18års fest!

Ska sätta mig ner nu och kolla egenom lite  vad jag och Frida har planerat till vår gemensamma 18års fest! Vi har redan för kanske ett mer än ett halvårsen suttit oss och skrivit  ner en lista på vilka vi hade tänkt bjuda, vilken mat vi ska bjuda på och vilka som ska komma på vår 18års middag före festen. Så ska sätta mig och kolla igenom lite av de papprer vi skrivit på förut.. Göra lite småändringar, så klart är det inte exakt samma personer som kommer att stå på listorna nu, som då.. Man tappar kontakten och man får nya kontakter helt enkelt!

Men en stor fråga nu är bara vart vi ska ha den? Har haft mina 16 och 17års fester här förut men om vi ska ha en gemensam 18års fest kommer där komma mer folk än vad detta huset rymms nästan, vill inte ha en massa trängsel och sådant ju :) Och jag tror inte att vi kommer att vara i Fridas hur heller.. Så vi förslker nu fundera ut vart vi kommer att hålla eventemanget. Funderat och kollar på Bakom, tivoli, diverse lokaler.. Är jättesvårt.. vill att massa folk ska kunna komma och vill samtidigt inte att folk ska behöva betala för att komma på en 18års fest..
Så har ni kanske några förslag vart niu tror att vi kan eller skulle kunna ha det? :)

Snart kan ni även kolla vilka som är bjudna, klicka in här nu ikväll eller imorgon, så ser ni om ni blivit bjudna ;D

LINK LINK

Kommentarer
Postat av: jennie malmgren

Ett tips på en lokal är ju abf lokalen, du vet där vi hade balen i nian? den är ju jävligt stor, men vetefan vad den kostar den är ju kanske för dyr ;p men det är ett tips iallafall! sen finns där ju en till nere i norra hamnen :D

2009-09-24 @ 21:54:38
Postat av: Michaela

Aa, vi har också tänkt på den.. Nej men vi tänkte den borde ju ifs vara rätt så hyffsat billig om Elineberg hade råd att hyra den som ens inte hade råd med skolkatalogen :D Ja, kollar in den också, tack!

2009-09-24 @ 23:41:38
URL: http://mauritzson.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej iofs, men kolla in det iaf, hade varit fett ;D haha. varsegod!

2009-09-25 @ 19:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0