Middag och gäster

a


Lite bilder på håret




-

BILDER

Lockining av håret!

Nu kommer snart Sara hit.. så ska vi ta till alla våra locktångar, plattångar och vågtågar för att få fram en snygg nyårsfrisyr. Eftersom bara jag är kapabel till att platta håret och ingen i min familj heller kan locka det så ringde jag henne igår och så bestämde vi att hon skulle lära mig.. och att jag efter skulle försöka göra det på henne!

Nu får se resultatet lite senare =)

Vi kör en lista år 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Har jag definitivt
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade nog inget =)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte vad jag fått reda på i alla fall
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och hade jag inte klarat av..
5. Vilka länder besökte du? Spanien.. Sverige och Danmark?
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Vecka 26 <3
8. Vad var din största framgång 2009? Hmm..
9. Största misstaget? Inget jag kan komma på just nu
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, eller jo under veckan i Spanien =/
11. Bästa köpet? Mina nudie jeans!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder måste jag säga!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla mina vänner =)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Feels like saving the world, the prayer <3
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Måste varit gladare tror jag!

16. Vad önskar du att du gjort mer? Träffat fler !
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Käkat massa skit!
18. Blev du kär i år? Nej
19. Favoritprogram på TV? Paradise hotel!
20. Bästa boken du läste i år? Twilight boken!


21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En världsbäst kamera =)
22. Något du önskade dig men inte fick? Fick allt hah
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Fast det bara var nån månad sen kommer jag inte ihåg..
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Absolut
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Stilrent
26. Vad fick dig att må bra? Alla mina fina vänner <3
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Mmm
28. Vem saknade du? Hahah, de ni!
29. De bästa nya människorna du träffade? Zenia!!! Kommer inte på nån mer..
30. Planer för 2010? Resa, ta studenten, jobb utomlands, ha 18års fest


311209

Godmorgon alla läsare! Nu är det bara några timmar kvar till det nya året börjar.. Har ni kommit på några nyårslöften än? Jag har inte många förutom att jag ska börja träna! Nytt år nya tag?
Detta året kommer att bli det bästa året i mitt liv, vår 18års fest, studenten, Costa, Grekland, Australien m.m

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen städa, fixa mitt år, göra nagelmanikyr..


(Bild på mig från förra nyår..)


Strax är det..

Snart är det dax att sätta igång träningen igen.. Ska börja på dans med Frida och även följa med min bror till gymmet. Träna, träna, träna.. Snart väntar beach 2010 =)





Tar en 30 minutare!

Nu sticker jag ner och möter Frida där vi ska sola, hörs senare!

Nu sticker jag ut!

Nu ska jag ut, kommer först en sväng om Isabell och hämtar upp henne och sen kör vi till stan..

Slängde på lite marcara ändå! bi får en bättre bild imorgon ♥

I.d


Nu ska jag börja fixa mig inför ikväll. Ska använda mitt i.d puder, fondation, rouge o.s.v nu när jag har tid! Sen kleta på lite mascara, fila och måla naglarna och även fixa till håret..


291209

Nu är jag hemma ifrån Malmö och med mig hem har jag dessa två sakerna neråt i inlägget. anledningen till varför vi äkte dit var ju för att köpa min nyårsklänning, men nu i efterhand känner jag kanske itne att det är en nyårskläning utan mer en sommarklänning. Sen hittad jag även ett par pumps som jag kommer inviga redan ikväll. Hittade massa mer fint, inne på Top Shop, m.m. Men eftersom jag inte har bokat costa änoch känner att jag måste börja betala av det så vill jag inte lägga ut för mycket pengar på kläder hur gärna jag än vill..


Nyårsklänning

Ska åka upp och köpa denna nyårsklänningen imorgon! ♥



Hemma från väla

Nu är jag hemkommen från väla.. Tänkte göra några riktiga fynd idag.. slutade med att jag kom hem med ett fin kortkort svart klänning och en grå kavaj. Köpte även ett par fina svarta shorts, nu till sommaren som kommer att kompiberas med en stor fin svart tröja och höga svarta klackar! Hittade även världens finaste skor idag, precis sådana jag vill ha, dock passade inga mig en storlek var för liten och näst alldeles för stor och för de pengarna vill man att en sko ska sitta perfekt.. Slutade med att Sara fyndade med ett par likadana =)


(Blev det lättaste alternativet av mat haha..)

Nu är planerna klarnare!

Nu har vi fixat allt inför 18års festen..

Men nu ska jag sticka ut till väla, för Sara ringde nyss så måste springa in till henne!
Uppdaterar mer i detta inlägget när jag kommer hem..

281209

Nu ska jag snart dra mig neråt elineberg för att sola en 30 minutare.. Hur var er natt? Min var hur skön smo helst.. Älskar lov då man kan sova ut hur länge man än vill på mornarna =) Men nu ska jag hoppa in i myskläderna och sen åka dit.. Sen blir det hem, en snabb dusch och väla med Sara!


Hemma

Nu är vi hemma från västergård.. och ska nu duka fram massa skumtomtar, choklad och chips och en hel box med the hills avsnitt som vi ska mysa till sent inpå natten =)

Hoppas ni haft en fin kväll ♥



271209

Sara kom hit för en stund, hade ingenaning om vad vi skulle göra ikväll. Så snackade med lite olika folk, och bestämde oss för att dra in till Loffes lokal med Loffe, Stoffe Kevin och Rufus. Så nu ska vi bara sätta på oss lite varmare kläder och sen gå ditåt ♥

Ett försök




Ett försök till att få med hårsvallet på bild. Det blev inte mycket lockigare av dessa spolarna som mamma hade hemma så ska nog ta och köra och köpa nya eller kanske inskaffa en annan locktång..

Men nu ska jag iaf packa ihop mina saker och bege mig och äta ännu en middag med släkten ♥

261209

Godmorgon bloggen! Nu är jag uppe och färdig duschad. Ska snart fixa med håret och sätta upp det i några rullar som jag ska ha til senare ikväll. Måste faktiskt palla mig ner till frisören snart, mitt hår är slitet i topparna och min utväxt börjar verkligen bli för lång..

Men nu ska jag gå och sätta i värmespolarna =)
fixar en bild på resulatet senare!


Haha, en bild jag hitta på min data imorse som Daniel antagligen tog igår..

Fixar inför utgång!

Nu är jag hemma och håller på att göra vid mig för ikväll. Tror faktiskt redan att ajg har bestämt mig för kvällens kläder. Så nu skla jag börja använda mitt i.d smink.. rätt bra att jag har ganska mycket tid innan alla kommer hit. för snart kommer Frida och senare även Daniel, Zenia och Greta. Sen ska vi vidare in till stan

Men nu ska jag fortsätta att kleta lite smink och dansa till musiken på min sportify ♥http://open.spotify.com/user/mmmich/playlist/2AQpQ86BKGNsHHWxpttvyS


251209

Godmorgon! Haft lite the hills marathon med min nya boxar här hemma som mamma har fått tag i till mig, men som nästan är slutsålda överallt. Och nu närjag stänger av det är det the hills matahton på tvn =) Perfekt!

Ska ta och göra vid mig om ett tag och sen sticka iväg en runda till mormor och morfar, farmor och min farbror kommer ner nu i ikväll också så det ska blir kul. Så det blir ännu lite mer julmat och julgodis innan jag sticker hem. då Frida antagligrn kommer hit en runda innan vi ska ut ikväll =D

Ta hand om er, nu måste ja börja fixa om jag ska hinna.

Julaftonskväll!

Nu är alla gästerna hemkörda. Har haft en riktigt mysig och fin julafton! Fick massa trevliga och fina julklappar jag kommer att lägga upp sen som jag sa tidigare =)

Känner sig lite uppsväld just nu hehe, efter all den julmaten. Men nu ska jag och min familj kolla på DSH resten av kvällen. Hoppas ni haft en riktigt härlig jul ♥

Hittat min nyårsklänning!

Kollade runder på lite sidor nu under kvällen på olika klänningar och kläder, skor etc. Och har äntligen hittat den perfekta nyårsklänningen! Förra året hade jag en kortkort kjol + ett svart litet linne till.. Och vet ni? Till det hade jag öppna klackaskor och INGA strumpebyxor eller leggings? Förstår inte att jag inte frös ihjäl! Men ska beställa hem klänningen imorgon iaf =) Får se om storleken blir bra, för den minsta var slut, men en större borde väl ändå funka.. Och hoppas nu också att den hinner komma innan nyår!!

Nu är det dax för..

Nu bloggar jag en runda innan det är dags för oss alla att sätta oss ner runt kring granen och öppna alla våra klappar =) Senare idag kommer jag blogga lite om vad jag fick.. gissar på rätt mycket pengar, har bara önskat mig en sak i år som jag vet jag kommer att få. God jul!!

241209-Julafton

Nu kom Sara precis hit och vi bytte våra julklappar. Vi stack direkt in på mitt rumohch slet av allt pappret, och alla icke på fästa snören hehe. Borde ju egentligen ha väntat till ikväll då man ska öppna alla paket, men man vill ju se när de öppnar ens paket, och se uppskattningen de ger en, för jag tycker att det är mycket roligare att ge än att få =)

Men nu börjar snart Kalles Ankas jul, sen även kan du vissla Johanna, vilket jag och marfar tycks kolla på ensamma varenda jul eftersom alla andra nissar i släkten är ute och stormar i köket. skriver senare ♥

God jul!

God jul allesammans! Nu ska jag snart gå och göra mig iordning för dagen.. Släkt och hela kalaset kommer redan vid 3,  då Kalle Anka sätter igång som vi ser år på år =) Men först vill jag bara passa på att önska alla er där ute en riktigt god jul, med god mat, julstämning, fina klappar, och fint sällskap. För det är det finaste man kan få på julafton, att vara med alla nära och kära, (Andra favoriter är ju också julmaten och alla fina klappar man kommer få..)

Men nu ska jag hoppa in i duschen så passar på att säga det en gång till, HA EN RIKTIGT GOD JUL ALLA VÄNNER!

Och tack för alla sms och under natten/morgonen, ni är så söta =)


Julkalender och julinslagning

Nu ska jag börja med julklappsinslagningen.. Det är alla paket som ska slås in idag, eller ja nästan min brors kanske får vänta till imorgon. Så har tagit fram lite pepparkakor och lite gamla julkalendrar att fixajulstämningen med t=) Kanska ska ta fram lite glögg och så med.. Knappast. Och senare väntar det första avsnittet jag tänker se av Anna Anka.


Senare blir det även love actually, en av världens bästa filmer ♥



Hemma från bowlingen




(Haha, ganska komiskt att två småtjejer brevid oss hade samma skostorlekar som oss, de kanske var 8, 9? Vi måste ha ganska små fötter då..)


231209

Godmorgon! nu är det bara en, EN dag kvar till julafton.. En dag som brukar gå så segt så segt. Men jag har allt och inget planerat idag. Nu om bara en liten stund ska jag ut och gå en runda med Kajsa, sen hem och duscha, städa, och ner och spela bowling med Frida och några andra killar, hem och städa det sista innan Alex kommer hit.. /Får någonstans där imellan hinna med att slå in alla presenter..)

Nu nu måste jag skynda mig hörs när jag kommer hem!
Och för att inte glömma, GOD JUL ♥


Inbjudningslistan för 18års festen klar

Nu är vi äntligen klara och har fixat till inbjudningarna en lista gång innan vi nu precis skickade iväg dem.. och har ni eller du inte fått ett mail, kan vi ha glömt dig eller är du helt enkelt inte bjuden. Men tvekar du på att och känner att du känner oss bra, så tar kontakt med oss så fixar vi till misstaget =)

Inbjudningarna finns på facebook!

PIMP YOUR GLOVES

Fick en ide om att pimpa skinnhandskar. Köpte ett par skinhandlar för ett tag sen men har inte haft möjlighet att ha dem. Nu när det är så kallt och sen tycker jag inte att de passar till vinterkläder heller. Men när man har skinnjacka och handskar på våren/hösten så syns ju inte armbanden, om du har några sådana på dig som jag oftast brukar ha. (När jag var yngra satte jag till och med smyckena utanpå jackorna..) Så jag började fixa med lite kedjor och grejer jag hade här hemma och fick fram lite roligare alternativ utav vantar..

Klicka på bilderna för att göra dem större






Hemma i värmen

Nu är vi helt klara i affärerna.. det blev mest att kolla efter saker til min bror idag, eftersom han är väldigt svår att köpa julklappar till så hjälpte jag mamma och pappa. Vi kollade runder efter några tröjor, men eftersom min bror är nästan 2meter lång och ganska stor, inte tjock utan biffig så kan man säga att det är svårt att hitta kläder ibland som passar. Men hem kom vi iaf med någora fina nya stickade tröjor som kommer bli perfekta =)

Annars fann jag mitt i.d smink idag.. lurade bort mamma mot det och frågade om hon tyckte jag var fint sminkad igår, och ja det var jag järmfört med idag, kasnke för att jag hjälpte till att göra det lite extra fläckigt och kantligt idag? Haha, men ut gick vi iaf, med en hel låda med i.d produkter, samt dvd, presentkort.

I ♥ makeup


221209

Nu är jag hemma från körningen. Gick bätte än väntat, är jag väl satte mig i bilen kände jag att jag hade kontroll, även fast det var en bil jag aldrig hade kört förut.. och min körlärare är perfekt =)

Annrs har vi ett litet springande barn hemma hos oss nu. Mammas väninna har kommmit på lite fika, och just nu lekar Martin lite med Anton.. Nej hade inte heller kunnat tänka mig eller få in dem bilderna i mitt huvud.

Annas ska jag snart iväg till väla, eller kanske blir solning först,. eller solning imorogn? Nej jag mpste verkligen ta tag i solningen och inte vara blek som ett lik 2 år i rad. Eller tar jag mig med pappa och min bror när de ändå ska och träna och lägger mig i ett av de solariumen, perfekt!

Men nu ska jag göra mig iordning då får ni se lite roligare inlägg under dagen ♥


Godnatt

Nu ska även jag krypa ner i värmen och sätta på någon film. Ska upp tidigt imorgon och har fullt schema hela dan, vad hände egentligen med att ta det lungt på jullovet?

Planerna för imorgon;

Körlektion,
Har körlektion imorgon klockan 9.10 nere på lantz. Ska vara snöstorm också har jag hört finemang på min första lektion =) Halka!

Väla, får bli inom väla en stund även imorgon för att peka och visa lite grejer jag vill ha när jag fyller år, och kanske även hjälpa mamma och pappa hitta klappar till annan släkt..

Sola, Jag och Frida måste inom turns imorgon och ta oss en 25minutare. skulle ha hunnit med det idag men får bli imorogn så man hinner få en bra bränna till nyår!

Projektarbete, Har försökt att få hit Alex igen för ett par effektiva pluggtimmar, vi hade skrivit att vi i princip skulle vara klara med arbetet nu, innan jul, faktan är i princip klar, nu får vi börja med anylys, sammanfattning o.s.v.





Har..

Har precis käkat klart och nu kommer snart Sara hit en stund.. Vi ska kolla tv, nsacka och allmänt umgås =) Alltid kul att umgås med en av sina bästa vänner. Nej nu kom hon skriver senare ikväll ♥

Vad ska ni göra ikväll?

Några minnen

Jag och Frida hade nog en sorts av minne dag idag.. Vi pratade minnen, vi brukar ofta prata minnen men mest minnen från åren tillbaka när vi var bästa vänner. Men detta var om åren i 7an, 8an och 9an.. då vi gick på elineberg. Frida hittade ett arbete vi gjort i 8an jag hon och en annan tjej. vi vade samlat ihop massa fakta om kanske 20st kändisar och sen skrivit en eller två låtar på baksidan samt skrivit lite pratbubblor och klistrat in massor utav bilder. Arbetet tog så långt tid, vi fick ig.. Haha, kommer ihåg det så väl, vi gick fram och skulle redovisa, var helt oförberädda och visste inte vad vi skulle säga.. vi hade också kopierat upp varsitt häfte till alla i klassen?

haha, bilder kommer snart..

211209

Nu är jag hemma från den sista eller möjligen den sista julhandlen. Handlade klart alla julklappar idag, den sista jag handlade var åter igen en present till min bror, tyckte han var förtjänt av lite extra i år =) Det är nu alla stressar runder för att hitta de allra sista julklapparna, tur att ag äör klar nu. ska med familjen imorgon för att peka på lite grejer jag vill ha. Och även prova lite i.d smink och se vilka färger och nyanser jag vill ha.




Söndagsmys

Nu har jag plockat fram lite dricka samt lite nötter, ska ha lite mys här själv kväll. Får se vad jag hittar på eftersom min fjärkontroll till viasat är borta, och jag bara kan kolla disney och det är slut nu, och att min dvd funkar är inte det bästa. Men ska försöka sätta på någon film på mitt playstation =)


Jag just nu

Kolla vad man hittar på aftonbladet

Var nyss och läste lite på aftonbladet, eller mest scrollade ner och letade efter någon intressant och läsa och hittar denna artiklen http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6320259.ab Det är om en kille som är 4 år som söp sig full och sen stack in till sin granne och stal deras julklappar ifrörd en stulen klänning..

Mycket kontigt man kan läsa om haha, gå in på artiklen här äver om ni vill läsa mer =)

Ska nu..

Ska nu gå och käka lite pizza, och tända 4 adventsstaksljus! Tänk att det redan är 4de advent. Det är bara 4 dagar kvar till julafton =)

Sen ska vi klä granen och jag ska även pynta julahuset som jag inte hunnit göra ännu.
Skriver senare ikväll


Hemma från julhandlen

Nu så är jag äntligen hemma från all trängsel inne på väla. Med mig hem har jag en present till mamma, en till pappa, en till bror och även en till en av mina bästa vänner =) Har även köpt en till mamma tidigare så funderar på att ge den till mormor eftersom denna jag köpte till mamma idag är perfekt till henne men också dyr.. Men får se mormor och mamma har inte alls samma smak. Eller får jag helt enkelt lämna tillbaka den. Ska snart gå in till min bror och kräva lite pengar eftersomvi ska dela på alla klappar till familj och släkt. Dock är han inte en storhandlar så det är jag som står för val och presenter och han mestadels för pengarna.





201209

Hej och godmorgon! Har varit uppe en stund och städat och fixat i mitt rum den delen jag inte hann igår.. Nu kommer snart Frida och hämtar mig och då ska vi in till väla. Måste handla lite julklappar till jul, har bara hunnit att fixa en. Så resten eller iaf många ska inhandlas idag =)

Skriver sen när jag kommer hem igen!
Hoppas alla hade en trevlig lördagskväll ♥

Hemma

Nu har jag kommit hem och har suttit på mig myskläderna för lite film innan jag somnar =)
Hade en ganska händelserik kväll, bl a när vi skulle hem då vi krockade..
Men de kommer mer om det imorgon
 och även bilder samt någon video

Godnatt allihopa♥

Kvällsplanerna

Nu har jag tagit på mig ett par jeans från nudie och även en svart topp till. Ska snart ta bussen hem till Frida, går inte i detta kalla vädret! Sen ska vi göra vid oss och fixa till oss lite. Sen ta bussen hem till Niklas för hancska ha inflyttningsfest ikväll. Senare in till stan och upp till en annan fest =)

Men nu måste jag packa ner några saker och sätta kameran på laddning
Vi ses ute någonstans ♥



Gårdagen outfit



Inte de bästa bilderna

Har på mig
Linne från Top shop
Kofta från Åhlens
Leggins från Gina Trikot
Nytt skärp
Samt halsband från Glitter, liknade det från Mq
Till det hade jag mina skor från Scorett och jacka från Levis


191209

Idag är det julbak, pyssel och pyntning. Har först röjt upp lite på mitt rum, kollat sunes jul och gjort det tradionella julahuset jag bygger och pyntar varje år.. och nu står grytan inne i ugnen med en god kaka i.
Vad gör ni dessa dagar innan jul?

Fick en julblomma imorse

Sunes jul pauser

Ett nästan färdigt julhus






Godmorgon!

Hej bloggen och alla fina läsare. Hade en sjukt kul ikväll igår. som först började hemma hos David. My och jag gick till honom, en stund efter kommer Henke på att han glömt sitt id. Och jag kom p att jag ville ha med min kamera ikväll vilket jag glömt hemma. Så jag och Henke lånade Palmes cyklel och försökte cykla igenom all snö som fortfarande inte tycks ha smält. Till sist kom vi hit, och även till Henke som inte bor så lång varken från mig eller David. Sen kom vi tillbaka och massa folk hade kommit, vi var kanske 7 tjejer och 20? killer eller fler. 25?

Vi var där iaf, det blev massa spel och folk sprang även ut och badade i snön haha!
Bilder kommer senare ikväll..


(Det blev olika färger på ljuset på nästan varje bild..)

Nu ska vi ut!

Nu sticker vi ut ska bara packa någon påse med godsaker =)



Ses vi ute ikväll?

Har precis käkat lite, och väntar på att My ska komma hit. Ska först förfesta och göra vid oss här hemma lite här hemma, sen ska vi  gå ner mot David, för förfest och sen vidare in till stan, upp till tågaborg. Eller kanske vi drar in till tivoli. =) Men nu ska jag slänga undan lite saker är på golvet.. i och in i garderoben.

Vi ses kanske ute ikväll ♥


(Haha, en gammal bild..)

Nu ska jag..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ställa mig i min garderob och välja ut, skor, kläder och smycken till ikväll.. Vill ha något lite fint eftersom det faktiskt är julvslutning idag och eftersom det var för kallt att ha klänning i skolan idag får jag ha något finare ikväll =) Samtidigt måste jag också fixa naglar och dylikt kanske hinner ner en runda för en solning också.


181209

SÅ DÅ VAR DET HELG OCH LOV, ETT EFTERLÄNGTAT JULLOV.

Efter julkabbaren och liknande idag med klassen gick jag och My ner om stan och skulle köpa lite julklappar. Hon hade lite redan förutbestämt ngra saker hon skulle köpa till hennes vänner och slält och hade redan köpt några småsaker. Så vi började gå längs kullagatan och kollar under, My köpte present till hennes syster och till hennes pojkvän och jag hittade även en grej till mig mamma. Och även ett väldigt snyggt skärp som jag nog kommer pynta min outfit med ikväll =)

Såhär ser det ut med massa silvriga prickar och sen nitar i ett visst mönster


171209

En dag till  lov.. Några dagar till julafton och bara några veckor till nyår! =)
Nu är jag äntligen klar allt i skolan, eller ja i princio har fortfarande hela filosofi arbetet kvar att skriva, och det ska jag hinna göra idag? När jag snart ska iväg på teori och sen kommer jag hem och ska sätta mig med det? När jag knappt förstår vad uppg går ut på heller.. Men ja gör väl det i natt någon gång har ju fått till fredag klockna 2 på oss.

Imorgon ska jag till skolan vid 9.50där Magnus ska snacka lite med klassen väl, sen ska vi in till aulan och sjunga lite för 1orna =) Sen efter skolan ska jag och My ner en sväng till antingen stan eller väla beror på vad vi orkar. Sen hem, äta och sen ska vi ut på kvällen, det blir iaf jag, Frida och My. Kanske skulle Sara med också..


Kvällssnö


Nu har snön fallit hela dagen och jag har bara legat hemma. Med plugg, bak och massa film =)
Är så sugen på att gå ut, lägga mig i snön och känna känslan då snön oundvikligt kommer innan för tröjan. Så hoppas att detta håller i sig nu så vi detta året i skåne får en vit jul i alla fall.
Har ni varit ute i snön än? Gjort årets första snöängel? Åkt pulka? Haft snöbollskrig?

 


161209

Det blev ingen uppdatering igår eftersom jag helt ankelt inte hann med det. Hade saker och göra hela dagen och kom helt enkelt inte på att blogga.. Men idag är jag hemma iaf och försöker bli frisk, eller iaf bli bättre har gått och varit småseg nu i en hel vecka med ändå gått till skolan, men är jag hemma nu så kanske det finns chans tll att jag blir helt frisk till helgen!

I helgen ser det ut som det blir på fredagen hem till Nate, med Frida sen kanske My och Sara skulle följa med också =) Sen lördagen hade jag och Frida planerat att se någon mysig bio men vi kanske istället ska på en inflyttningsfest hos Niklas ingenaining än..

Men nu ska jag fortsätta att baka mina papparkakasmuffins och plugga ♥ Kram till alla fina


Uppdatering om 18års festen


Vi skulle och hade planerat att ha vår 18års forande vid statena i en av lokalerna.. Men eftersom den snubben inte hört av sig och är helt senil i huvudet så blir det ju inte av där. Och vid brunnen så var vi tydligen för inga för att hyra.. Så våra sista alternativ är, ovs klubbstuga, impulse lokalerna eller lokalytan eller jacob hansens hus .. vi vet inte riktigt än vilken eller vad som är bästa att satsa på. Just nu får vi inte tag på ovs lokalhållare, men vi har iaf snackat med imuklse och fått fram ett pris och dutum vi ska kika på. Ganska nice att ha det där ändå väl med massa speglar på varenda väg? =) Sen har vi itne snackat med jacob hansens hus ännu, men det är väl det minst aktuella enligt oss.. Har ni några tips på lokaler ni hittat eller någon ide om vilken vi ska välja så säg till vi måste verkligen försöka fixa detta nu..

 


141209

Kom hem en sväng för att snart igen ta bussen ner till stan för att hälsa på Kajsa på hennes jobb på espresso och bli bjuden på lite fika =) Lite chi och kanske en scone eller någon god kaka..
Skriver ett längre inlägg när jag kommer hem senare ♥

131209

Nu ska jag ta mig upp en runda till Krille igen. Ska laga lite mat med plugg m.m Haha, ja kommer låta han göra den mesta utav maten, vet att jag inte laddat upp mer än en bild från min och Fridas cooking. Men nu kan gå in och kolla på Fridas blogg om ni vill ha hela fkalaset från början till slutet, fast det kommer även att komma upp här on några dagar..

Här är förresten en bild jag ritade innan Frida kom i fredags


(Ni ser vad det står om ni zoomar in lite..)

Godmorgon

Nu har jag precis duschat klart fortsätter använda mitt reply shampoo efter som håret faktiskt stärks av det , och väntar och även blir en aning sommarblont! Nu kommer snart även Frida hit så jag får väl föna till håret lite och sätta på mig någonting och även slänga undan lite saker på mitt rum så att hon kommer in .. hehe


Hemmakväll

Hade egentligen planerat en galen utgång idag, skulle hem till Nate med massa vänner och festa hela natten, därmed lussevakan. Men har fortfarande inte blivit kvitt min förkylning och hosta och känner att jag inte vill bli galet sjuk till bäata vecka så nu har jag tagit fram lite lussekatter, pepparkakor som jag ska gotta mig med framför robinson som nu börjar vilken sekund som helst så jag stänger nu

Ha en fin kväll till er hemmasittare och alla ni som ska ut och roa er idag =)


Lite bilder från min och Fridas matlagning igår


121209

Sjukt så dåliga människor det finns.. Var inne på tivoli igår när jag märkte att min mobil var borta.. Gick och letade ett tag där jag kan ha tänkas ha tappat den. Sen snackade jag med Frida och någn hade rotat i hennes väska och snott hennes smink. Även en annan kille vi snackade med hade blivit ev med sin mobilfrån sin jeansficka?  Så någon hade tydligen smygit ner i min väska också och roffat åt sig min mobil. Vad tjänar det ens till? En mobil rikare eller? Nej för om man är smart så spärrar man mobilen och gör hela mobiltelefonen obrukbar gnom ett samtal så det är bara för dig att kasta den nu tyvärr =) Synd att du inte tänker ett steg längre..

Men bilder och videos och bubbet har jag ändå på min data, det är bara en massa kontaker som åkt bort!
Så om ni smsar eller ringer och jag frågar vem du eller ni är är det därför..

Laga mat med bästa vän!

Nu kommer snart Frida hit. Vi snackade om vad vi skulle äta ikväll, eller var.. Det brukar alltid suta med att vi antingen tar några mackor, eller bestämmer hem mat eler helt enkelt sticker ut och äta mat. Men nu tänkte vi faktiskt trots all tidsbrist laga lite mat ikväll. Ska se vad vi kan rota fram ur kylen för något, blir någon biff, eller köttbit och ska vi se om vi hittar några potatisar att skala och koka upp. Sen hitta några grönsaker som vi kommer skära..

Men vi får se hur det går vi lyckas alltid bränna vår mat, få det för kall, eller för oätbar det blir hellt enkelt aldrig bra. Men idag ska vi verkligen försöka få till en fin kvällsmat kanske plocka fram något recept ur någon kokbok, jag vetinte om det var nu i sommras eller förra nyår som vi var hemma hos Frida och lagade mat som vi både brände kättet och fick potatisarna eller pommesen helt kalla! (Kom på att vi aldrig har lagat mat här, kanske skulle funka?)


Duschmissöde!

Haha, var nyss inne och tog en 30 minutare i duschen.. Precis när jag tagit och kletay i lite balsam i hela håret stiger jag tilbaka under vattnet och vattnet som jag brukar ha på? vetinte men imman på glaset brukar iaf inte ghå ner under dagen.. Men vattnet var så kallt att jag inte kunde stå kvar så jag sprang yp ut ur dushen r att rummet var helt kallt och sprang snabbt med bara handduken virad runt mig in till mamma och pappas dusch =)

Men nu ska jag in och fixa och föna mitt hår får se om det bir bra för jag vet inte riktigt om jag fick ut all balsam!




Planering inför kvällen!

Nu har jag precis varit i skolan, hämtat mina biljetter, hälsat på mamma och även varit nere i stan en runda.. Så nu börjar palaniringen inför ikväll. Klockan är redan runt halv 5 och jag har massa smo ska göras innan ikväll..

- Först dusch, rakning av ben osv.
- Smörja in mig med doves kräm
- Sätta ansiktsmask
- Fixa, måla och fila naglarna
- Föna och locka eller platta håret
- Sminka mig
- Hitta några kläder att ha ikväll
- Sätta detaljer och fixa till dem

Ska vara klar till, ja jag vet inte ska på festen vid 8 och innan det kanske jag ska på förfest så borde väl hoppa in i duschen nu =)
Vad ska ni själva göra ikväll?


Har bestämt mig att börja träna igen!

Nu har jag bestämt mig för att jag ska börja träna igen.. ska börja på någon dans och ingen jag gick på förrut för några år sen utan jag står och tvekar på är att om jag ska välja, kanske streetjazz, salsa eller PussyCat Dolls Dance det är ju helt skilda danser och vet inte riktigt vad jag vill välja men det lutar mest till streetjazz i nuläget. Sen har det ett vip erbjudande nu om man betalar ett ganska högt pris så kan man så delta och komma när man vill på alla kurser på vårterminen =)

Har ni tränat på impulse eller någon annanstans och har något tips på en dans jag borde söka in till?

Bilder

Det är här någon gång jag kommer att lägga in bilder när jag orkar =) Kolla in senare under kvällen

101209

Tänkte att jag skulle blogga några rader innaan jag ska lägga mig och sova.. Var väl så att jag coh några andra var uppe till 5-6 på morgonen? Sen satte jag i min ipod och somande tydligen inte utav den utan låg och lyssnade på den till 7 då vi skulle upp och käka frulle.

Men ska sätta på tvn nu och se om jag kan somna ♥


091209

Har fortfarande problem med min hals och det gör ont när jag pratar =( så i morse så gick jag direkt till frysen och hämtade massa glass sm jag la mig framför tvn med.. så att det i alla fall skulle kännas lite bättre!
Och nu är jag snart packad och klar till trippen till GEA-stugan, ska bara ta med någonting att äta föutom allt gottis jag ntss var iväg och köpte.

Det blir inte mer uppdatering kan jag också tala om idga, för jag tänker inte ha med min data upp utan istället har jag nu på morgonen hasta med mig min lilla ipod, som jag har lagt in några nya låtar på även har jag tagit med en högtalare till den som några i min klass ville . Vet dock inte om musiken på min ipod är för gamal? Eller om det lades in för dålig nu eftersom datan bara tog lite vart den hittade på datan, även sådana mottagna låtar vilket många bara är skit.

Men nu ska jag gå och packa det sista
Ha en fin dag ♥


Gamla/nya bilder

December 08

Februari 09

Juli 09

Mars 09

Februari 09

Mars 09

 ..

Nyligen 09


Kommer kanske komma in lite fler bilder men har inte många på denna datan. Skulle isf vara om ni har gamla bilder på oss ni skulle vilja skicka =)


Planering för GEA

Nu får jag börja ta fram lite saker som jag ska ha med mig till GEA stugan imorgon.. Måste ha med mig massa godsaker!

Jag måste i alla fall;
♦ Ladda min ipod och lägga till nya låtar

Har inte gjort det sen kanske i somras och ipoden har legat nerslängd i en låda i mitt rum mend et är verkligen en av de bästa sakerna, när man går ute .. bara sätta på musiken och tänka sig bort en stund =)

Har precis..

Har precis kommit hem från teorin nu, lektion 2, bara sådär 3-4 lektioner kvar tror jag.. Fick gå idag eftersom jag inte är söker på om jag kommer att bli sjukare under veckan. OCH, ja fått min körlärare nu och det blev Petar! Tack för att det blev en killllllllle

Innan dess träffade jag Daniela en stund nere i stan och tog en fika. eller en lunch.. Var så sugen på kött haha! Så vi promenerade upp till bomb och satte och och beställde en stor kebabpizza och Daniela vill inte kukta sån vitlöksås så bi beställde en med MILD sås.. hur tror ni att den smakade? Jo, exakt som en mind dill-sås? Haha, var inte den bästa kominationen till en kebabpizza..


Gammal bild från en fika nere på espresso house ♥


081209

Hej allihopa! Vaknade imorse och mådde väldigt dåligt.. Ont i halsen, och kunde knappt äta någonting. Samtidigt var jag väldigt sliten sen skolan. Så jag stannade hemma och gick och la mig igen. Fast nu ska jag snart fixa mig lite och faktiskt åka in till nic och göra mattetestet vi skulle ha idag.

Sen är det aea stuan imorgon då vår klass ska åka upp där och grilla o.s.v. Men vi får se hur ag mår då och får se om jag orkar åka med, inget kul om jag fortfarande har lika ont i min hals och ligger uppe den natten och hostar..

Men nu ska jag slänga på mig några propra kläder ♥

Hittade en video till från helgen


Då var dem uppe!

Nu har jag fixat ngra länkar åt er som läser min sida =) Bara några få än så länge.. Men ja har iaf fixat upp länk, till bubbelroom, nelly och till only så när ni är inne och läser på min sida så är det bara att klicka in där för extra erbjudanden.

Ni har väl inte missat att nelly just nu har suveräna julpriser tillexempel?
Varje dag är där ett nytt erbjudande, en ny lycka att öppna inför julafton, så var med och kolla in deras unika erbjudanden just nu vid jul!


071209

Hej mina läsare! glad över att många mya människor besökte min sida igår, mer än det dubbla =) Sen så har jag fixat nu så jag ska tjäna på skrivandet, på kommentarer, inlägg och annonser.. så ska försöka komma igång med bloggandet rejält nu, med bilder och fler inlägg per dag, vet dhur det är om man följer en blogg och de inte updaterar ofta nu kan kännas irriterande ..

Men nu är företagsekonomi provet avprickat likaså debatten vi had eom eu idag så nu är det bara matte testet vi har imorgon kvar denna veckan iaf!

Godnatt

Kryper ner med f ekononiboken nu =)

Lite bilder sen i fredags


Inne i det 3•4 lilla rummet

Frida, Matilda, Disa, Disas vän, Elin och Mathias.

KVÄLLSMYS

Nu är allt plugg klart även om jag tänker ta mig en titt på företagsekonomiboken under lite tillfällen under kvällen.. Men nu har jag Filip&Frederik på, och sen efter det så visas där veckans första paradise hotel! Så har dukat fram lite julmys, pepparkakor, lussebullar m.m =)

Vad gör ni ikväll?

Idag ska jag..

Ska ner till H&m idag för att kolla fotboll tillsammans med Frida, Johan och Marcus. Sen ska jag ner och handla lite julklappar nu till jul med Frida, måste hitta nu innan precis före jul då jag brukar vara ute. Det är bara jobbigt med så mycket folk.. Sen ska jag träffa K.

Plugg och repriser..


061209

Blev en helt okej gårdag igår.. började med att vi skulle sticka in till tågaborg på någon fest som Jonas skulle ha. Visste inte riktigt var det var så vi ringde Rasmus som enligt mig sa att det skulle vara på första våningen, andra dörren.. Ja, för när vi gått eunder och lyssnat utanför alla dörrar var det hög fest musik i just det rummet också, i ett annat på andra våningen. Men ja vi öppnade dörren och började ta av oss väskor, jackor och skor.. Sen kommer där efter ett tag ut en tjej och hälsade och sa, Hej jaså det är nog någon av de andra där inne som bjudit in er.. Jag bara ja, Rasmus är han här? Hon gick in och frågade om där fanns någon Rasmus.. Nej, vi hade tydligen kommit till fel fest ..

Men kom vi till rätt iaf och förfestade där en stund till vi senare drog ner i stan och träffade Filip och Johan. =)

Sticker till..

Sticker till tågaborg till en fest =) (mp)

Video från igår!

Dugge blir på något sätt blöt på sin mage och torkar av det på alla..


Malmö bilder




(Haha, blev lite knöligt eftersom Jackson ligger under kläderna)

051209

Hej bloggen! Kom hem frpn Malmö för en stund sen där jag var och letade etfer den svarta kappan jag vill ha! Och vi hittade den =) Sen så köpte jag även 2 bastoppar, en geige med fina axelar och sen en svart och vit randig tröja! Sen bara även lite smink och sånt jag behövde..

Men nu ska jag in och duscha så lägger jag in bilder sen ♥

Hem till Maria!

Så nu är jag klar för att sticka till Maria, där vi ska fira Elin ikväll =) Har på  mig en grå liten klänning och ett par svarta leggings till..och sen mina high heels! Men mitt hår vill inte som jag vill idag.. Plattat, vofflat, vågat coch lagt det på alla olika vis, men ja nu fick jag sätta upp det.. Så får väl se ut så ikväll dådå.

Men nu måste jag springa till bussen ♥

Lyssna på denna

You and I-Medina


Ner till Malmö!

Ringde nyss upp till Malmö för att kolla på om den kappan jag har velat ha ett tag nu, finns i malmö! Jag hade ju snackat med Ajje, en kille i Göteborg för att han skulle köpa och skicka den till mig.. Men detta funkar ännu bättre, för jag kom på att jajg inte alls vet vilken storlek jag isf hade haft! =)
Sen kanske jag slår till och köper dessa sjukt fina skor till också!

 


041209

Nu är jag hemma från en dag i skolan.. så sitter i mitt rum och väntar på att Kajsa ska komma hit från stan. Ska äta lite nybakade muffins, snacka och kolla tv och sånt =) Sen ska jag fixa och göra vid mig och sen vid halv 8 ska jag ner till stan och möta upp Frida, Erica och Daniel för att åka upp till Marias hus!

Godnatt!

Smetade nyss av mig sminket(kan man säga så?) och smörjde sen in mig med lite brun utan sol igen! Har börjat med det nu faktiskt en tag sen jag använde det eftersom jag tycker attdet är rätt jobbigt att få det jämt kring och runt kroppens alla ställen. Så det var 3dje dagen idag och så kommer jag vara brun imorgon hoppas jag på så att inte mina vita ben lyser igenom imorgon när jag tänkte ta min lilla svarta och ett par genomskinliga strumpbyxor..

(Haha, var dock nyss inne på Kenza och såg att hon hade skrivit om samma sak, som jag nu skrev om. Men om änvänder också dove's kräm och kan säga att den ger ett bra resultat snabbt även om man blir lite orange första dagen..)

För imorgon har elin 18års =)
Grattis i efterskott igen!


Nytt silvershampoo

Nya, silverscampoo, köpte nya modellerna av märket sivler shampoo. Dessa små favoritet ät istället två små lita flaskor, shampoo + balsam som man smörjer in i håret för att få den där blonda färger du alltid viljat ha. Bort med att gula nyansetr och låt ditt hår få chansen att slippa gå till frisören och bli färgat.. Använder du detta kommer du att få samma resultat efter bara några gånger.


Färdiga!

En vecka sneare så var vi klara!
Min bror ska väckas tidigt, tidigt imorgon för att lägga den sista biten =)
500 Godnatt ♥

Ny jacka

Min bror fick hem en ny jacka idag, för liten för honom så jag fick den.. eller? =)


(Haha notera smöret och osten i bakrunden..)

021209

Andra december och stack till skolan vid halv 1 imorse. Men jag gick upp hyfsat tidigt ändå eftersom jag hade etänkt plugga lite grann innan jag stack för att skriva provet om krig och fred. Tur att mamma väckte mig då! Sen så stack jag till skolan, i mina myskläde och helt fixad haha många som undrade varför jag såg så annurlunda ut.. =)

Men provet var klart nästan 2 timmar senare med 18sidor skrivna papper.. fick en jäklas skrivkamp speciellt när jag insäg att jag bara hade 10 min kvar på mig att skriva klart provet och jag hade skrivit flera sidor till varje fråga.. och just då var jag bara på fråga 5.

Men sen stack jag in till lantz och snacka med dem, träffade Sandra så snackade lite med henne sen gick vi bort mot bussen, så nu ska jag dit 20 äver 5 för min första teorikurs.

Sen hem och skriva till mitt tal imorgonoch även fixa och göra vid idrottspsykologin

Uppdaterar aldrig..

Nej, jag vet jag uppdaterar inte min blogg lika ofta som förrut, men har kännt att jag inte haft något speciellt att skriva om. Denna veckan har och kommer bara var plugg, plugg och åter plugg.. Så ingenting att skriva om för då skulle den bli rätt tråkigt att läsa om, ellerhur? =)

Och det är ingenting på tvn idag heller, så blir väl en fortsatt pluggkväll för mig med svenska tal i nationella, radovisiningen i idrottspsykologi och krig och fred i samhället..

011209

Sitter just nu i tychs fina cafeteria nere i deras källare med Malin. Vi hade bestämt oss för att gå hit med lite grejer och plugga lite inför provet som komemr nu nästa vecka.. Men vi hamnade här istället! Så nu ska jag snart in till nic för matte och sen vidare till lantz för att fixa in.

Men nu ska jag gå vidare..


RSS 2.0