lördag

fredagen visade sig vara kul, kom väl till Danne vid nio, då vig ick in och hälsade på alla & sånt, mycket rolig början senare blev det mycket dricka för en del haha, men vi stack väl hem klockan kvart över tolv och var hemma vid lite i ett, då jag direkt satte på en film och somnade till. :)
Sen lördagen, mamma och pappa hade åkt vid tio på morgonen, så på kvällen bjöd jag hem några stycken hit, sen kom där även lite mer, blev väl en helt ok kväll! Nu är det söndag och jag och Frida sitter här och fixa bilderfrån helgen, och nu ska snart hon dra och jag fixa med packning till imorgon, vilket jag inte vet vad jag ska ha med men det löser väl sig (:

fredag

Skoldagarna av denna veckan är över, :) sitter nu och försöker komma på vad jag ska ha på mig till ikväll, köpte lite nytt både igår och idag, men ska typ lämna tillbaka hälften, men det blir fest idag iaf, som likaså imorogn, finemang! Jag och frida tar bussen nu vid halv nio iaff´och till dess ska jag vara klar, får väl ta och rota fram någonting :) sen nu på måndag är det dags för rinkaby, militärövningar och liknande. vi under hur jag kommer klara det? jag kommer iaf behöva en hel del sömn, vilket jag inte kommer få haha. Men nu ska jag gå och fixa mig inför ikväll, =D

lite om två veckor

Norge är gjort, skönt att vara hemma efter en såjobbig vecka, vandring 7-9 timmar varje dag, grottforskning, och en massa klättring, och glaciär gående. Men det var ändå e n upplevelse man alridg glömmer, nu i veckorna harnjag försökt fixa allt med klassbytet och vad jag ska läsa till som extra val.  o.s.v. Sen har jag även försökt sluta på Franskan, att ha Franska steg fyra är en sak men att ha det med en så seg och tråkig och bara jobbig lärare gör det inte lättare och roligare att läsa det. Men då var bara allvernativen att jag skulle börja på språk ett, på antingen spanska, tyska elelr italienska, vilket jag inte vill, så får ta och riktigt försöka med henne nu i ett år till.
Sen har jag även börjat fotografisk bild, på nic men har nu bytat till olympias kurs, med roligare folk, och sen är det ju även på vår skola, vilket gör det lättare.
Sen vet jag inte om det har hänt nått mer speciellt, inte va det gäller skolan iafall, jag har inte så mycket minne av vad jag har gjort nu på dagarna och kvällarna, Men igår var jag hos henke och johan, trevligt folk, och så, stannade väl till ett och sedan gick alla hemåt. Nu har jag nästan precis städat klart mitt rum vilket är helt nytt, nästan, fått ny plasma tv, även denna datorna, en hp och lite nya möbleroch inredning till mitt rum :) men nu är det bara 15 minuter kvar tills Sara kommer, och jag måste fixa det sista, kan ju se om jag skriver någonting imorgon hejjjs.


RSS 2.0