bra, bra, bra!

Funderar på att krypa ner i min sköna säng nu framåt 11 faktiskt. Kom nyss hem från Sara och med mig har jag 2 fina tröjor jag har fick låna utav henne, urgulligt! Så ska nog ha på mig de imorgon i skolan, eller kanske iaf en utav dem. Det är så bra att man har vänner som man kan låna saker och kläder av. Vänner  med samma smak och storlekar, känns som man har en stor garderob då helt plötsligt som man kan låna lite från vart håll!

Kan heller inte sluta lyssna på denna låten jag hittade för ja säkert några månader sedan, inte många som har hört eller lyssnat på den heller. Men det behöves lyssnas på några gånger först innan den blir bra! 


träning

Sen har jag funderat på att börja äta bra och börja träna igen denna veckan. Var så bra på att äta nyttigt och bra innan med nu har det inte varit på topp, med all den mat jag ochFrida alltid köper ;D Så ska börja gå ut och springa lite denna veckan tror jag och även dra till gymmet och utnyttja mitt träningskort som jag har där. Kanske jag även drar och simmar någon dag, har ju visserligen gratis simning i stan, eftersom jag går Sos-linjen. Känner motivation till detta just nu iaf så ska nog bli perfekt :) Sen har jag ett bra tips till dig som käkar mycket tuggumi för att du inte ska äta. Gör inte det för det gör dig bara mer sugen på mat, så då äter du mer sen efteråt du har haft det ett tag. Vänta isåfall efter maten om du ska ta ett :)

Nu ringer Sara så ska bara hämta lite saker i köket så ska vi in och laga maaaat! PUSSS

310809

Ah, kom nyss hem, så skönt det är när man precis har stigit av bussen, då man vet att man är fri resten av dagen :) Snart slutar också  min granne som har börjat på min skola detta året. Hon ska ta sig hit och sen ska vi baka lite och kolla på lite film och sådant fint.

På tal om något helt annat, så hade jag mer än 120 besökare på min blogg igår, kul faktist, hade varit kul att veta vilka ni är också och sånt, så lämna ett spår efter er, kommentera, kommentera.

Annars har jag blivit ett stort fan av sportify, riktigt bra! Fick det först förra veckan så har inte alls kunnat utforska det riktigt. Men det är mycket bekvämt att bara kunna sätta på det och sen ha de flesta låtarna där och slippa leta reda på de på youtube eller hos vänner. Fast det som jag stör mig på och säkert många andr aockså gör ar den eviga sportify reklamen.. jobbigt att den helt plötsligt ska komma in när man sitter och lyssnar. Inte npgon som har kommit på något fiffigt om hur man kan få bort den kanske? :)


Godmorgon

  • Har nyss gjort vid mig och sånt för skolan, faktist gick jag upp tidigt idag för en gångs skull. Redan halv 7, imprest! Men nu måste jag iaf springa till bussen som går om 7 minuter, hejdå !


               
    Tröja- espirit
    Linne-H&m
    Byxor-Gina
    Skärp-Mq

godnatt

Ska jag ta mig en stor (kopp te) och lägga mig i min säng och kolla på någon mysig film.

Sen imorgon är det skola. Ska börja med matte c och företagsekonomi då också. Är dock lite nervös eftersom det inte finns någon i min klass som har samma lektion och samma lärare i de kurserna som jag har. Men det blir säkert bra :)


Innan ska jag fixa undan lite saker så jag kan sova, pusss folket!


Knock you down - Keri Hilson, Kayne West, värd att lyssna på!

300809

Sitter och väntar på att Fridas ska ta sig hit nu. Samtidigt sitter jag och bläddrar igenom programmen på TN;n. Hittar inget vid denna tiden på dagen.. Det var så bra på sommaren för då var det massa repriser hela dagarna på bra program. En vanlig sommardag, gick man upp runt 12 man gick ut och hämtade cyklen och cyklade ner till stranden och la sig till 4-5 någonting. Stack hem satte sig lite vid datan, gjorde vid sig lite och sen stack man ut när det närmade sig kvällen. Sen var det varmt dygnet runt också, sånt man önskar det borde vara året om. Ibland tänker jag verkligen på hur underbart det skulle vara att bo någon annanstans, O.C till exempel? Underbart!

Fridas pappa åkte till Kina nyligen också. Så satt och försäkte komma på om jg vill ha någonting därifrån så speciellt eftersom det är så billigt. Men det är ju svårare om ma inte kan se vad utbudet har att erbjuda. Så blev att jag beställde ett par grå;a conserve iaf :) Åh, vad härligt det hade varit om man hade haft pengar till en resa dit, stannat en veckan eller så och bara hamdlat det man ville ha inga begränsningar på varken bagage eller pengar,typ heaven? Frida och jag har faktist funderat på att göra det någongång men det känns svårt att får det att hända i någon snar framtid. För just nu har vi inget jobb, och inte mycket pångar, vi kommer nog att få ett jobb snart men det lär inte ändå räcka till att åka till Kina nu på något lov. för nu när vi slutar skolan ska de gå till resa till Grekland där vi ska jobba som bartenders antaligen, vi får se för Frida ska snacka med någon hon mötte där i sommras som var ifrån Sverige. Sen de pengar vi tjänar där ska vi resa till Australien med :D stanna där något år och jobba och sånt. Så Kina får väl väntas med till dess iaf.

Nu ska jag ner och göra vid mig lite hörs senare! PUSS LÄSARE


HÖST!

Kollar under runder lite på nätet nu, lite vad utbudet visar i höst. En av favoriterna är Top-Shop. gick in där och hittade många fina skor där i år. Förra året gick det på ett par ljus-bruna kängor som var inköpta på Håknsson's. Men jag tänker kolla runt lite till efter ett par nyare och svarta detta året. De flesta man hittar är med klack, visserligen gillar jag det men sen är frågan? Hur höga skor kan man egentligen ha till sin längd? Jag är 173, jag kör mest på klackar som är runt 8-10 cm. Men om man vill gå på de riktigt fina och snyggssittande skorna måste man gå upp till 12-15 cm i mitt tycke. Då siktar jag på en höjd mot 185 vilket jag inte skulle vilja känna mig som.

Favoriter från Top Shop

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12556&catalogId=19551

 

<3

Idag firar jag och Frida 5 år! Det roliga är att vi sa för exakt 2 år sen att vi skulle träffas denna dagen varje år för att på något sätt kunna hålla kontakten i famtiden. Även om vi i princip träffas varje dag nu :) Men vi planerar nu massa inför framtiden. Resor, jobb, lägenhet och allt möjligt. Grekland, Australien, U.S.A, längtar!

söndag

Då var det ännu en söndagsmorgon.. gick väl upp för ungefär 2 timmar sedan, och inte gjort någonting sen dess i princip. Skulle egentligen snart iväg och fika med Emma i stan, men vi tar det nu någon dag i veckan istället. Senare idag ska jag och frida ut och  och fixa en dejt åt Linn, som lutar åt Jesper's håll. Men hör av er om ni är ute efter en dejt eller sånt så fixar vi det :)



 PUSSSS


.

Buss in till stan, har lite olika ställen att åka och sånt ikväll. hör av er om ni vill träffas så får vi se om vi vill träffa er! :) Men måste sticka nu annars missar jag bussen och då blir itne Frida allt för glad!


29 augusti




Vaknade och gick upp redan vid 10 idag, gjorde vid mig och fixade lite innan och jag Frida cyklade till stan. Där träffade vi Alexandra och hennes syster. de skulle fota lite inför alexandras projekt. Var där lite oh tog lite bilder o.s.v sen cyklade vi inom Tasty House och handlade en massssa godis! Tasty House rean gillar vi! På utvägen tig vi även och delade på en glass. Vi tog senare oss hemåt för att Frida skulle spela match. Jag cyklade hem ifrån henne och skulle fixa lite med bloggen men denna dan har min data dampat gärnet och bilder och sånt har inte fixat till sig riktigt. när jag senare hade fått alexandras bilder kom Kajsa och hämtade mig i bil! gott folk! Sen körde vi ut till väla kollade där en stund sen åkte vi in om burger King på vägen hem på Drive In;en! haha Skulle köpa pommes och åsnt, men vi fick de gratis! Körde sen hemåt. Nu har jag nästan precis ätit och mina kusiner och såndant är här. Vet itne riktigt var det bär ikväll. Simon, Niklas, eller stan stär det väl mellan :)


greaaaat

Det blev till tåget till Bjuv igår som sagt, gick till tåget från Ellinor och när jag kom dit var där inte en endast där varken som skulle åt mitt håll eller åt andra.. Ganska ensamt haha! Tåget kom senare och 10 minuter därifrån var jag nere på Ramlösa station och träffade Frida och Sandra. Sen kom tåget till Bjuv och 5 minuter senare var vi i lilla bonniga Bjuv. Vi mötte upp 12 tjejer och gick med dem in till Bjuvsfestivalen, inte kort därefter tappade jag och Frida bort alla och gick ensamma och vilseledda i Bjuv. Liten stund senare stöter vi på Rosen, Folke och sen även Alexander med hans kompisar. Sen även Fratte och några han känner. Vi bestämde att vis kulle dra in mot stan igen, vi gick in om och träffade Malinoch några andra och begav oss sedan mot tåget. biljett automaten fungerade itne såklart när jag skulle ha biljett så åkte gratis istället :D sket i biljetten. 45 minuter senare var vi i Helsingborgs centrum-Knutpunkten. Var där nere ett tag träffade Simon, Danne och massa fooolk. Senare tog vi bussen hemåt :)



inlägg

Nu gick precis Ella och Elise de sista att lämna innan mig, snackade nyss med Frida och än en gång blir det ut med henne :D, inte var det väntat heller. Första gången vi var bjudna till olika personer och inte skulle ut tillsammans. Men nu tjugo över tar jag tåget ut till Ramlösa station för att möta upp Frida och Sandra. För att sen ta tåget till Bjuv 40. Sitter nu och planerar med Ellinor vilka saker hon skulle ta med till Helsingland dit hon åker klockan 11 nu ikväll. :) Ska hjälpa henne att fixa och städa undan det sista nu, bilder kommer från kvällen läsare!

4ever - Claude Le Gache Mixshow The Veronicas

INTE SKA DET VARA LUNGT!

ALL IN!!!!!

uppdatering från ellinor

Här hos Ellinor nu med massa folk, åt pajer och sånt innan riktigt gott och nu var det nyss npn banan med choklad i :D Får se vad som händer sen, folk ska dras åt olika ställen och sånt, typ stan, bjvsfestivalen bl.a. Men får se vilka eller vem jag följer med. Uppdatering senare!


helg

Kom precis hem efter först en skoldag på filisofi, svenska och idrottspsykologi, ja rätt annurlunda saker vi läser nu i 3;an egentligen. tog mig sen ner i stan och träffade pappa för att fixa lite med kör-grejer. Vi stack sen in och handlade lite, sen mäskte jag att min telefon var sönder, man kan ringa och sms;a till den men när man väl klickar bort det så ser man inte sms;et längre. Så om då någon skulle ringa en och man inte ksulle svara, skulle man aldrig veta att de har försökt ringa en. Vi åkte till väla och snackade med telenor och de visste inte var det var för fel, för de hade de tydligen inte hört talas om innan att det felet hade kunnat uppstå. Så de plockade fram en lånetelenon som jag ska ha nu istället. Faktist en likadanjag hade före denne, fast i röd :)

Men ska snart sticka iväg igen, och sen nu vid 5 är det Ellinor som ska firas!

Eftersom min mobil är sönder nu, och min kamera inte tar bra bilder har jag itne heller kunnat ta bilder men ska nog fixa det kanske när jag kommer hem ikväll, eller får det bli imorgon.





Tjöja - H&m
Hög kjol -Gina Trikot 
Skor - Donna girl, London
Väska - Grekland
Öronhänge - Gina Trikot
Armband - Design Fosshagen








0.12

Har nyss suttit här och tänkt att tidenjag gillar bäst med hela dan faktist är timmen innan jag somnar. Jag fixar till allting och sen sätter ja på avsnitt av fullt hus och kollar så länge på det innan jag somnar.  Jobbigare är det på morgonen när jag går upp vid 7-tiden, äter frukost i kanske 5-10 minuter sen går jag in till mitt rum sätter på musik och går in i min gardebob och kollar vilken outfilt jag skulle kunna ha på mig, sminkar mig sen och fixar och plattar håret. Jag fixar frisyren så den passar till resten av kläderna. Är sen klar och tar bussen eller går till skolan. Imorgon har jag tänkt gå upp redan halv 7 och äta frukost med pappa, läsa tidningen och sånt och bara ta det lungt och inte stressa till bussen som jag måste göra nästan varje dag jag tänker ta den. Svårare blir det väl också nu när min granne Sara ska ta den med mig eftersom hon brukar vara ännu segare än mig på morgonen.

Men måste nog gå och lägga mig nu i så fall om jag ska orka gå upp imorgon. Sängen är klar och dvd;n är på, skriver mer imorgon och lovar att ni kommer att få se en, flera bilder på min outfilt jag tänker välja ut.

..

Klockan är snart 11 nu, ska fixa lite projektarbete nu innan jag ska sova. Sen snackade jag nyss med Alexandra och bokade in en fotografering på lördag, ska bli riktigt kul att se hur och vad det är för något, hon har det som projekt att fota normer och fördomar. Så jag och Frida ska dit och agera lite poser. Lägger kanske in bilderna när det är klart här senare så ni får se hur de blev :)

torsdag

Dagen började med skola, började vid halv nio, med svenska. ser ut att bli lika soft som förra året :) efter det har min klass geografi men har redan haft det så har håla nu. tog cyklen hem och kollade lite tv och fixade till mitt och fridas cv;n vi lämnade in senare. stack sen tillbaka till skolan och hade fisolofi, med rikard. funderingar om livet och sådant, känns som man måste vara riktigt djup om man ska lyckas där. man får flumma och grejer! efter skolan väntade jag några timmar tills frida slutade och cyklade sen med henne och hulken till fabriken. vi lämnade in vårt cv och stack sen och fikade på någon lekplats jag och frida hittade :D sen cyklade vi hem och fixat lite.

Tänker snart också börja på projektarbetet, ska slriva lite om cancer. typ om hur cancer har förändrat världen, om hur de påverkar den drabbade och släkt och vänner runt omkring den drabbade. ska skriva sex sidor nu till september men känns som man kan en hel del utan att kolla och plugga på det liksom.

Imorgon väntar skola, stan sen hem och göra mig iordning och sen åka till rydebäck och fira ellinor!



uppdatering - sommaren

känns som jag måste bli bättre på att uppdatera bloggen. iaf så har sommaren kommit och gått, mycket som hänt under denna sommaren, först var det en fri veckadär jag knappt gjorde någonting förutom nr det var midsommar hos my riktigt trevligt :) sen veckan därpå åkte jag hem till frida för att bo där en vecka. hände rätt mycket under den veckan, träffade massa folk under kvällarna och var mycket folk som vi tog dit under nätterna med :D haha sen var det lördagen då vi först hade en förfest hemma hos frida på hennes balkong, riktigt kul och fina minne därifrån. stack senar fram emot elva ner mot stan med bussen, kommer itne ihåg mycket vad vi gjorde men vet att vi avslutade kvällen med att sticka till bakom där vi träffade ted m.fl sen vid två-tre tiden gick vi hem med olivias bror..

annars har jag och sara varit i Spanien, två riktigt härliga veckor tillbringades där, sol och bad varje dag, ´redigt varmt. sen träffade vi två killar där vid vårat hotel som vi hängde med flera dagar, kom till deras hotel och s v. :)

efter spanien hade jag två veckor ledigt till jag skulle börja jobba, drog till helsingborgsfestivlaen då iaf, med frida alla dagarna, och träffade olika folk varje dag. haha då jag även gjorde en henna tatuering med nicole, haha wierd snubbe som hade hand om det!

julia har också haft 18-års fest, dit jag och frida drog dit ganska sent eftersom frida hade träning och liknande.. kom dit vid elva tiden och hade en trevlig kväll med pool-bad och annat roligt, :)

senare åkte frida till Italien ;(

jag började jobba och sånt på ålderdomshemmet, okej personal och bättre äldre faktist :) kul att höra historier och sådant från deras tider, men dock blev det tråkigt för de sa ungefär samma sak varenda dag haha! och vissa var så förvirrade och trodde massa konstiga saker. dit vill jag iaf aldrig hamna när jag blir äldreeee!

under tiden frida var borta var jag en hel del tillsammans med kajsa, var bl a hos albin på hans 18års fest, trevligt. var också på sebastians 18-års fest, åkte då först till kajsa för att göra vi oss och sånt, och förfestade lite, sen kom vi på att vi glömt löpa någonting till honom, så vi cyklade ner till maxi och handlade lite blommor och så fixade vi ballonger och sådant, blev bad hos sebastian senare, sen vid tre stack jag, kajsa, måns och ricke till måns, måns gick sen och la sig i källaren och vi i hans föräldrars säng.

senare kom frida hem från italien, visserligen neger men var kul att träfa henne, otrroligt saknad hade hon varit! vi träffades på busshållsplatsen kvällen hon kom hem.  pratade om allt som hänt på hennes resa och här hemma. fick även en tröja, ett armband och en väska av henne, :)<3

nu i helgen var vi på fredagnn på mezo tror jag, sen i lördags fixade vi förfest och sen drog vi till vm där dugge och ap var :) vi tog sedan bussen till stan tillsammans där vi sen tappade bort dugge och vm, men sen ringde alex och kom ochdå kom han, kimoch bassem och hämtade oss och kärde oss till hallon. där han och höjer och några okända var. blev senare islängd i poolen av höjer så kunde inte sticka ner i stan igen, så jag och frida gick för att hämta våra cyklar hos vm och cyklade hem :)

märker verkligen att jag borde ha skrivit mer under sommaren kommer inte ihåg shälften ens vad jag har gjort, nu har jag och frida varit och sökt jobb iaf vi ska dit imorong med marcus och lämna in vårt cv och sånt, och prata med cheften för företaget. skolan har även börjat förra veckan, känns faktist bra :) bra klass och allting. snart kustvevakningsprao. dyka och sånt dykarsertifikat, gillar vi :D sen ska vi till halmstad med klassen nästa vecka för att göra nån sorts fångarna på fortet, ska bli riktigt kul!

sen nu på fredag ska ellinor ha 18-års fest hemma hos sig :D ska dit vid fem.tiden för att äta middag och så. senare ska vi dra till bjuv festivalen tror vi. haha något för miiiig? nja, kul med något nytt får man väl se det som.

nu orkar jag inte skriva mer för idag. mer uppdatering kommer möjligen imorgon :)

26

RSS 2.0