Lite av igår! :)

Stack hem till Frida, ja skulle varit där vid 5 men kom inte förren lite över 6.. Kom dit och satte oss och åt lite middag hennes föräldrar hade fixat åt oss. Sen satte vi på tvn och tag fram massa gott att äta samtidigt som vi skulle se Sverige-Danmark matchen.. Som alla vet förlorade Sverige.. Dock efter massa kassa dommarbeslut. Men sen gik vi upp där uppe och klädde om från myskläderna och på med lite finare!

Kollade upp lite bussar och tajmade fint med 3an. Så klockan halv 11 satt vi på 3an påväg till stan. Nere i stan bytade vi buss till 219 till Råå! Där möttes vi upp av Martin och Johannes! Haha Johannes hade lånat nån skinnjacka kunde spräckas vilken sekund som helt! Men vi gick in i någon gata och huset längst ner, ja kanske mer än 500 meter ner låg Jockes hus! Han fyllde 19 så vi kom till efterfesten så att säga. 

hade massa kul där, dans, snack shottar och allt möjligt! Sen vid 1tiden gick jag och Frida till bussen igen! Inne i stan träffade vi massa känt folk som vi snackade med och sånt, lite erbjudande till efterfester.. men vi var helt trötta efter kvällen hos Jocke.. Så lite senare tog vi sista bussen hemåt..

Tack för igår Frida&alla andra på festen! :)




Kommentarer
Postat av: Veronica

sv: aah sjukt skönt :D haha asså det tillhör spanien. Men kanarieröarna ligger bredvid afrika :)

2009-10-11 @ 14:53:24
URL: http://veronicaberggren.blogg.se/
Postat av: Sam

Sv: Mjo, tanken har ju funnits. Min kompis flyttade dit i 6 månader efter stundenten och de slutade med att hon va där i 1,5 år. =) Hon tyckte de va jättekul där. Men hon åkte dit med en vän :)

2009-10-11 @ 15:25:11
URL: http://samwitt.blogg.se/
Postat av: Jennie

svar: ja dock så hinner jag inte se alla dem ;P

2009-10-11 @ 15:52:07
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Maja

sv: har nyss solat solarium och nu ska jag försöka plugga lite, men är så trött =) händer hos dej då?

2009-10-11 @ 16:52:26
URL: http://backstagewithmaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0