Fredag

cyklade till skolan idag med ad,stolt. det började med en trevlig engelska lektion med en halv samhälls lekton efter. sen skulle hela klassen ner och kolla ringaren i nottre damn, jag behövde igentligen inte följa med men eftersom den sägs vara bra så gick jag dit iaf. men teatern blev inställd och jag Henke och Lovisa  stack ner till dunkes för att nörda oss med några spel i ett par timmar, sen var det dags att ta bussen hem ja. fick inte eftersom jag hade cykel så blev cykling och gång hemåt...

ikväll väntar filmvisning och annat kul hemma hs frida, med några andra folk vilka vet jaginte än men det kommer bli trevligt.

3 april

skolan idag bestod av håla ochprov, och provet var inget vidare svårt så där får man hoppas på ett MVG.
efter skolan stack ajg hem för att bara någon timme senare ta en buss ner till stan oh träffa sandraoch natali på mezo därefter brev det bussresa hem och sen pilates med mamma!

-du jag har inte min mobil med idag!
-men tappa nu för fan inte bort den!

idag

skolan idag, började klockan kvart i nio med forum, då jag fickreda på att jag skulle ha prov 2 timmar fram, mitt trejde omprov på historia..
och de som inte hade omprov fick gå hem,som resulterade i att jag satt emsam och skrev provet ;D
prover gick väll sådär kändes lite bättre än de förra och jag hoppas på godkänt eftersom det är det högsta jag akn få. svenska nu om någon timme som jag har beslutat mig för att inte gå på eftersom jag ändå bara ska ha betygsnack med eva! och man vet då aldrig vad som kan hända med eva i ett rum om man är ensam med henne.

Sen var det ju första april ig¨år och jag vill bara gratulera till er som lyckades lura mig, ganska många gånger!

blogg!

okej, har startet en blogg med allt det innbär, alltså att man måste vara uppdaterad.
efter att ha tillringat en natt med att sitt och läsa calleskarlssons blogg så blev man insatt i det.

Det har nyss varit påsk, som jag tillbringade med släkten på många håll och ställen, men påsken inte bara till för att umgås med släkten utan för att sova ut och faktist umgås med folk.
Det mesta utav lovet träffade jag frida, som jag även drog på fest med på tisdagen, pillans lokalfest.
dit stack vi någongång vid 9, trevligt folk och med något gott att dricka såg det till att bli en lyckad fest! :)
då vi blev utslängda klockan halv 4.
Det blev även retro på lovet, började med att jag stack ner till eg nere vid mitt område för att förfesta då vi senare drog vidare till retro vid 11, missade såklart båten som gick över tio öven elva men tog den som gick en halvtimme senare. och även denna gången blev det ett okej betyg till utgången!


RSS 2.0