Det är..

Nu tänkte jag ta mig en fet muffins och käka framför lite gossip. Mamma fortsätter att komma hem med massa feta grejer. Kan inte motstå att smaka..  Imorgon efter skolan ska jag ner och byta lite saker mamma hade köpt till mig idag, sen hita någonting annat istället :) Vet bara inte vem jag ska åka ner med, Frida slutar för sent.. Men det fixar väl sig imorgon. Nu ska jag och Alex fixa klart vår Fråga, godnatt!

Just nu..

Just nu sitter Martina och fixar och gör vid min blogg så jag får en heather pch sånt, kolla in lite då och då för resultat :D

300909

Hej, skulle bara först påpeka att det var en väldigt lullig person ifrån min klass som skrev det förra inlägget.. Jag har iaf precis kommit hem ifrån stan där jag denna eftermiddag varit med Kajsa. Vi stack först ner en runda på trampolin där jag fick köpt mina nya converse, sista och de är mina :D Sen kollade vi även runder i lite klädbutiker där vi knappt hittade någonting speciellt. Sen blev vi sugna på att gå till Pistachia, de hade ju en invigning där idag och invigning är =billigt! så vi stack dit och trängde oss fam genom massorna som strömmade ut och in i butiken. Ut kom vi sen glada och nöjda med massa gottis fast några spränn fattigare.. Sedan skulle vi ha fikat men efter det kaoset och allt så skippade vi det.

Det är ju den 1 oktober imorgon. Vilket visar på at det är påväg att bli höst. Har inte riktigt velat inse det innan men jag känner nu att det nästan bara bli för kallt att ha kavajen eller skinnjackan. så i morse svepte jag om mig min extremt feta och snygga halsduk och rotade sedan fram bootsen. Det mysiga med hösten är ju alla de varma kläder och de varma chokladerna men dricker när man kommer in och ska fika efter snöstormen.. eller alla mysiga filmkvällar med vännerna! Längtar redan nu:)


Ovanligt

Tjooohooo alla!!
Vi har så kul på lektionen... eller?
Är inte så lätt att komma på något roligt att skriva när man 
blir pressad av Michaela :P 
En sak som är väldigt ovanligt i vår klass är flygplanskrig... 
Efter skolan kan det bli invation på Pistachia av SOS så se upp  

Godmorgon

Nu är jag äntligen på gång att sticka iväg Har alltid saker att göra in i sista minut oavsett när jag börjar ;p Emm, suttit och pluggat klart de sista på samhällen nu och ska snart ut och klä på mig ytterklädorna. börjar bli riktigt kallt om mornarna nu så får på med fete halsduken idag! Sen ska jag ju ner och möta Kajsa, hon skulle nog bjuda mig på lite fika hihi. Men jag skriver när jag kommit hem och så.♥

Godnatt..

Ska börja med att säga att jag har slagit mitt besöksrekord idag! Trevligt sånt, annars ska jag snart krypa ner i sängen med mitt samhällspapper, ett glas vatten och gossip på tvn.

Börjar inte skolan imorgon förren vid 1, har samhällsprov och sen ska vi snacka lite på sosen så blir inte en så jobbig dag. Sen kommer Kajsa och möter mig vid olympia och så skjutsar hon mig ner till stan. Där vi ska fika och handla litagrann! Ett par vita converse, äntligen! Nu måste My ha med mina imorgon, blir tokig! Vad skulle jag mer göra.. vet att det var någonting jag hade planerat på kvällen också.. Kommer dock ej ihåg.

Måste lägga mig innan 1 idag, godnatt bloggen ♥


Har beställt tid..

Ringde min frisör tidigare idag och bestämde tid för l´klippning och slingning nästa vecka. Hur ska jag då ha det? Ja, jag sa till honom att jag ville ha det som vanligt? Klipper lite i topparna och en färgar vi och slingar vi utväxten och håret. Vill verkligen våga, brunt lockigt hår! Är så sur på mig själv.. vill verkligen är bara så nervös om jag kommer att bli nöjd eller inte. Det är liksom inte att bara färga om det sen utan det måste sitta i några veckor innan man ens kan börja förvandligen tillbaka till blont hår igen. Men, ja förra gången jag färgade saknade jag mitt gamla hår nästan direkt, så väntar och ser om jag vågar längre fram i höst!

Vågar en blond blond med rakt blont hår, gå till brunt och krulligt?


MALEE!

Hittade en massa paket när jag kom hem innan! Det var de efterlängtade H&m paketen. Har för ett tag sen suttit och kollat runder lite på h6ms hemsida och så klickade jag i lite här och där och sen skickade jag hem det. Bara att säga; mamma, jag behöver verkligen detta. Vilket resulterar i att mamma köper det åt mig :) Så nu kom det hem mamma undisar till mig och en hel del annat!

Plus till köp på internet
-Du slipper röra dig från soffan
-Du klickar gärna i lite mer än vad du behöver
-Du har en mamma som skickar in en betalning

Minus
-Plagget kan sitta fult på
-Plagget kan vara för litet

Här är iaf en utav de söta sakerna som kom hem till mig idag, är den inte sööööt?


290909

Okej, sätter mig och bloggar en stund nu då innan jag ska börja med samhällen. Kanske märker att jag inte skriver alls lika ofta som jag gjort förut med att skriva blogg.. Min fantasi har försvunnit ut genom något jäkla håll. Jag var iaf i skolan, stack sen hem tillsammans med Sara och fick en liten present av henne, för jag har ju namnstad idag, hiih så säg grattis! :) Annars har jag sen jag kommit hem kollat Gossip och bara ätit lite k-special. Mmm mamma hade faktiskt gjort pankagor till oss ikväll, det var en ny sorts som var sådana feta, och kan ju inte vara taskig och inte äta någon när hon stått i köket och lagat och hållt på, så tog och åt en iaf.

Ikväll är det iväg på bio med lite people eller så stannar jag hemma och pluggar och får mvg på provet imorgon Tror att jag satsar på det andra! ska ju fixa lite med projektet senare med Alex också.. kan inte svika folk sådär till höger och vänster




Tröja från Zara, H&m
Jeans, Gina
Armband och halsband, Pearls for girls.

Daniel..

<3

Mich dieten

Ja, det ble inget väla idag känenr att jag har för mycket att plugga tills imorgon.. så alla skor och sådant får vänta på mig till länge fram i veckan! Ska man bli som de kända bloggorskna nu då som sitter och skriver vad de äter och vad de har för spesifika dieter och liknande?  Jag tänkte starta lite med en ny diet, haha tar och kör på att knappt bara äta k-special! Med tanke på att det är så bra för en, att man får massa energi, att jag tycker att det är sä jäkla gott! Vad mer kan bli bättre? Får väl se om jag kan hålla detta då? Äte det redan 2 av mina 3 mål om dagen nu och jag kan säkert byta ut frukosten mot det också!

Klicka, spara NJUT!
http://open.spotify.com/user/mmmich/playlist/7qvejgcQ1dWbDp1Ds6XGPL

280909

Har suttit och pluggat lite nu på eftermiddagen när jag inte har sovit.. Snart kommer mamma hem och då ska vi ner till väla en sväng, sen när vi handlat klartoh klockan är efter 8, blir det dags för min först övningskörning :D Hur nervös är inte jag? Har ni kört någonting än? På väla ska jag handla masssor är det tänkt sks ut med mamma så det kommer det ättt bli! Ska iaf bli ett par ugg's om man kna köpa riktiga sådana på väla? Sen ett par nya converse! Sen lite nya jeans och toppar antagligen. Efter väla och när jag har kört en stund ska Daniel komma hit en runda..

Men nu måste jag plugga vidare!

Godnatt

Nu ska jag snart ta och mysa i sängen innan jag ska sova. Vi stack hem till Niklas innna och kollade lite tv och sånt.. Stack sedan hemåt igen och tog fram lite mumsig hallonsorbet och satte på Hitch filmen! Haha riktigt bra film, stort plus till den typen av filmer. Imorgon blir det skola som vanligt sen efteråt ska jag och Frida ner till jobbet och snacka lite med dem. Sen ja, plugga antaligen? Har typ fått flytta alla s.k fika studer man brukar ha i veckorna efter skolan eftersom jag har en massa skit denna veckan.   PUSSS...


I'm on it!

Hills dagarna fortsätter, har suttit här och kollat det samtidigt som jag har ätit lite r-chips och även pluggat en hel del samhälle! Sen nu i veckan har jag jobbat och skrivit ihopa 3 sidor på projektet och nu har även Alex jobbat lite grann så vi är nu uppe i 6 sidor vilket vi ska ha klart på onsdag! Så det är isf klart nu, måste bara omformulera vår fråga igen.. Men det gör vi ikväll! Ikväll hoppas jag att det blir en biokväll! Köra in och köpa lite gott i stan och sen dra oss mot bion! Fast dock oklar på vad jag vill se.. Kanske flickan som lekte med elden? Vad tycker niu? någon ni rekomenderar? får se vilka som hänger med n och l kanske.. :)

Nu fortsätter Hills ♥ hörs!


270909

Godmorgon! Sitter där helduschad och klar att fixa vid mig lite granna. Vet inte vad som händer idag riktigt, hade inte varit fel att dra ut på väla eller sticka ner till stan en sväng.. Behöver nya skor har jag märkt! My har fortfarande mina vita converse och utan de klarar jag mig knappt! Så ska nog idag eller någon gång i början av veckan ner och köpa mig ett par till :) Annars ska jag väl snart börja pluggandet.. Ska fixa till projektarbetet lite och sen blir det matte, företagsekonomi och samhälle! Börjar nog nu..

Jo igår stack jag och Frida ner i stan och mötte lite senare upp Jesper, Daniel och Tobias. sen mötte vi upp Belinda och gick upp mot mezo (ej mezzo!) Satt där ett tag då även Emelie kom upp en runda. Sen gick vi ner och träffade lite folk i stan! Framåt 1 gick vi upp till Felix där han, Gabriella och Felix bror var. Så stannade där ett tag innan vi gick ut en runda och sen åke hem med Felix. Tack för kvällen allesammans! Vi taggar Costa nudå?!





Ut till..

Nu drar jag mig ut till Frida för att senare vara där! Vet inte vad vi ska hitta på, vilka vi ska träffa om vi ska ner till något fika ställe, om vi drar till någon fest, vi får helt enkelt ta och se:) Hör av dig! ♥

The Hills days!

Sitter och kollar på kanske det 8de avsnittet av the hills nu.. Är sånt weekend av the hills denna helgen och är sånna avsnitt jag inte sett tidligare! riktigt bra, så istället för att plugga har jag bänkat mig här framför dessa goodingarna! som ag bill ha alla säsonger! Kollat runder och lite sädär efter dem men har icke hittade dem förutom att 4de och 5te säsongen fanns i U.S.A .. Vet någon vart man kan köpa dem?  Har någon säsongerna som kan kan låna hem kanske?:) GOTTA HAVE

260909

Hur är det med er? Jag är iaf jätte trött efter att ha kommit hem framåt 3 igår.. Det började med att vi tog bussen ner till stan och sen upp till Marcus. Där träffade vi lite gamla och nya vänner som vi senare åkte ner till stan med. snackade lite med Ida och sen fixade hon in mig på tivoli med hjälp av hennes lägg, och hennes kingston kort :) Hade en trevlig kväll med henne och Frida och även alla andra där! Dock var jag inte så taggad eftersom vi inte tänkt dra ut i första hand, men med lite folk man inte hade träffat på länge och annat välkänt folk blev det ändå kul.

Idag skulle jag och Frida ner och kolla på Eskil-Råå men känenr att jag har för mycket att plugga för det.. Så får stanna hemma nu i eftermiddag och sen ikväll så sticker vi väl hem till Niklas, dunno yet.

Utgång

Är snart färdigt fixat inför kvällen och sånt. Den är än så länge planerad som så att vi sticker hem till Nicklas, där vi förfestar med honom och med en annan också.. Sen drar vi oss neråt stan och in till statena på en annan fest! Sen tar vi oss ner ti stan igen och provar lyckan på tivoli! Dunno om jag kommer att komma in ikväll asså, men får se om Nicklas fixar det till mig, och antagligen kommer det är gå :) 

Kör på leggings, linne och kavaj ikväll, blir även ett par pumps(ej öppna!) för en gångs skull! Har faktist köpt dem för jätte längesen men inte känt för att använda dem.. så ska bli roligt att testa även dessa! 

Ang listan så kommer den inte att komma upp än, än är det ett litet tag till festen hålls och vi kommer nog att ändra en del till, undrar ni fråga bara på :)


250909

Har nyss kommit hem ifrån stan, och fika stunden med Frida var hur mysig osm helst: ) Sen gjorde jag några ärenden och nu är jag tillbaka. ska hoppa in i duschen nu alldelss strax och fräscha till mig lite inför kvällen. Vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske dra hem till Nicklas och sen ut eller så drar vi till någon hemmafest.. Vi får se senare vad man orkar och har lust till!

Listan jag snackade kommer när jag har duschat, håll utkik!

Mot stan..

Hej, sitter nu i skolan och har nyss gjort klart mitt arbete om nervositet. Vi skulle till idag ha skrivit och definerat ordet nervositet och sen skriva lite hur det påverkar vårat liv i olika situationer.. Ska snart ner i stan för att möta upp Frida och snacka lite om den spektakulära gårdagwen som hände henne igår! Ner i stan och sätta oss inne på Espresso house och ta varsin chi-latte ♥

Fridas buss går om 2 minuter och jag måste skriva ut och springa och lämna in mitt arbete nu.. Men jag hör av mig när jag kommer hem senare!


Nu sticker jag iväg..

Nu är jag klar och allt för att stricka ivåg ska bara hoppa in i skorna påvägen ut.. Upp till skolan sen ner i stan, och göra lite små saker sen sticker jag hem här igen!

Sen är det fredagskväll!

RUBRIKLESS!

För att precis allting går så bra just nu! Helt underbartttttttttttttttttttttttttt.. :)

Men måste ändå krypa ner i sängen nu, så hörs och ses vi kanske ute imorgon! ♥

18års fest!

Ska sätta mig ner nu och kolla egenom lite  vad jag och Frida har planerat till vår gemensamma 18års fest! Vi har redan för kanske ett mer än ett halvårsen suttit oss och skrivit  ner en lista på vilka vi hade tänkt bjuda, vilken mat vi ska bjuda på och vilka som ska komma på vår 18års middag före festen. Så ska sätta mig och kolla igenom lite av de papprer vi skrivit på förut.. Göra lite småändringar, så klart är det inte exakt samma personer som kommer att stå på listorna nu, som då.. Man tappar kontakten och man får nya kontakter helt enkelt!

Men en stor fråga nu är bara vart vi ska ha den? Har haft mina 16 och 17års fester här förut men om vi ska ha en gemensam 18års fest kommer där komma mer folk än vad detta huset rymms nästan, vill inte ha en massa trängsel och sådant ju :) Och jag tror inte att vi kommer att vara i Fridas hur heller.. Så vi förslker nu fundera ut vart vi kommer att hålla eventemanget. Funderat och kollar på Bakom, tivoli, diverse lokaler.. Är jättesvårt.. vill att massa folk ska kunna komma och vill samtidigt inte att folk ska behöva betala för att komma på en 18års fest..
Så har ni kanske några förslag vart niu tror att vi kan eller skulle kunna ha det? :)

Snart kan ni även kolla vilka som är bjudna, klicka in här nu ikväll eller imorgon, så ser ni om ni blivit bjudna ;D

LINK LINK

Filosof?

Annars sitter nu och lyssnar på de filosofiska rummet, där de idag pratar om döden.. Vi ska till ikväll eller ja egentligen var det 4 innan idag att skriva ner 2 stora funderingsfrågor kring detta avsnittet! Och jag känner verkligen att filosofi är så himla onödigt, elelr visst är det kul att sitta och filosofer ibland och visst är det bra för en själv och andra att ibland fundera på varför saker och ting är som det är, om saker som s.k finns. Men inte behöver man ha filosofi som ett ämne i skolan? Hur ska man egentligen få betyg i det? Äh, man kan ju skriva vad som helst på ett prov papper nästan och få rätt.. så borde det väl ändå vara då? Ändå tycker jag att filosofer och filisofin är grymt häftig, men de tär ingenting jag vill blir tvingad att behöva läsa. Men jag har skrivit ner mina tvp frågor så får skicka de till honom nu!

Nu börjar snart idol också.. får kolla nu iaf sen när de börjar bli fredagsfinaler brukar de bli ganska segt?


240909

Sitter och arbetar med Alex nu.. fixar och skriver lite på vårt projektarbete. Dock svårt när jag satt och skrev massa innan idag och sen när jag spearar och skickar det till min msn så kommer det inte upp nu? Sen skulle jag gå in och ta dokumentet från skolansdator så kommer jag inte åt det.. Men ja ska skriva mer ikväll fast det blir juu lite svårt för Alex eftersom han inte har skrivit någonting och vet inte vad jag har skrivit om.. Men han har iaf hjälpt mig att ladda hem massa program och liknande :) ska ni ha någonting hemladdat så kostar han 200:-

Annars vet jag inte om jag drar till filbornasinspark ikväll och isf drar jag med mig Sara dit. Fast käns inte som om man kommer komma in där om de ska ha långbord och vi kommer typ stå där brevid, inte från filborna och inte deltagande? Haha, så får nog bli en pluggkväll istället.

SNART SKA OCKSÅ MARTINA HJÄLPA MIG MED MIN BLOGG, SÅ DEN SKA INTE SE UT SÅHÄR!


Mot..

Nu drar jag mig mot tvn med en stor milkshake i handen!
Och samtidigt passar jag på att önska alla en trevlig kväll, så hörs vi imorgon PUSSS

Så patetiskt!

Haha! Någon mer än jag som är så trött på folk som fejkar? Kan vara vad som helst.. Konton, namn att de "är" olika peroner och så vidare.. Så omoget. förra inlägget jag skrev skrev jag om att jag "hittat" en klänning inne på bubbelroom, ett tag senare skriver Natalie till mig på msn, hon bara är det den ros/röda klänningen du hade tänkt köpa? Jag tror dirr att hon menar att hon har hållt utkik på samma klänning.. Men hon berättar att hon som säljer klänningen har tagit vilden av henne och lagt ut den på sin egna hemsida.. Men det ser man nu? Det är Natalie på denna bilden, jag känner Natalie och det är precis så hon ser ut och pricken på i:et är också att jag känner igen Natalies rum i bakrunden? Antingen är det så att de ser exakt lika dana ut, har samma rum och tänker sälja exakt samma klänning? Nej..

Samma med min vän Daniela, hon ställde upp på modelljakten, och efter det har massvis med tjejer, killar ja vad vet man börjar göra konton överallt och sagt och visat att de ska föreställa henne! De lägger in bilder och chattar med alla och leker att de är henne och hittar på fejk namn till hennes ansikte.. Ja, ni har hört det förr?

För att läsa mer:
http://danielaangeloni.blogg.se/
En förövrigt mycket bra blogg, ni borde börja läsa!


Ut med gammalt, och in med nytt!

Ahh, var nyss inne och småkollade runder lite på Bubbelroom och hittade att även dem har en s.k annons sida. hittade massor av fina saker där inne, och billiga var de också för fina, dyra märken. Hittade en tjej därinne som sålde otroligt fina byxor, jackor och klänningar. Så nu har jag mailat henne och väntar på svar på en klänning och en jacka :)! En klänning för 120.- och en pälsväst från Zara som kostat 350:- som hon nu säljer för 150:-, för små och icke använda! Lovley

Direktklick till sidan;
http://www.bubbleroom.se/annons/

230909

Jaha vad ska man nu ta och skriva om? Haha som sagt så händer där ingenting nu.. Ligger hemma hela dagarna och glor på tvn. Det är lika tråkigt osm det låter. Visst är det skönt att vara s.k "ledig" från skolan och sådär missförstå mig inte, men detta känns inte som ledighet när man mår såhär.. Fast ifs har det blivit mycket bättre idag än var det var igår.. Fast jag fortfarande har feber etc.. Tror inte att Alex vågade sig hit idag.. Så han kommer imorgon efter skolan imorgon så får vi fixa massor på projektarbetet hur jag än mår! Annars ska vi ta och försöka snacka och fixa ganska mycket redan idag genom skype.
Och imorgon är det dags för filbornasinspark, för både deras ettor och tvåor. Det är då Daniel och Belinda skulle sjunga nere på sundspärlan! Måste nästan ta mig dit bara för att titta på dem och sen om jag mår för dåligt får jag väl gå hem.. Riktigt tråkigt att man inte kan följa med dem på deras efterfest senare. HAPPY DAYS


Godnatt!

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen idag. Men har inte känt någon större lust till att uppdatera. Jag mår iaf lite bättre nu, så får se hur natten blir. Sitter och snackar lite med Frida nu och ska snart lägga mig för att försöka få lite sömn.. Måste försöka blir frisk till senare imorgon för då Alex komma hit och då ska vi jobba med vårt projektarbete.. Kommit på nu att vi ännu inte har skickat in vår projektplan som jag lovade henne att vi skulle göra för en vecka sen, illa!

Men jag måste nog lägga mig ♥

Mmm

Nu kommer snart mamma hem till mig med en massa glass! Ska bli super gott med tanke på att jag kanppt käkat någonting under hela dagen..

Har även suttit och kollat runder på tradera efter lite nya kläder! En mycket bra sajt där du hittar det mesta som folk säljer efter de pris du ropar ut! men kan hitta riktigt fina saker där till ett lågt pris och plus porto men det blir nästan alltid ändå mindre än vad den/det har kostat från början :)
Satt och läste på Susannas blogg http://theseeyesdontlie.blogg.se/ och det var där jag fick tipset!Träffade Susanna på Malta för mer än 2 år sen nu.. Tiden bara flyger iväg men det är kul att forsätta känna en person genom en blogg, för det känner man verkligen som man gör ibland. man sitter och läser kända bloggares blogg och man känner att man kan sätta sig in i deras vardag och man  änner det de känt när de satt och skrev inlägget!

Eller har jag fel? Vad tycker ni?:)

220909

Jag stannade hemma idag.. Får försöka bli kvitt med denna förkylningen nu och feber har jag också. De enda jag är sugen på just nu är hallon sorbet eller bohamian rasperry! Fåt säga till  mamma att köpa hem de sorterna, nu är jag är sjuk!:)

Vi denna tiden i skolan annars har jag håla nu när jag egentligen ska ha företagsekonimi. Fast jag gått nu i skolan en månad kan det nästan vara idag, så har vi bara haft 3 lektioner i företagekonomi? Fast vi har det 2 gånger i veckan. Så de hålorna brukar se ut som att jag möter upp Holly och Johanna sen sätter vi oss i cafeterian och snackar i soffan där med varsin varm chocklad i handen :)

Följ Holly och Johanna!
http://hollywessman.blogg.se/
http://johannasvea.blogg.se/

Men nu ska jag se vad jag hittar för någonting att äta och sen lägga mig igen! ♥


hej.

sitter just nu och chillar lite på michaelas blogg, så tänkte skriva lite också och berätta hur bra michaela är. jag och michaela har känt varandra sen sjuan och sen dess har vi alltid varit vänner, under de första åren var vi bra vänner men det var inte som det är nu. vi träffades då och då och hittade på roliga saker, men det var mest med de andra tjejerna i klassen också. i slutet av nian var vi inte lika mycket som innan eftersom vi hade hittat olika intressen och hade olika kompisar i skolan, men av någon anledning så bestämde vi oss för att börja dansa på hösten när vi skulle börja ettan. det var även då vi bestämde att vi skulle ses varenda år den 30de augusti hur mycket eller lite vi än pratade.

men vi började då dansa på danshuset och efter det började vi umgås mer och mer, vi började festa mer och mer tillsammans och även träffas mer och mer på fritiden. dagarna då vi insåg hur bra vänner vi hade blivit var nog inte förrän förra sommaren då jag och michaela tillbringade en hel vecka hemma hos mig. det var den bästa tiden på länge och ingen kunde gjort den bättre. efter den veckan började vi umgås nästan varje dag under sommaren och vi fick fler gemensamma vänner också genom festerna.

sen den sommaren har jag och michaela umgåtts så ofta som vi kan, vi har upplevt mycket tillsammans och allt har varit bra! vi har aldrig bråkat och det är jag glad för, vissa säger att ett bråk kan starka vänskapen men jag tror faktiskt inte på det. vi har hittat många gemensamma intressen också, vi lyssnar på samma musik, har samma klädsmak, gillar att göra samma saker på fritiden, ja you name it. det finns så mycket! vi har många minnen som vi bara kan titta tillbaka på och skratta åt, vi har gjort så mycket sjuka saker och hade det inte varit du och jag så hade det nog aldrig hänt.

tänk på: glumslöv, veckorna hemma hos mig, förfesterna hemma hos dig, alla filmkvällar, farhult, nyår, växjö, fikamys med chailatte, festivalerna, bjuv, kvällarna vid hamnen, alla våra killproblem. just nu är jag trött och orkar inte tänka fram mer, men du vet själv hur mycket det finns att säga.

det finns ingen som jag litar på mer än dig, du är den personen som jag kan berätta allt för, vad det än skulle vara! som du sa för någon dag sen; allt annat kan kvitta bara vi har varandra, det är det som är viktigast. kan inte annat än hålla med, så länge vi har varandra finns det inga problem och det finns heller ingenting som kan komma emellan oss, för det har vi lovat varandra. tänk alla våra framtidsplaner, vi har ju redan planerat allt. rhodos, australien, lägenhet och sen gifta oss rikt.

du är så bra och jag är så glad att jag har dig, för utan dig så skulle ingenting varit som det är. kommer finnas här för dig så länge du vill, det enda som kan skilja oss åt vill jag inte ens tänka på. michaela mauritzson, du är min bästa vän :) ♥


20.58

Ja, det verkar som jag förblir hemma över veckan? Huvudvärken tycks inte gå över och huvudet känns bara tungt.. Hur många tabletter jag tar blir det icke bätte ändå av.. Så har fixat lite med datan idag lagt in lite bilder och kollat runder på lite olika bloggar som jag brukar läsa.. Det är väl 5 stycken iaf. Vissa skriver verkligen bra! Annars har jag bara kollar på tvn och det ser väl ut som jag kommer göra det en del denna veckan..
Men det är bra med er eller? :) Hoppas att det är bättre iaf..

Annars vet jag inte riktigt om jag har några stora planer i veckan vad det ser ut som nu. Daniel och Belinda sjunger i stan nu på torsdag så ska se om jag orkar ta mig dit för att kolla på dem!:) Stick ni dit ni också.. Så kanske vi ses där! Sen är det insparksfest för filborna på kvällen och jag hade hoppats på att komma men eftersom jag är sjuk nu och jag inte är 18 än, fortfarande så vet jag inte om det känns som det i nulänget. ♥

Nu på torsdag sjunger de, crush med David Archuleta!
Gå in här om ni vill se dem sjunga:
http://www.youtube.com/watch?v=7u_VpyPZ-a0


Nu är dem ute..

Nu är bilderna från Mys 18års fest utlagda på facebook. Bara att kolla in :)



Mina kära classmates!

Måste ha!



Måste bara ha de här grejerna.. Typ basic grejer man kan ha till allting. Saknar allihopa. Har dock ett par vita converse men de är skitslitna nu och varför då inte inskaffa ett par orginal converse? Sen är min svarta skinnjacka gammal.. Så funderar på att köpa denna nya från årets modell.  Sen dessa byxorna.. Har alltid gillat dem men har inte ens provat ett par men är nog dags att bege mig ut och köpa ett par sådana i mörkblå!

210909

Nu är jag hemma ifrån skolan och sitter och fixar och trixar lite med min blogg. Ska göra bredden på bloggen bredare.. Visserligen har jag ju lyckats fast hela texten kommer nu för mycket till höger.. Någon som kan? Känns som jag måste ha den bredare för att få plats med flera bilder än bara en i rad..

Något annat är att jag fortfarande är sjuk, så kommer nog att stanna inne imorgon, ingen skola iaf. Men ska försöka att bli frisk nu så fort som möjligt så jag inte missar för mycket, för vi har massor att göra nu i veckan i skolan.. annars får jag ligga här hemma och gör allting.. Vilket kanske inte är en så dum ide? Om man ändå är sjuk så kan man väl lika bra fixa allt man ska göra så det är klart!

Puss på er!





Godnatt

Ni skulle egentligen fått kolla på ett riktigt roligt klipp nu ikväll. Som jag spelade in. Men tydligen ville inte datan gärna samarbera så ni får nöja er med detta! Men jag lovar att jag ska fixa in klippet imorgon :)

PUSSS

Och hemma..

Är hemma och ska snart sätta mig och äta lite middag. Dyket och sånt gick väl bra idag, jag var förkyld dock så jag kunde inte tryckutjäna så jag fick var på en lägre höjd. Vi var 11 stycken som skulle dyka idag och vi hade 2 instruktörer. Så dock fick jag mig nen instruktör själv.. Så jag var väl klar lite innan 5, jag vet inte om de är klara ännu, men det var skönt att gå hem tidigare iaf så jag kan försöka bli frisk.
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll.. Frida vill ner och se någon bio men får se om jag orkar med det, men annars sticker vi nog dit vid 8 :)

Ska bädda ner mig en stund nu, och friskna lite grann
puss &kram!

Mysig låt!

 Palme hitta, jag lånade :)


200909

Nu har jag äntligen orkat starta datan efter en jäkligt lång vilan i min säng hela förmiddagen. Jag och la mig som tidigast igår när det är helg. Riktigt skönt att faktiskt kunna få sova ut lite.. Även om jag har vaknat och mått illa inatt. Ingen härligt känsla precis. Men nu motiverar jag mig själv till att må bättre. För nu snart klockan 3 ska jag in till stan för åter ett pass i dykning. Får se vad jag gör nu till dess, måste klä mig på lite och ja överhuvudtaget fixa till mig. Får se om jag sticker ner och kollar en handbollsmatch på filborna idag, men som det ser ut nu har jag nog inte ork till det..
Hemskt vad man missar mycket när man mår såhär, man varken orkar eller vill någonting annat än att ligga hemma i sin säng ovh kolla på någon film. Men nu måste jag gå, vi hörs!

Inväntar Frida..

Satt nyss och kollade på tvn och då kom Mrs. Doubrfire på. Min favortit film när jag var mindre. Är verkligen en mysig och rolig film som man kan skratta åt! Har ni inte sett den så kolla upp vilken det är :) Har verkligen inte kännt mig bra nu efter jag kommit hem. Känns som jag har feber och har ont i både huvudet och magen. Vet inte om det är sen gårdagen eller om jag börjar bli sjuk vilket jag verkligen inte vill just nu! Känns som jag ska svimma varje gång jag reser mig upp.. Så har suttit och myst med min Teddy idag, han har kommit till mig under hela dan den gullungen!

Men ska försöka dricka upp mitt vatten och kolla klart filmen
så hoppas jag att jag kommer att må bättre :)


190909

Det blir nästan 3 inlägg här på rad idag. Känner att jag har mycket att säga. Min kväll är iaf planerad! Eller ja vi får se om det blir så som jag tror att jag har för mig att det kommer att se ut :) Mina föräldrar har dragit ut på vinprovning och jag sitter här med ett helt hus tomt, igen? 5te veckan i rad.. Så jag har bjudit hit Frida. Så hon ska komma hit vid 5 tiden. Då ska vi ha en spa-kväll! Vi ska bada, göra hårinpackningar, fixa med naglar, ansiktsmasker och allt sånt mysigt! Kommer tas massor utav bilder kan jag lova! Sen vet jag inte riktigt va vi gör, drar på bio, eller stannar hemma här. Vi ska iaf träffa Niklas.. Sen några andra kanske, men han kommer i varje fall.

PUSSS hörs senare!

Dykning..

Var och testade vingarna idag på poolen. Hade först en genomgång på hur vi skulle sätta  ihopa allting och sen var det dags att stiga i vattnet! Roliga var att vi har läst nästan överallt, drick inte innan du dyker, heller inte kvällen innan! Vi hade ju klassfest då igår ju som sagt.. Kan ju säga att i princip alla sagt så, så gick det med det haha! Var inte nykter i morse heller.. Så jag var på härligt humör! Kan säga att dewt var något av de coolaste jag gjort. Satt nere under vattnet mer än 1 och 1 halv timme sammanlagt i långa perider.



 Så här snygg var jag!

Yesterday was good!

Vi stack till stugan igår och började fixa till all mat och andra förberedelser. Sen lite över 7 började folket droppa in och in! Hade en väldigt trevlig kväll med min klass igen. Mycket dans och snacka och andra roliga saker:) Halv 12 började vi gå emot bussen och tog sedan den ner till stan. Nere i stan drags folk åt olika håll. Till tivoli, hem sen andra möttes upp av andra vänner de skulle se. Jag väntade på Frida nere vid Magnus Stenbock's statyn och sen hoppade jag på hennes buss! Vi åkte till ga där vi skulle träffa Niklas. vi gick hem till hans kompis och chillade där till lite över 2.

Blev en riktigt fin kväll, hoppas du hade en underbar kväll My!
Säger grattis även igen! ♥

Bilder kommer när jag har fått min kamera från My!

My's klänning jag fick låna under kvällen 
& till det körde jag med mina snygga heels från Orrica!


180909

Det är den 18 septermber och över 12 blir vår kära My 18 år! Är ho shenne nu och fixar lite inför kvällen. Var och handlade lite inna på maxi och sånt, sen stack vi hem här o satte igång. Vi är nu kara med efterrätten och håller på med huvudrätten, det går som smort! Snart klara! Sen ska MY duscha och lite så, och jag ska välja kläder. Har minst med 10 olika klädval haha! Men jag tror att hon får hjälpa mig att välja.

Nu kom Adam också och vi ska snart ta med all mat ner i stugan och fixa iordning där!
Sen kommer klassen hit, så det bler väl en 18års fest där vi är hela klassen samlad :D
Sen vid 12 sticker vi neråt stan och antaligen in på the tivoli, möter upp Linn i stan och gettar hennes legg. Annars vet jag inte om jag sticker upp till Mathias!

Men nu måste jag göra mig iordning, men vi kanske ses, hörs under kvällen/natten ♥





Myskväll..

Sitter och kollar på en mysig film just nu med Sara. Sitter och käkar lite after eight, åh det är så gott! Har fixat musik och sånt till imorgon och nu ska Sara snart hjälpa mig och kolla på lite kläder tills imorgon..
Så nu är det inte långt kvar tills imorgon eftermiddag! Annat jag har planerat är att dykning på lördag och sen på lördag kväll ska jag och Frida antagligen ha en spa-kväll här hemma :) Sen söndag ska jag nog plugga lite projektarbete och kanske kolla på någon match på filborna :)

Hörs vi inte mer ikväll, så kanske vi hörs imorgon om jag loggar in hos My!
Ha det fint till dess ♥



Sara kommer..

Snart kommer Sara hit, ringde mig nyss och hon ville träffas. Lite ovanligt eftersom hon nästan adrig har tid att ses längre eftersom hon går den linjen hon gör.. Tur är det väl att vi åker tillsammans till skolan varje dag då :) Hon ska hjälpa mig lite med sakerna jag har kvar att göra, smakråd och sånt. HON HAR GREAT TASTE.

Men ska  gå och fixa mitt hår och ta på med lite bättre kläder!

Hörs ♥


Tillbaka..

Är tillbaka hemma nu från mitt besök på solariumet. Då är iaf en sak fixad inför imorgon, då är det bara alla andra sakerna kvar också.. För detta stog väl egentligen inte ens med på saker att göra idag.. Får nog hoppa in i duschen nu iaf, sen ska jag snacka med Linn och fixa med lägget sen får jag väl ta de saker som, kläder och naglar till imorgon.. Ja, just det ska fixa cd till My med.

Får väl börja med att duscha då..
Hoppas att alla ettorna och tvåorna blev riktigt avsvalkade idag :)

Påväg till solariumet..

Har kollat lite gossip girl nu när jag kommit hem, och sovit lite, precis vad jag behövde! På hemvägen åkte jag förbi stället där jag ibland brukar sola. Så kände mig sugen på att dra mig dit senare, kände att jag behövde lite färg till imorgon! Solar på turn, kostar 30 kr för en haltimme och man får mycket märkbart resultat!
 
Ska byta om till lite chill kläder och sen hoppar på cyklen  PUSSS



Kommer jag att vara såhär brun, sen måntro?

170909



Sitter i skolan och har svenska.. Fick nyss reda på att vi inte ska ha någon geografi och filosofi. Så funderar faktiskt på att dra mig hemåt efter denna lektionen. Men vi får se ska snart ha möte i aulan om lite saker som vi ska fixa vid lunch men vet inte om jag är så pepp på att vara med. Har saker att göra där hemma också har jag kommit på,

Fixa;
-Cd
-Present
-Kläder
-Naglar
-Legg
-Låtar till ipod
...


Men nu måste jag fixa klart mitt svenska arbete, sen sticker jag hemåt, hörs!



Taggning..

Suttit och kollat matcher faktiskt? haha hela kvällen och bara peppat och taggat inför fredag! Ska bli så himla kul! Satt och var sugen på någonting innan, så hittade jag lite choklad. Mörk choklad! Vet ni det är faktist gott, känns myclet finare på något sätt och sitta och äta mörk choklad istället. Sen är det ju mycket nyttigare och dessutom bra för en i lagom mängder! Tror detta är någonting jag tänker börja ätaaa.

Nu lägger jag mig och hoppas att morgondagen går fort så att det blir fredag!


Sov gott kära läsare och hoppas att även ni kommer att få en rolig helg!

 


Kvällsmys

Sitter här i min säng och kollar lite på idol, och samtidigt lite på fh. Åt nyss en stor bricka med massor uta kex, ost och vindruvor! Vilket var jättegott :) ska nog ta något litet till att äta, så mycisgt och sitta och kolla på tv och samtidigt sitta och mumsa på något gott.

Just det, måste bestämma mig för vad jag ska ha på mig på fredag.. Vill vara rätt fint uppklädd men samtigit inte för fint, något tips hur man fixar något sånt? Något som ni brukar kombinera ihopa? Måste fundera, måste fundera! Kanske kan köpa något nytt imorgon på stan.. Får hoppas, nu när jag har fått in lönen och allihopa.
Får se om jag kan fixa lägg till fredag också, mycket jag måste fixa!

Åter hemma..

Har nyss kommit hem från nästan en he-dag i stan. Stasck först in till ksolan och hade möte med Eva och tog sedan bussen in till stan där jag först gick in till banken och fick ut min lön och sen gick jag och fixade en present till My, 18års present! Sen mötte jag upp Kajsa uppe vid Mezo och sen gick vi och kollade runder lite i stan innan vi bestämde oss för att gå till Mezo och äta lite. Blev en bakad potatis somdet brukar bli om jag äter någon mat där! Sen gick vi lite till och sen tog jag bussen hem.
De sa i morse att man var tvungen att ladda ner nya msn förresten och jag vet hur den såg och ser ut. Mamma har den på sin data, tycker den är skitful. Men ja kunde ju tydligrn inte logga in om jag inte uppdaterade till samma så fick göra det.. Dålig, inga delade mappar eller någonting på den.
Har ni samma problem? För de är tydligen vissa som inte alls har behövt byta..




(haha, de gjorde en skink"röra" till mig, eftersom jag inte ville ha någon utav de andra ;d)


160909

Har för en stund stigit upp ur sängen och kollat lite tv och gjort vid mig inför skolan. Börjar 1 idag och har bara möte med Eva i avsikt om vårt projektarbete.. ska ställa lite frågor om hur vi ska lägga upp det och lite om hurvi mer ska utforma vår fråga. Sen efter det ska jag sticka ner till banken och ta ut mina pengar eftersom jag inte hann det igår. Det är väl antagligen ganska lång kö där så kommer väl befinna mig där till Kajsa slutar. Sen ska vi ner och fika en runda på stan. Blir väl kanske en chi-latte runda? :)

Nu ska jag ta och fixa någonting att äta och vänta på att bussen ska gå    PUSSS


Uppdatering från Niklas..

Sitter här hos Niklas nu och kollar på fobollen, lite Real och sen kollar vi på Manchester. Är paus just nu så passade på att ta datan från de Niklas och Tim som sitter och satsar på slutresultat.
Var nere och åt med Frida på stan innan och de bliv lite thi-mat nere på ga, vilka har de godaste thi-mat du nog kan tänka dig! Sen gick vi ner och satte oss nere vid hamnen och käkade den.. Frida stack även in om sin körskola och bokade lite tider.
Men nu ska vi forsätta kolla på matchen!
Hörs när jag kommer hem ♥






150909

Hej, nu för en stund sedan kom jag hem från skolan, direkt in i duschen och har nu klätta på mig och fixat lite. Ska ner och äta i stan med Frida sen sticker vi hem till Nicklas och Mackan där vi ska se fotboll vid 9 :) Men först ska jag ner och in på banken och hämta ut mina pengar jag tjänade i sommras! Och sen ska jag och Frida ner och snacka med chefen och sen kan det hända att vi har  fått jobb på bf. Så nu ska jag skämma bort mig en del, sen ska jag ha lite av det till Costa resan! Ni ska väl också dit? :)

Men nu måste jag fixa det sista och kolla när bussen går så jag är nere i stan före klcokan 6.


Godnatt..

Nu hoppar jag ner i sängen,

Vi hörs!   PUSSS ♥


 


140909

Nu när jag har tagit det lungt framför tvn ett tag kan jag väl berätta hur vid min dag såg ut. Kom till skolan vid halv 9 tror jag att det var, hade företagsekonomi. Där vi gjorde lite frågor och sånt bl a, jag och viktor fattade ingenting alls haha så satt typ och jobbade på första frågan hela lektionen ;d Sen var det matte på nick, till skolan snabbt och åt sen jobbade vi med SWOT annalysen. Sen väntade jag på allt folk som skulle bli klara och sen satte vi oss ett gäng och pluggade inför teorin på kvällen.. givande var det iaf men behövdes mat så jag stack och köpte lite pizza och läsk som jag samtidigt satt och åt :) Sen hade vi provet!

Väntar nu på att Frida ska logga in så att vi kan snacka lite på skype, som vi båda nu faktist har varit så smarta att skaffa! Så ska snart logga in och snacka lite där med henne.

Dagens kläder kommer in imorgon, har inte hunnit fota idag, så får väl ta och fixa det imorgon! ♥


Jag klarade det!

Människor! Jag klarade provet kan ni fatta det? Har varit nervös, orolig, darrig och värdigt stressad och säkert massa mer över detta provet jag nyss gick och gjorde! Jag klarade provet också med mycket god marginal :) Och, vet ni alla andra klarade det också, sikken bra klass måste jag säga! Så nu blir det dykning för oss på lördag, för mig och Sandra redan klockan 10 tror jag att det var.. Vi ska ju på klassfest kvällen innan, tror nog att nästan precis alla ska dricka så alla kommer vara på topp morgonen efter :) Vill bara ha fredagseftermiddag nu!

Men nu ska jag ta mig en till kall läsk som jag har suktat efter hela dan, detta förtjänar man verkligen!
Mer ingående senare ..


Uppdatering från skolan..

Har Sos i skolan just nu, och för er som inte vet är det mitt och alla i min klass änme som man är tvugna att läsa om man går Sos linjen. Ja, ni förstår nog på namnet. Där håller vi just nu på med att göra en SWOT annalys på Helsingborg. Det är typ att man ska skriva alla möjligheter, styrkor, HOT och svagheter Helsingborg kan ha eller har. My gick hem för an stund sen och sitter nu och väntar på att min klass ska vara klara. Så vi kan börja plugga den sista dykningsteorin tills ikväll. Måste nog äta någonting snart också, kanske klöpa något i cafeterian för jag glömde ta med mig mat idag som jag gjorde förra gången. Eller får ajg se om det är någon trevlig som kan tänka sig att sticka ner och käka någonting nere på stan med mig.

Nu slutar de om nästan 20 minuter så ska springa iväg och köpa lite mat nu snabbt då innan de kommer tillbaka! ♥

Good night

Nu har jag pluggat det sista för ikväll. Har skitit i allt annat jag skulle ha gjort idag eller ville göra. Men nu kan jag teorin rätt bra tycker jag så det var det värt :) Blir en lång dag i skolan imorgon, sen hem och sova och ta det lungt hela kvällen hoppas jag på.
Det är klassfest på fredag, vliket jag längtar massa till. Åker till skolan på morgonen, sen åker jag och My in till Maxi och handlar lite och fixar och sånt i stugan inför kvällen. kommer bli NICE. Sen efter det kommer vi sticka ner till stan och gå ut någonstans.. Mer om detta längre fram i veckan!
Nu ska jag hoppa i mina mjukis-kläder och bara mysa framför tvn restan utav kvällen

PUSSS


Vinterjackan funnen!

Åh, har nyss hittat min nya vinterjacka jag kommer att köpa och ha i höst!
Helt underbar stor och mysig :)

Går inte att ladda upp någon bild nu eftersom sidan slutade att fungera men den kommer upp!


130909

Som sagt så stack vi till billesholm igår. Jag gick hem till Emma, sen körde vi och hämtade My och Sandra och sen körde vi mot Therese. Vi kokm dit och träffade allt billesholm fol och Lina:) Sen åt vi och nästan direkt efter det bestämde vi att vi skulle åka hem därifrån igen. Inget sånt folk jag umgås med direkt. Vi åkte mot Helsingborg och Emma släppte mig vid Olympia sen gick jag hem till Niklas där Frida var. Efter ett tag snackade vi med Bassem och vi bestämde oss för att ta bilden ner till bogarts och hyra filmoch köpa lite mat. Lördagsmys! Sen åkte vi hem till Bassem och satte oss i hans rumoch kollade på filmen och sånt. Sen vid halv 2 gick vi hemåt. Så blev ändå en mysig kväll :)

Sitter just nu och pluggar dykningsteori och försöker få in alltihopa i huvudet.. Känns lite hopplöst faktiskt men kan nog klara det om jag utgår ifrån häftet vi har fått. Annars kanske vi ska ut ikväll och äta lite, vetinte vilka vi blir, kanske Frida, Niklas sen vet jag inte om vi bjuder några till antagligen.

Men jag måste plugga lite nu igen, så jag kan sticka ut ikväll ♥
PUSSS


Hemma..

Hej, är hemma nu! Ska snart krypa ner i min sköna varma säng och mysa. Kommer att sumera kvällen som så att jag bara säger detta och mer får ni veta imorgon, nästan en hel del att säga.
Kan säga att jag inte tog några bilder iaf, vilket ni nog faktiskt uppskattar om ni hade fått de det ur mina ögon.

Men nu ska jag sova godnatt sweeties!

Mot Billesholm..

Nu har jag gjort vid mig och är klart för att åka ut en runda till bönderna. Ska fira Malin och Therese sm ka snart gå till Emma och sen kör vi dit, slipper passa massa bussar och tåg. Får massa mat där också, synd bara att jag redan ätit så mycket idag.. kommer knappt få ner någonting mera.. Hinner väl inte blogga så mycket mera nu, men ska försöka att ta lite bilder iaf så nu för se hur det ser ut i hålorna :)


120909

Nu harjag duschat klartoch sitter och lyssnar på en av världens mysigaste låtar;
never say never med the fray
http://open.spotify.com/track/57uX2vR9j9DNiANDYfXw1i Nu ska jag snart fixa vd mig lite, föna håret och ta på mig lite kläder.
Gårdagen blev ganska lugn, vi stack till tempel vid 12 tiden, och stack väl därifrån vid 2. Enligt mitt och många andras tycke var inte tempel något speciellt. Tycker nog att tivoli ligger på topp fortfarande. Sitter nu och inväntar kvällen då vi ska till Malin och Therese och äta vid 7 och sen ska vi fira de båda 18-åringarna! Sen åker jag nog in mot stan fram emot 10 eftersom det är då jag tror den sista bussen går därifrån. Åker in och träffar nog antagligen Frida och Niklas.


Går inte att ladda upp bilder just nu. Så får komma senare
Denna gick iaf.



Godmorgon

Har gått upp för en stund sedan, vilken var lättare idag än vad det brukar va efter en fredagskväll till 3? Hunnit kolla lite Tv och sånt, nu snart ska jag duscha och sen ska jag sätta mig och plugga matte C och lite dykningsteori, vilket snart kommer tt vara avklarat eftersom vi har slutprovet på måndag! och vet ni vi fick nog av misstag med oss slutprovet hem, så nu kan man sitta och plugga på de saker man vet kommer att komma under provet. Vi hade 4 prov på det i tordags, klarade 3 av dem och var bara 1 poäng från att klara det första också.. Men får göra om det på måndag istället. Klarar nog det bättre då eftersom man har haft några fler dagar på dig att läsa alla sidorna.

Och vet ni vad min mamma kom hem med idag? Den nya Flipsyde cd;n. För ett tag sen satt jag och lyssnade på de varje dag hela tiden. Men efter några dagar togs alla nya låtarna bort överallt. Så har verligen längtat till denna cd;n kom ut! Nu har jag den :D

Bilder från igår kommer vid nästa uppdatering


Påväg ut..

Nu ska vi alldeles snart dra till Linn, sen tar vi nästa buss ner till stan och in till tempel, kommer att ha med kamera under kvällen, så kommer in några bilder imorgon :)

Vi hörs senare ♥

Gör vid oss..

Fick nyss reda på att jag förmodligen kommer att komma in på tempel ikväll :D kan det bli bättre? Kändes som kvällen var död och inget skulle hända.. Men snackade med Linn ikväll och hon har lovat att jag ska få låna hennes lägg! Så nu ska jag och Frida göra vid och fixa oss lite och börja förfesta! Älskar vära förfester, alltid lika gaaaalna :D Nu hinner jag inte blogga mer, måste börja fixa mig, sitter i jobbingbyxor och i linne, men kanske uppdaterar innan vi tar bussen till Linn :)




Ses och hörs läsare! PUSSS


110909

Blev en kort runda ute, och sitter nu här med Sara och bara kollar lite på datan. Om kanske en timme ska Frida komma hit, sen vet jag inte om Danne och Viktor ska komma återstår att se annars träffar vi nog dem i stan sen om vi mot förmodan beslutar oss för att åka in till staden. Vi ska börja med att äta här, sen fixa och festa till det lite :D Kanske drar vi till Johan, om det är bra där. Önskar att Frida inte var sjuk och att jag var 18 så att jag kunde komma in på tempel.. Hade varit så mycket enklare. Men snart är det även min tur, så får väl inte ta och klaga :) Kanske tar vi oss ett bad idag, för det blev inte av förra gången. men ska ta och städa undan lite innan Frida kommar, ta det inte lungt ikväll, för det tänker jag inte göra! PUSSS

Nu drar vi..

Vi kör och köper maaaaaat!
Härligt med vänner som har körkort :)

Med Malin..

Sitter och kollar lite folm med Malin nu, den är väl snart klart tror jag, det är 17 again iaf. Åkte först hem till henne efter skolan och tog sedan hennes pappasfirma bild hit. Haha fick dock hjälpa henne lite på vägen, så hon inte skulle krocka. Annars har vi haft foto idag och hade lite sådär kallat festligt tema kring det hela. Hattar, smällare och tutor blev det. Kommer lite bilderpå förberedelser för damena inne på toaletter, kaoset och allting! Sen kommer jag även att lägga ut slutresultatet, men det kommer ju att ta ett tag, för vi får nästan inte dem innan December..

Vet fortfarande inte va doms händer ikväll, kanske tar hit några och förfestar och sticker sen neråt stan och "kommer" in på tempel :) Annars får jag se, Frida mådde inte så bra idag heller så får se hur mycket hon orkar, om ens hon orkar dra ut.

Men ska kolla klart filmen nu, uppdaterar senare ♥

100909

Idag ska jag överraska mig själv genom att gå och lägga mig innan 12. Ska ta skolfoto imorgon klockan 10, kan ändå inte se allför trött ut för det kommer definitivt synas på bilderna. Vet inte alls hur jag ska vara klädd, hade ju tänkt mig, svarta byxor med en grå topp och min kavaj men delar, eller jag var inte om det är delar men vissa ha bestämt att klassen ska ha ett så kallat fest-tema. Vi ska komma i fest-kläder. Om jag tänker fest-kläder tänker jag mig något simpelt, nästan bara som en tunika och kanske conzerve till, det räcker. Men jag vet inte, andra kanske kommer att ha glitter och färgglatt, tror helt enkelt att jag kör på att ha med mig lite olika saker. Så jag kan se vad som kan tänkas passa in.

Hur ska man förresten ha håret då? Hade ju varit fint om jag hade hunnit göra vid det nu innan fotot med det kom så hastigt att jag helt glömde bort det. Har faktiskt tankarna på att istället för att fixa håret brunt med stora lockar, ska jag istället kanske bara ta och slinga någon slinga svart? Jag har ingen aning, det är iaf inte så synligt och så annurlunda :)

Men imorgon efter skolan på kvällen får vi se vad som händer, Det är en stor stundentfest på tempel för alla 3;or. Eller egentligen kan man inte säga alla 3;or.. För att om du inte är 18 år kommer du inte in.. Ska det inte vara så att en studentfest ska vara för alla som ska ta studenten? Det är vad jag trodde iaf. vad tycker ni? Men nu är det många som inte kommer att komma in eftersom de inte har fyllt arton än, och såklart är jag en av dem. Blir så sur! Men jag ska försöka att komma in ändå, fixa något lägg eller helt enkelt ta mig in på något annat sätt :)

Godnatt, PUSSS

Teoriprov

Nu sitter jag och pluggar och gör samtidigt vid mig, klär på mig och sånt för att snart sticka till ksolan igen. Ska vara där klockan 5 och ha föreläsning om dykning i 4 timmar. Också ska vi ha ett prov på några kapitel i boken.
Har suttit och försökt pluggat och förvisso har väl något satt sig iaf, men som tur är, är inte det riktiga provet idag, utan på måndag så det ska nog vara lungt.

Nu måste jag läsa klart de sista sidorna!





Påväg att gå..

Nu ska jag snart ta mig till skolan, har nyss käkat frukost och ska nu ta fram några kläder jag ska ha på mig. Sen har jag sevnska idag som slutar 10 i 10, sen kommer Jocke och hämtar mig och kör mig hem :) Så är väl hemma runt 10 kanske. Då blir det teori igen, till 5 då jag åker in till skolan ign för att ha provet!

Hörs senare ♥

Godnatt

Får väl ta och lägga mig nu fast jag inte är trött än. Sov nästan hela eftermiddag idag när jag kom hem från skolan och nu har jag sabbat min sömn för kvällen/natten. Men jga tänker iaf logga ut från bloggen och säga godnatt till alla er läsare! Sen skulle jag vilja veta, ska ha klssfoto och saker på fredag och har ingenaning om vad jag ska ha på mig. Ska ag ha vanliga kläder eller ska jag klä ut mig till något spexigt. Vi får se hur det blir, har nog en tanke på att skita i spexetoch köra på ett par svarta hellånga byxor och någon grå topp till.

Förresten var va och provadestudentmössor i tisdags. Beställde en fin mössa som hette Brilliant! Så är väldigt nöjd, kan inte vänta tills om ungefär 9 månader nä vi får bära upp dem och sluta 3an!

Vad ska jag välja..

Nu när Frida fixade sitt hår blont igår funderar jag också på att fixa mitt hår igen. Jag hade tänkt mig att först färga håret brunt, åt det ljusare hållet, sen sätta in extentions så det blir längre och sen även locka det, vet inte om jag vågar.. Förra gången för ungefär 1 och 1 halvt år sen tonade jag mitt hår (vågade inte färga) och det blev till en början ganska bra kanske inte exakt den färgen jag vill ha men ändå brunt. Men några dagar och tvättar efter blev det gröna nyanser i det.. Är rädd för att det ska bli så igen eftersom jag har blonda slingor i det nu och expenderar det med brun färg kan det hända att håret blir grön-aktigt. Får fundera lite till på det, tycker det är fint med brunt hår nu när det är vintertid, snyggare till svart och mörkare färger :)

090909

Hela dagen idag har i princip bestått av, Tv, plugg och till att sova. Hade bara en lektion i morse vilket var väldigt skönt. Sen skulle jag, My och Malin egentilgen jobbat med vår SWAT annalys men det ska vi fixa nästa vecka istället. Annars är det nu syktinsteorin som gäller, har jobbat oc läst förbi de först 105 sidorna, så nästan bara hälften kvar nu, så det lär väl funka det är iaf något som är intressant att läsa. Sen nästa vecka redan ska vi ut i bassängerna och testa hur bra vi klarar oss, haha kommer vara jätte nervös att någonting kommer att gå fel, att jag kommer välja försmå kläder så jag inte kan andas korrekt, eller att jag kommer bli för kall under vattnet. Det är iaf bra att vi börjar i bassänger och inte i havet somvi ska ut i om 2 veckor. Ska bli fint och se hur Sveriges vatten ser ut under ytan.

Men nu ska jag iaf ta mig en macka, och sätta mig framför en film en stund och slippa tankarna på teorin..


Trött..

Nu tar jag och hoppar ner i sängen, med teorin i famnen. Tar väl och kollar lite på Tv medans jag har den framför mig så får väl se om det blir någonting mer läst ikväll. Imorogn har jag bara en lektion på morgonen halv 9, så det är skönt förutom att de andra har en lektion sen och jag måste vänta på de jag jobbar med vi kan fixa vårt arbete till SWAT. Nu kilar jag ner till TV;n vi hörs imorgon ♥

080909

Jag kom hem för en stund sedan, från skolan. Skulle vara där till 9 idag men bra som föreläsaren var så fick vi iaf sluta 1 och 1halvtimme tidigare. Vi fick böcker och sånt till dykningen idag, stor bok på 200 sidor. sen säger de att vi ska läsa dessa 200 sidor tills i övermorgon + att vi ska få prov på ungefär halva delan vi läst.. och nu har vi kommit hem efter en 13 timmars lång skoldag och de förväntar sig att vis ak hinna orka och plugga ikväll då? Jag vet inte jag började lite innan iaf, sen vet jag inte läser kanske något/några mer kapitel ikväll, resten får jag plugga in imorgon. Sen har vi det största provet på måndag då alla kapitel i boken ska vara lästa och inlärda. Klarar man inte det får man inte dyka, känner pressen drar mig bakifrån lite nu. Stress, stress, för har inte alls mycket annat just nu i helgen som man planerat eller massa annat si skolan. MEn ja lägger allt till sidan så länge då, och konsentrerar mig på dykningen.

+ Till detta är att vi får ett dykarcertifikat helt gratis som annas kostar flera tusen, och vi får en bra grundande utbildning som vi sen kan ha med oss och använda vart vi än åker och dyker senare.

Godnatt

Nu tar jag och fixar det sista i mitt rum. Sen ska jag måla och fixa mina naglar till imorgon med innan jag lägger mig så de hinner torka. Inte så smart att måla de i skolan eller påväg från huset till bussen som jag brukar, inget bra resultat. Ska forsätta kolla på sex and the city på TV , hörs imorgon ♥

Gillar vi..




Nu ska jag bara hitta ett par brun-beiga Ugg's att ha till och någon mysig stor svart halsduk :D

070909

Känner mig så stressad just nu. Fick nu i helgen reda på att vi skulle ha teori till dykningen imorgon och då ska vi vara i skolan sammanlagt 12 timmar.. Sen skulle jag åka och fixa saker med jobbet idag och självklart hade det blivit mixt upp.. Så får komma tillbaka på fredag nån gång under skolan. Annars skulle vi efter det ha fått böcker till teorin idag i stan efter skolan, sticker dit efter jobbet som ligger ändå uppe vid berga. Sen får alla reda på 2 minuter innan att vi ska få dem imorgon istället.. Men man slipper iaf att läsa alla kapitel till imorgon iaf, alltid någonting. Så nu ikväll ska jag packa ihop lite mat jag ska ha med imorgon. Sen efter teorin vet jag inte om jag skulle med några och kolla bio, blir ju lite snävt med tiden och allt.

OCH IMORGON ÄR DET DAGS ATTTTTTTTT PROVA STUDENTMÖSSOR!!!!

Annars åkte jag in om stan idag och handlade jackan jag har kollat på förra veckan. Kändes som den blev perfekt, precis en sådan jag vill ha. Sen fick det bli mössan jag kollade på också. :)

Ny vecka..

Då ska jag snart bädda ner mig i sängen till något mysigt på TV;n. Imorgon är det återigen en ny vecka och den ser bra ut. Blir skola imorgon fram till 2, då sticker jag och Frida till vårt jobb :) Sen på tisdag ska jag faktist tillhålla i skolan ändra från halv 9 till, 9 på kvällen.. Kanske ska lära mig att dricka kaffe? haha Annars blir det nog en skön vecka med projektarbete, och festligheter i helgen :)

Sen vill jag även dela med mig av en låt Lina inpererade mig att lyssna till;
Går inte att sluta lyssna på alltså!

Outlandish-Feels like saving the world
http://open.spotify.com/track/0YhijZUf4hxFAlVi7hrpLL

060909

Nu drar jag mig äntiligen in till duschen, blev inte av idag att sticka till jobbet ingen utav oss orkade.. Så vi tar bussen dit imorgon efter skolan istället. Kul också att man får fler och fler besökare här på sidan. Igår var det uppe i 170 stycken :) Ska fixa det sista med den idag kanske byta bilder på header'n och sen fixa lite med text och liknande. Har faktist börjat bli lite bra på detta nu. Så om ni är inne här och sånt och undrar om någonting på eran blogg så bara fråga :)

Ikväll vet jag inte hur det blir än, lutar åt mezo. Men måste ha jobbat med projektarbetet med Alex först, ska ringa honom eller något nu och se hur det blir :)


Godmorgon



lite bilder från igår! <3

Ska snart hoppa in i duschen för att efter det ska jag och Frida ner till jobbet förhoppnngsvis och snacka med chefen där idag. Sen måste jag hem och plugga projektarbete.. Alexander kommer väl hit vid, jag vet inte ikväll någonting tror jag iaf.


Kvällen

Sitter här just nu framåt kvällen med Daniel, han ska sova här inatt och sånt fint.
Daniel Jacobsson 050909 <3

Väntar på vännerna..

Sitter nu och väntar på att vännerna ska komma. Sen när de är här ska vi sticka och handla mat. Senare blir det bad med vin för oss :) Sen kommer Danne med några vänner, ska kolla på matchen som går ikväll sen vet jag inte, stannar kanske här eller så ser vi vad som händer :)


Blogg

Har nu fixat och trixat med min blogg och jag är väl hyfsat näjd än så länge kan man väl säga. Jag skulle dock vilja fiå in någon bild på mig själv överst men försår inte riktigt än hur man gör. Sen fixade jag till min profilbild och nu ligger den över mitt namn haha lycket, Så ska försöka fixa till det så småningom också. Så ursäkta röran här.. Nu är den iaf lite mer osmjag vill ha den. får tack designa din blogg för det, annars har jag fortfarande varit på noll nästan :) Mer fix och sånt fixas imorgon om jag har tid!



bloggen tillfixas...

vänta

050909

Godmorgon, tog mig en lång välbehhövande sovmorgon i morse och steg sedan snabbt upp för att ta mig ner till stan för att sola. Så nu är jag ändå hyfsat brun igen. *Sitter och väntar på att klockan ska bli kvällstid så att mamma och pappa sticker ut så att jag blir ensam hemma. Har bjudit hit Frida och Sara och vi ska bada i vårt stora bubbelbad, dricka vin och myyysa. Sen får vi se va vi gör efter, kanske bjuder hit några fler eller så sticker vi ner till stan eller någonting :) Har du något förslag, säg till!
Ska hoppa in i duschen nu, skriver sen framåt kvällen ♥

godnatt

Nu kom jag hem för ett tag sen och har bara myst framför TV;n sen dess:) Skönt med en soft fredag för en gångs skull och inte gå ut faktiskt. Har inte så mycket mer att tilllägga, skriver mer imorgon när jag inte är så trött som jag är just nu. PUSS och godnatt! ♥

bjuder på en bild på sleepy Henke också.



påväg ut..

Ska strax om kanske 5 minuter och träffa Frida sen tar vi oss till Henke för att kolla film och sånt där ikväll, får se om något annat händer. Men loggar in sen ikväll när jag kommer hem igen :)

PUSS

yes!

Nu har jag ändligen fått hem min käraste igen :D Jag köpte eller ja fick en ny mobil för någon månad sen, en vecka efter det gick den sönder och jag fick en likadan helt ny, no problem liksom. Men sen kanske 3 veckor efter det går den sönder igen och vi får åka in och kolla det. Så fick ha en lånetelefon nu en vecka, en likadan jag hade haft innan den andra nyare telefonen.. back to zero? Men nu har jag varit och hämtat den och är skitglaaa för att den är BACK! :)


040909

Hej, hade bara sköna lektioner i skolan idag. Med filisofi, svenska och idrottspsykologi. Vi har kommit på att vi inte kommer att gå på fredagar nästa termin utan att vi kommer vara helt lediga varje fredag :D kan det bli bättre? och bättre blir det att man går en lektion varannan torsdag då också.. :) Kommer glida                 ! Efter skolanstack jag ner till stan och mötte upp Frida och gick för att kolla på svarta kavajer. Båda vi hitttade var sin, men sen hittade jag även en annan skinjacka och en basker :) Men vet inte alls vad jag vill ha än eller om jag köper allt så la undan dem ännu en dag.

Ska snart också börja sälja lite av mina kläder här som jag kommer lägga ut bilder på. Saker som jag aldrig använt, saker som blivit förstor eller saker ag köpte förstor som jag inte kan ha. Så håll utsikt, vet inte om det kommer upp ikväll eller om jag lägger upp det under helgn eller till och med under nästa vecka.

Men nu ska jag iaf ner och äta middag, sen ska jag neråt stan tror, jag vet inte än :)

lyssna!!

http://open.spotify.com/track/4z8dZqU0mLFMHHyPdeo3ub

http://open.spotify.com/track/4KF3fNc8gdE6Fl8KjRBy17


http://www.youtube.com/watch?v=CTqs2itI7mw

http://www.youtube.com/watch?v=ZTNFfaZDB1Y&feature=fvw
Love to this!

030909

Nu kom jag precis hem från stan. Blev lite kollning i olika affärer och en även en fika på Kajsas jobb. Hittade en fin beige tröja på Gina och sen gick vi in på H&m och där letade jag efter en svart kavaj och hittade faktiskt någon jag gillade annurlunda så la undan den till imorgon. Vet inte riktigt vad som händer sen imorgon, får se vad som kommer förbi :)


 

Väst- H&m, Linne, H&m, jeans, Bikbok,
Kocka, Calvin Klain.


Hej

Är i skolan nu i och har min 2 timmars långa håla som jag har ensam i min klass två gånger i veckan. Sitter och tänkte just på om jag faktist skulle dra hem, och hämta pengar tills i eftermiddag då Kajsa ville ta en fika nere i stan. Så kan man ju samtidigt kolla lite TV och sånt hemme ist för att sitta här och dryga ut tiden.

Något tråkigt som jag kan säga innan jag drar mig till bussen är att Åke Olsson dog i söndags :( Han var en av de alla åldringar som jag var med när jag jobbade på fregatten nu i somras. Han hade varit en väl känd fotbollsspelare som ung och var nu i tidningen med uppvisande för alla sina matcher och tävligar. Så säger väl sähär, rest in peace!

godnatt!

Nu ska jag fixa det sista på datorn, kanske ska försöka få tag i någon som vet eller har gjort filosofin tills imorgon. Skulle också göra den idag, men kom på att Oskar har mina saker i hans skåp eftersom jag inte hade något i början. Så nu får jag helt enkelt skita i det tror jag. Läser papprena imorgon om jag hinner.

Ska också fixa om naglarna till imorgon, de svarta har blivit helt bort reveeet. Aja, sätter på filmen jag kollade på
 
, godnatt och pusss på er!


020909

Nu ska snart jag ner och träna, tar i det redan bra, bra. Får inte tappa motivationen jag har fått just nu, känner mig peppad inför både skolan och träningen. Låt det inte rinna ut i sanden bara..

Vill också skaffa mig en sån stor klocka att ha på mig. Kollade hela sommaren i Spanien men jag hittade inget som föll mig i smaken. Vill helst ha någon stor vit klocka i plast tror jag men jag är inte säker än och vet inte riktigt hur den skulle se ut isf. Sen lånade jag min mammas klocka idag hon har en sån stor Calvin Klain klocka. Svart med en jätte stor urtavla om också är i svart, döds snygg! Men vill ju helst ha en äkta också för vill kiunna använda den mycket, så att den inte blir orange eller grön efter några gånger..



Något sånthär hade jag väl tänkt mig, vilken tycker ni?


Godmorgon..

Har nästan precis gått upp och ska snart hoppa in och ta mig en varm dusch. Efter det blir det att käka lite frukost. Tar väl bussen mot skolan framemot kvart i 12 tror jag.  Ska vara i skolan idag till 4 eller någonting kanske blir 5. Sen ska jag hem och byta om och sen stickerjag och tränar på turn :)

Nu är jag duschad och klar, iaf nästan ska fixa håret lite mer innan jag drar till skolan. Fortfarande lite små-blött, så ska in och föna det lite grann. Annars har jag nu nästan en timme innan bussen går, så blir lite TV inna jag drar miog ner mot stan.



Fin kavaj från Esprit, ett linne, Gina Trikot,                                              Favorit conversen, ska ta och
sen ett par valiga shorts från H&m.                  inskaffa ett par gråa och ett par andra vita snart också.
Smycke från Albrektsguld.


trött




Nu ska jag nog rota fram någon bra film här hemma och lägga mig och kolla på den här i sängen. Mysigt, mysigt. Godnatt bloggen ♥





010909

Kom hem från stanför en stund sedan och stack inom Sara på vägen tillbaka för att hämta några små grejer. Vi var nere i stan och var bara inne i några affärer för mer orkade vi inte. Köpte iaf detta fina armbandet som ni ser på bilder här nedan :) Jo, stack sedan till Espresso House och åt eller mer drack. Blav en Chi-latte idag med såklart! Känner och smakar verkligen jul när man dricker det te;et. Massa gott!

Nu ska jag bege mig ut i den friska vinden och äta lite mat och sånt mysigt på någon filt någonstans :) PUSSS

 



Linne från Xdye                                                                Nytt armband!
Kjol från Gina Trikot
Armband från Design favorite


Projektarbete, ohyes!

Sitter här i skolan nu efter den väldigt goda och uppskattade maten i matsalen. Vilket även har fått en ganska ny intressant inredning. Nog om det så sitter jag här nu med Holly och Johanna och försöker fördriva tiden nu vi har eftersom vi nu fick en håla på några timmar. Vad bättre att fylla hålan med än just mitt projektarbete? Går fortfarande rätt trögt med det men ska iaf försöka börja nu ioch när väl först meningen är på plats går mycket av sig själv sedan.

Sen om några timmar ska jag till nic, för att ha en plugghet eftermiddag med en klok som man vill säga det lärare. Iaf är han lite fruktad at vissa kan man väl säga. Sen slutar jag vid halv 4 och då ska jag och Sara ner till stan och handla lite. Förhoppsningsvis hittar man väl något roligt och inte allför dyrt nu innan jag har fått min lön. Någon ny svart jacka kanske? Sen blir det väl någon fika inne på Espresso House, och en och annan Chi-Latte, favoriten.

Men nus ka jag nog iaf försöka börja med projektet, wish me luck. ♥



RSS 2.0