och det är inte riktigt den färgen som jag ska köpa imorgon men något liknande iaf. =)
http://www.scorett.se/


Vad ska ni själva köra på för vinterskor i vinter? Kör ni också på det säkra valet som kängan?


111109

Nu gick jag precis och hämtade min data och satte mig fint och skönt framför tvn med halv 8 på! Kollade nyss lite med familjen på saw V. Dock är ingen av saw filmerna läskiga men de är ändå bra och spännanande. Sen vet jag inte vad det blir för fler och bra program ikväll, kollar inte så mycket på tv på kvällen längre, så får kolla upp det.

Annars hade vi möte med Eva idag om mitt och Alex projektarbete, vi hade dock inte gjort någonting mer än att kolla på ett program om vårat arbetsområde, men Eva var faktiskit på bra humör idag så det gick galant! =)

Men nu måste jag skriva lite loggbok och komma in i matchen..


Godmorgon!

Nu är jag vaken och har klätt på mig något för att ha till skolan.. fick bli mina svarta leggings och så hittade jag min brors gamla mörkblåa märkeströja jag fått utav honom, så slängde på den idag! Annars är det direkt guidning för de små 9orna idag och sen en vanlig lektion efter det, men nu måste jag packa ner det sista!

Godnatt!

Fan vad blogg är tråkigt ibland, nu går jag och lägger mig godnatt alla fina ♥
Imorgon ska jag .. .....


En massa bra låttips!

Så många bra låtar jag hittat nu på senaste tiden kommer skriva ut några här nere!
Vill ni ha fler så fråga efter länk till min slista!

Leona Lewis – Run
Medina – You & I - Svenstrup & Vendelboe Remix
Tokio Hotel – Automatic
Daniel Lindström – Caught In That Feeling
Beyoncé – Broken-Hearted Girl
Sister Hazel – Your Winter - Acoustic
K'naan – Take A Minute


Rihanna – Russian Roulette


101109

Hej läsare! Kom hem från väla för ett tag sen, eller utkanten av väla kan man väl säga. vi var och kollade p¨en kamenra till mig smo ska få på söndag! vi hittade en jättefin och funtkionsbar med massa möjligheter som var massa lik Fridas dock en nyare modell. Så bestämde mig för att köpa den, om ni undrar blev den en sony CSW230 =)

Annars gick jag en runda med Sara på stan idag och letade presentet till mig haha känns som jag gör det med alla nu för att alla vill att jag ska bli nöjd med det de köpr till mig. Så vi hittade iaf en jättesnygg klänning från H&m tänker inte lägga upp den här, denvar svår att hitta och provar man inte den ser man faktiskt inte hur snygg den är! Så ett köp som inte alla andra kommer ha kan man väl säga.



Men nu ska jag hoppa in i duschen skriver senare ♥


Red lipstick


Var imon mormor igår och fick detta röda, rosenröda läppstiftet utav henne. Riktigt snyggt. Och ja om jag passar i det har jag inte testat ännu, tänkte ha det nu till helgen då jag ska fira att jag fyller 18. Det och en tight black dress hade vartit supersnyggt!
Vad tycker ni? Tycker ni att röda röda läppar är snyggt?

-

 



091109

Nionde november och en dag nästmare min födelsedag. Idag var jag först i skolan med företags ekonomi sen stack jag över till nic och hade matteprov, som jag tyckte ändå var ganska lätt. Sen tillbaka och ha en Sos lektion där vi just nu stackar om Fn och Eu typ. Sen stack jag ner och där jag hittade Lovisa, så vi gick en runda där sen stack jag till mezo och träffade Daniela och käkade lite mat där! Skulle beställa en skagenröra och fick konstigt nog för mig att det var med skinka, fast sen kom de in med en stor potatis med en räkröra.. Mmm. Inte det godaste!

Sen fic vi för oss att vi skulle och sola, så vi tog våra saker och småsprang fram i regnet och sen i på solariumet. Somande 2 gånger faktiskt och efte r det trodde jag inte att jag skulle behöva ligga så länge till, fast en 30 minutare är ju ganksa lång tid så fick ligga där och steka ett tag till! Dock blev det ett bra resultat =)

Bilder kommer när Daniela seeeeends them!


Godnatt

Nu ska jag sova, kollade precis på lite mammas pojkar som jag alltså annars missar både på torsdagar och på söndagar, fast nu hittade jag att de även går klockan halv 11 på söndagskvällar =)

Imorgon är det skola, sen vid kvart över 2 ska jag ner i stan och fika en runda med snygga Danni! ♥






Myskväll

Nu har jag bokat upp här hemma för lite kvällsmys.. Ska sätta på någon riktigt bra film nu ikväll, tror det blir någon skräckis. Älskar att sitta där och inte veta what's coming.. Så jag tog bilen ner innan och köpte lite nötter och annat som jag ska käka!
Vad ska ni själva hitta på kväll?


081109

Hej! Kom nyss från från m&m där vi har firat fädrarna på farsdag!
Annars hade jag en kul kväll igår, stack hem till Sara vi kollade tv och snackade och bara skrattade åt gamla minnen hela kvällen, älskar att ha vänner som går långt bak, för hur roligt är det inte och sitta och skratta åt alla grejer man gjort tillsammans? Det slutad iaf med att Sara förljde över med hit vid 2tiden och sov här!

Just nu knner jag mig väl dålig.. under hela tiden vi var hos morfar så frösjag få fick låna massor utav extra koftor och strumor jag kude värma mig med, så får se omjag är pigg till att gå till skolan imorgon. I hops, för på efter skolan ska jag ficka med Danni, vilken var alldeles för längesen nu =)


Behöver nya vinterkängor!

http://www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=40080&productId=248351&SellingFlag=SearchText&extcmp=SE_KELKOO_AW09_BARN&tduid=e1dcc7d6400fdb211968f7d2dcb8f30b

Där har ni en länk till några fina vinterkängor! Alltså det är nästan exakt sådana jag letar efter.. Dock har jag ett krav och det är att de ska vara ljusare, ungefär som mina stövlar jag köpte förra året.. Fast hittar inte några någonstans, får änska mig det nu när jag fyller år så får jag se vad mamma kan göra! =)
Har ni några tips på vart jag kan leta eller vart de har dessa skorna?

Dessa godingar i ljusbrunt?


071109

Godmorgon, eller man kanske ska säga kväll.. Vaknade och gick upp vid halv 9 i morse, och sen skulle jag och Frida ta 21an till hennes skola.. Fast Frida var lite yrvaken och visste inte att 21an inte gick på en lördag, så när hon var 10över smsar hon mig det och säger att vis ka ta 3an tillsammans och den skulle gå om 10 minuter! Så fick springa runder i huset packa ner de nödvändigaste och sen ta cyklen och illa kvickt trampa på hem till henne..
På skolan möte vi upp Dugge och satte oss sen med deras öppethus uppgifter. Sen gick vi runder på skolan och sen efter det skulle jag egentilgen ta bussen ner till stan och fika med Daniela fast hon var sjuk och kände sig dålig :(.. Så vi får ta det nu på måndag istället.

Sen stack jag och Papi ut på en runda bilkörning.. Och det går bättre och bättre nu.. fick endast nu bara motorstopp 1 gång! Så körningen går framåt känner jag. Har någon av er börjat köra än eller har ni kanske körkort?

Men nu måste jag in och kolla runder och rota fram några kläder jag kan ha på mig när jag ska in till Sara ikväll! =) ♥


Haha detta måste ni se!



Hahaha, jag dör, vad tycker ni om videon? :D

061109

Hej bloggen! Har inte haft tid att uppdatara så mycket idag.. Först var jag i skolanoch tog hand om de vilseledda små stackars 9orna idag. De verkade som iaf nästan mer än en 3dje del av alla som kom dit kom för att söka in på sos progammet och det känns osm det kommer att utökas till 4 klasser nästa år. Fast de tycker jag egentligen inte att  man ska göra, de ska få kämpa för att komma in på den linjen, det klarar inte vem som helst.. Det har vi märkt nu när de yngre kommit in då den lägsta poängen var på 110. Fast när jag snackade med dem och sa att vår poäng hade legat på 265 eftersom vi hade sökt in och det det året bara skulle vara en klass sosare. Det som skrämde mig var att en tjej sa till mig att hon hade gått ut med 50 poäng i 8an.. Vart är vi egentligen påväg? Många yngre bara skiter i sin utbildning..

Men sen kom jag iaf hem, la mig i sängen och satte på gossip girl. Och som vi snackat om i skolan är det nästan omöjligt att ligga där utan att helt enkelt nästan falla i sömn.. Så jag gick upp och stängde av tvn när jag märkte att ögonen började vackla och la mig för att vila.

Sen kom mamma in och väkte mig och sa att hon ville kolla på film, så jag hon och Martin satte oss i sofforna ute i vardagsrummet och rullade igång filmen.. Sen blev vi hungriga och beställde en pizza som vi körde och hämtade!

Och nu sitter jag och väntar på Frida ♥


Sticker till väla!

Start kommer Sandra inom här och pickar upp mig och sen kör vi ut till Frida och sen åker vi upp till väla.. Det är kvällsöppet på väla för er som missat det idag! Det är extra erbjdande, reor och extrapriser på många av välas olika butiker. För en som fått en någon vipbiljett nerdimpat i er brevlåda, ja då är det bara att dra er upp soffan och ut och handla!

får passa på att köpa lite julklappar idag, så jag inte står där 5dagar till julafton med bara någon enstaka present och sen vara stressad och impuls köpa resten av sakerna som det brukar sluta med. Känner ni igen er?



Video från helgen!

Hittade en video från helgen, när vi var och förfestade hemma hos Erica!


En annan bild från malmö




051109

Så nu är jag vaken på min lilla lur jag tog i eftermiddags.. Var egentligen tnkt att Sandra skulle komma hit efter hon gått en runda i stan, fast när hon ringde svarade jag aldrig eftersom jag sova och när jag ringde tillbaka var hon påväg hem till viken.. Men nu är jag uppe igen och funderar faktiskt om jag inte ska plugga lite, längesen jag gjorde det nu. Vara väl förberädd på måndag och tisdag till proven! Sen åker jag kanske till väla ikväll, ni har väl inte missat ät det är välakväll ikväll med vipbiljetter, som vissa har fått som t. ex vi! Så om Frida har kryat på sig tllräckligt efter vaccinet så drar vi ut =)


Bild sen i sommras på Julias 18års fest

Kväll

Det var fint med en sallad och ett glas vatten samtidigt smo man kollade på en skräckfilm mitt på eftermiddagen.. Man kan ju inte bli rädd då ellerhur? Men ja, nu var det nästan kolsvart när jag Dock var det tur att Martin var med mig och kollade =) Och riktigt gott med en sallad! Men nu ska jag hoppa in i en varm böhövs verkligen med tanke på vinden där ute som blåder rakt igenom alla kläder!



Och tack till Anna som skickade sin spellista, bra och nya låtar ♥
Har ni nån låt eller spellista så skicka gärna!


041109

Godmorgon bloggen! Nu gör jag vid mig inför skolan.. Har på mig ett par ljusgråa jeans och vitt linne och en vit kofta, sen ska jag ta min rosa vinterjacka och mina converse om det inte blir några kängor istället! Det blåser som in i det idag, och idag har jag valt att ta ett par jeans med hål i! Får se hur fläktigt och skönt det blir. Men jag börjar iaf halv 1, får se hur många där är i sklolan idag, för många i min klass valde att va vaccinet igår, vad jag vet är det bara jag och Alex som inte tog det.. Och de andra jag hört med ligger hemma och är sjukt idag.
Men, ska slänga på mig lite make up nu och springa iväg till bussen snart.

Vi hörs när jag kommer hem ♥

Sara har lämnat..

Nu har Sara gått och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Saknar att inte träna, saknar att inte kunna ha ork till någonting.. Saknar basketen, det var nästan de enda jag sakar från alla de sporter jag ahr gått på förutom till viss del gymnastiken. Fast jag skulle vilja börja spela basket igen, fast vet inte var eller vilket lag jag skulle vilja, helst ett bra lag där jag kan arbeta mig uppåt eftersom jag ändå är ganska bra på det naturligt. Förra gången jag spelade började jag i fel lag, där ja märkte jag jag inte alls villa vara. Men jag fpr väl ta tag i detta då som allt annat, eller får jag gå tillbaka till styrketräningen med min bror, men hur kul känns det?
Är det någon som känner igen sig, som också har en viss ångest?

031109

Hej! Nu sticker jag snart iväg till skolan för min enda lektion idag.. Efter den skulle jag och Frida egentligen ner och boka lokal men jag fick nummret till lokalen istället så, så vi ringer nog istället hellre än att leta rundder där uppe med Kajsas fina egenriktade karta :D Så nu hoppas jag verkligen att allt ska lösa sig.. Orkar inte fara runder mer och leta! Denna rymmer iaf runt 300 fast vi får se hur många vi ändå bestämmer oss för att bjuda, just nu ligger det runt 120 iaf.. Fast nu måste jag fixa skor och jacka så att jag kan ge mig iväg! =)



Kollar på..

Kollar just nu på America's got talent.. Tycker verkligen tt de kan vara ett riktigt roande program. Vissa är verkligen helt kassa som man kan sitta och skratta åt i evigheter vissa andra är så himlans bra! Ser nu på en kille som sjöng med en sån känsla så mna började gråta.. Hur kan man ha en sån soul? Det är sjukt en sån go kille! Har kommit på att det är ett plus att killar har en sån sida och även om de kan sjung en liten trudelutt. Är väl inte helt fel? =)
Om ni hade sökt in vad hade ni valt att göra?
Hade ni sökt in på allvar eller bara för ett skämt?


-


021109




Fick reda på att jag ska vandra lite 9or snart igen.. Magnus hade tydligen valt ut någr ai vår klass som skulle ta hand om 9orna som komme rpå besök, informera dem om kurserna och guida dem runt. Det var en kurs jag gick förra året och nu måst jag då tydligen göra det igen efersom Magnus tyckte det var bra att de hade åtminstone en som gått kursen tidigare. Fast fick reda på att det var ganska soft, vi blir ju lediga från alla andra lektioner och sen på öppethus så får vi också kompledigt =)

Godmorgon!

Nu är jag uppe och klar för skolan.. Känns sm man varit borta från skolan nästan en månad, längsen jag inte tänkte på skolan. Men nu är vi alla tillbaka, med tider att passa, prov, läxor, inlämningar och allt annat skolan innebär! Är det inte lovley? Nej men jag har faktiskt saknat det lite..

Packad upp min nya tröja idag, kändes som jag behövde ha lite varmare kläder på mig nu när det blivit mörkare och kallare om morgarna..




Myskväll!

Nu ska jag kila in till tvn och sätta på nån riktigt bra film.. Tror att det blir någon bra skräckfilm eftersom den igår inte direkt var någon som jag blev rädd av vill jag sitta och bita av de sista naglarna ikväll.. ehhe
Nej men lite käk och gottis ska fixas nu, får göra det bästa för att inte välkomna ångesten över att det är skola imorgon.. vad gör ni själva?

Nu ska jag gå och fixa lite poppisar med aromat, vilket jag har lärt mig av Daniel! ♥



011109

Hej! Idag har det blivit november och det ska verkligen bli min månad! Är endast 2veckor kvar idag till jag blir 18! Sen vill jag hälsa alla nya läsare välkomna som kollade in på min sida igår.. Det var dubbelt så många som det annars brukar vara. Så jag hoppas att alla ni väljer att stanna kvar på min lilla sida =)

Jag var nyss ute och övningskörde en runda med min far.. först gången idag vi verkligen körde på riktiga vägar, rundeller och vi var även ut på österleden och lullade lunder.. Tycker att det är UNDERBART att köra bil verkligen!
Igår blev de tine så mycket uppdatering eftersom jag hade en liten paus från bloggen! Kändes som det behövdes eftersom den faktskt tar en del tid och ork för en.. Men är tillbaka igen =)

Kan säga att vi hade en liten Haloweenkväll här hemma igår med massa käk och massa filmer.. Vi tittad epå nån film som hette the last house on the road.. Och jag hade verkligen förväntat mig en riktigt läskig film med en del skrik och pulsen i halsgropen men icke.. Det visade sig var en bra film fast  dock var den inte så läskig mer spännande! Så får se om jag hittar någon bättre till ikväll
Har ni några förslag? =)


Nån annan bild från i onsdags

RSS 2.0