Frida

Onsdag:

Det började med att jag gick upp och packade mina saker till Frida. Jag kommer dit vid tiooch vi går in och tar oss till TV:n där vi sitter till matchen är slut. Det var Tyskland-Turkiet & Tyskland vann, & är nu vidare till final! Sen resten av kvällen tog vi det mest lungt kollade datorn lite och kollade film & sånt, & lade oss rätt hyfsat vid 2-3.

Torsdag:

Idag gick jag upp vid ett, Frida hade gått upp vid åtta för att åka & träna inne i stan, sedan när hon kom hem, hämtade vi frukost & satte oss för att äta den framför TV:n med Oc på. Efter det gick vi upp & satte oss vid datorn för att höra om någon skulle komma på kvällen. Mot kvällen kom Kevin Kolobaric, Ted och NIklas. Vi satte oss vid TV:n och satte på fotbollen det var Spanien-Ryssland. Efter en lång match stod ändå Spanien som segrare med 2-0. Efter matchen bestämdes det att vi skulle sjunga singstar. Senare vid ett drar det hemåt, & jag och Frida är uppe ännu lite till & somnar vid halv fyra.


Fredag:

Idag blev det en sen morgon, då vi gick upp framåt halv tre. Tror nästan jag aldrig nästan sovit så länge någonsin. Men vi drar oss upp & duschar & fixar till oss. Vi sätter oss vid datorn och Tv:n & senare emot kvällen emot tolv får vi besök av några onyktra Kevin & Niklas. Vi sätter på en film & Niklas lägger sig på golvet & tuppar av, & senare slår det ävemn till för Kevin som somnar i soffan. Men sen var det fart i de igen så vi satte på en ny film & kollade ett tag tills allastack upp ett tag. Då niklas passade på att somna. Vi andra tre sticker ner tigen & ser klart på mysteriet på greveholm, & senare vid fyra är det dags för singstar! Jag & Frida srar igång och man märkte verkligen att inte rösten var va den skull så sent på kvällen haha, så senare stängde vi av det vid sex & gick upp till Niklas. Vi sätter på hög musik & bara försöker få lite liv, men de är för sega & sticker in i andra rum haha. men senare somnar alla tillslut vid sju. Senare vaknar man av att kevin står & riktar sin mobil direkt i örat på en klockan tio på morgonen, TACK!


Lördag:

Kevin & Niklas sticker hem & Frida & jag börjar planera kvällen. Konstigt just för denna helgen så jag & Frida varit hemma hos henne helt ensamma är att där funnuts snålt med fester. Men vi bestämmer oss för att bjuda hem folk istället. Det blit tillslut Tommy & PP. De komemr vid nio & vi börjar sjung singstar & senare äben kort senfår vi besök av Linne, Joel Karlsson och en annan kille so hade sagt de skulle komma. Så de stannar en stund & chillar. Sedan drar de vidare. Klockan är tre & vid är tillbaka vid TV:n då det ringre på dörren. Vi går & kollar det är Folke, Albin, Weya och liknande. de vill in men tyvärr pallade vi inte det så va vi sa åt dem att dra. De går, för att senare komma tillbaka igen.
Vid fyra har alla gått och sängen är ett faktum.


Söndag:

Det är uppgång någongång vid tolv & det blir Oc kollande. Det ska städas & fixas.

Men tack för veckan, allihopa! lyckad <3Dagen.

Dagen är här, jag sticker nu snart till Frida unjefär vid nio, och stannar där till Söndag! Idag är det bara tänkt att vi kanske ska bjuda hem någon son kanske vill se fotbollen med oss. Tjeckien-Tyskland härlig match! haha vet inte sen när jag blivit intersserad av fotboll, har bara egentligen gått på en hif match i hela mitt liv men det är mycket trevligare & sitta vid TV:n och kolla mat & en god sittplats. Så det blir kräng ikväll var på väla tidigare med min mamma & köpte gula öronhänge, rosa shorts och en fondation. Sen gick vi även in till Ag där det köpter oboj till mig & Frida, och chips & senare gick jag till tasty house för att köpa godis! och allt är fixat till vår boning henna hos henne vilket ska bli riktigt skönt.
Just nu sitter också Linnea & designar min blogg, så om den ser förjävlig ut skyll in inte på mig haha! Nej, men det kommer säkert bli mycket fin. och tack igen :)

Måndag natt.

Sitter nu vid datorn och klockan är nu 23:57, det är grymt hur långsamt dagarna går när man har sommarlov. Man gör ju nästan ingenting, varje dag ser likadan ut, man går upp vid tolv, äter och sen glor man tv till familjen kommer hem & sen äter man & sen är det tv igen. Det är typ de jag sysselsatt mig med de mesta utav dessa första dagarna på sommarlovet. Jag önskar att jag hade ett jobb, då man ialaffall kunde göra något vettigt, tjäna pengar & faktst känna att man ansträngt sig. Men det blit bara till att söka vidare eftersom jag skcikade in jobbansökan till kumunen försent & senare inte hört något ifrån andra butiker jag varit inne & frågat. Men imorgon är ännu en ny dag då jag faktist planerat något i förväg. Jag ska träffa Kajsa, och vi gör väll det vi brukar. äter en massa & kollar filmer haha inte mycket skillnad ändå men ialafall någon att dela segandet med! Me jag ser fram emot onsdag ialafall. Då ska jag & frida bo hos henne utan föräldrar till söndagen. Då har man en mängd med olika alternativ vad vi kan hitta på. Stanna ute hela nätter, bjuda hem folk & liknande& vi längtar det gör vi verkligen!

Midsommar!

Det började hemma med att familjen Strandberg/Nilsson kom hem till oss. Då vi äter mat, midsommarmat mums. sedan stack jag hem till Frida,för att göra vid mig klart där . Där vi åt både skinkpaj & jordgubbar med glass så var ganska mätt efter det, & sedan tog vi bussen in till stan och sedan vidare till en fest, och ja det är nog den värsta festen jag varit på måste jag säga, vi gick in och stannad einte längre än max fem minuter, vi tog då bussen in till stan igen och vidare till en annan fest, vilket var en roligare & bättre fest med kul folk. Som vi senare vid två blir utslängda ifrån, eftersom hans mamma & pappa kom hem. Så vi gick ut och möttes av ett helt gäng som vi bjutit dit, ja så jag, Frida & Sebastian börja vandra från adolfsberg till elineberg. och därifrån cyklade jag hemåt.


Men tack för en oförglömlig kväll <3

Torsdag.

Ja, efter en lång tråkig eftermiddag får jag reda på att jag är välkommen till n fest på husensjö.
Jag ringer direkt Frida & hon är direkt på, vi kommer dit vid nio & då är däe bara några tjejer där & även typ tre killar. Bara två kända, men kvällen flyter på & där kommer dit fler folk man känner men kvällen blev inte lyckad ändå, det var en trög gången fest och mycket litet tryck utifrån. Vi sticker däifrån redan vid tolv och då är det bara datorn & tv som gäller.

Ny vecka.

det är måndag & idag blir det väla, vilket inte var så dumt idag alls. Vi sticker först in på Wedins elelr gamla wedins kommer inte på vad de kallar det nu. Men där köper jag en brun väska, som jag i och för si inte är säker på om jag ska behålla men den är iaf köpt. Senare tar vi en tur till MQ där jag hittar en ljuggul kofta som jag direkt köpte! och senare var det in till H&M ja hittade byxor,tröja och B&H, Så på hemvägen köpte vi Mc Donalds mums. ingen dum dag alls.

Dugge & Bäck

Kvällen börjar med att jag och Frida tar bussen ner till stan, in till bomb.
Där handlar vi pizza som vi sen tar med oss till Dugge där vi ska kolla på Sverige matchen. och som säkert hela Svenska befolkningen vet så förlorade Sverige, spelade riktigt uselt, och det sista målet som spanien gör när det är två minuter kvar är bara rriterade, lika & vi hade varit vidare! matchen slutar med två-två Efter det vid 9 börjar vidra oss emot Bäck, jag & frida går medans dugge tar sig dit på cykel. När vi kommer dit verkar det vara en rättså lugn fest med bäcks fotbollslag & där är inte många man känner, Men senare kommer det mer folk & kvällen börjar arta sig. Många som man inte trott skulle komma & det var roligt. Sen vid halv 2 badadejag & andra även i hans pool. Inte kallt men ja varmt var det dock inte haha :P sen stack alla direkt in till bastun och en kvart senare stack jag hem och detta är den bästa kvällen på länge!


vm.

Idag så cyklar jag& frida till vår andra fest, en så kallad grillfest.Jag tog med kött & tillbehör och började grilla haha ja det tog ju ett tag kan jag sä säkert en halvtimme at få färg på det köttet ;p och precis när jag kände att det var klart började det hälla ner och alla måste in och det börjar även hagla. så fick äta min mat inne ensam. Men sen började folket dra sig hemåt redan vid elva och det var till sist bara jag, frida,dugge och vm kvar. så vi kände inte att det var kul att stanna längre till så alla begav sig utåt för en cykeltur!

till dugge.

Idag började festen
vi kom till dugge efter vi gjort vid oss och det var en okej kväll, man lärde känna folk och ja dugges fester brukar vara rätt lunga men ja helt okej liv för min del haha

sumering

Nu, den nionde till den elfte har bara varit vilodagar för min del. Där jag antaingen träffat Frida eller Sara. Det är faktist konstigt man längtar tills sommarlovet och när sommarlovet väl är här är vädret trist och här händer inget.

gränne

Idag har dagen tillbringats utomhus. gött väder och solsken, är en hit nu på sommarn. På kvällen får man besök utav min granne Sara en lugn och fridfull flicka, kommer inte riktgit ihåg vad vi gjorde  haha men ja lite minne får man nog ta sig och skaffa så småningom :D

Lördagen

Idag blev det en lång sovmorgon!  då jag kommit hem framemot halv tre ifrån sara. På kvällen blir det en tripp ner till Frida, vi vi som vanligt bänkar oss framför datorn, och försöker få folkatt träffa oss och om inte så sitter vi bara där och har kul som vi alltid ändå har ;) jag stack hem vid ettoch det var dags att hälsa på sängen!

andra dagen

Ja, jag uppdaterar nu i efterhand vilket jag inser inte är det allra smartaste, ,man kommer ju inte ihåg riktigt vad man gjorde för någon veckan sedan inte jag iaf. och smart nog har jag inte uppdaterat min bilddagbok liksom mycketjag jag skulle önska heller, så idag var det en fredag, men det började iaf med att jag tog bussen till gröningen, där mötte jag upp natalie,johan,johannes,marcus och martin. och det var strålande väder och det blev bad och solning i massor och förg ja det fick man! (: och jag stack hem till Sara och tillbringade hela kvällen hos henne, och glad nationaldag! :D

Första dagen

Sommarlovet började med att jag stack ner till stan efter jag hade slutat skolan med Holly, Isabell och Cecilia, för att fika, jag stack sedan hem för att möta upp familjen för att senare köra ner til skolan och kolla på alla studenterna från vår skola som skulle sluta. Sen stack jag hem igen för att senare gå till Emmas studentfest.
Där stannar jag coh äter sedan möter jag upp frida och vi tar bussen ner till gröningen.
På gröningen hände där inte mycket idag till skillnad från igår. Jag och Frida hittade Sandra och hennes kompisar där vi satte oss ett tag men efter ett tag hittade vi Kajsa och hennes vänner som vi väntat på.
Vi umgicks med deen stund för att senare möta upp Sebatian och Markus.

Jag åker senare på kvällen/natten till Emmas studentfest igen
då jag får höra att av av Emmas mammas vänner son också var på gröningen & jag hörde även att han skulle gå på praktiska. och efter som Markus sagt att han gick på praktiska frågadejag för skojjs skull vad han hette och jo han hette MarKus Skoog just som han som jag hade träffat hette och det är liksom e på miljonen ;p.

tack och hej!

Uppdatering

Ja, nu var det ju ett tag sen jag var uppdaterad här, fast såhär visste jag att det skulle bli ifs. Men nu har man iallafall slutat ettan, skönt ett år är avklarat och betygen blev helt okej, jag har fått de jag förtjänat!
Ja och del del har ju även hänt sen jag skrev sista gången, det har varit mycker festande på sista tiden och man har funnit nya människor att umgås med alltid lika roligt.

Jag var på en trevlig skolavslutning med om man kan kall det så, ja alla gymnasieskolor slutade förrutom olympia och pricivitas. Men iaf, så stack jag ner till gröningen med Kim, Johan och Moa. Väl på plats fann man otroligt många människor och riktigt många man kände faktist. Så där stannade vi ett tag. lite över elva stickar jag,Johan, Kim, Timo, Wide, Emma  och Malin in till Mc donalds för att äta där. jag &johan tar sedan bilen hemåt.

RSS 2.0