100331

Godmorgon ! Då var det den sista dagen av mars.. ja april, då borde man väl kunna slänga på sig några shorts? Inte? nej det ser inte så ut, tror att man får vänta till det till kanske i slutet av april i alla fall?

Just nu sitter jag och snackar med Kajsaom vad vi ska göra idag, ville en sväng till väla, och Kajsa vill cykla dit men inte i detta vädret absolut inte, och sen gillar jag verkligen inte att cykla heller.. hade lätt valt att gå dt om det skulle vara så. Men nu får vi fundera om, vad tycker ni? Idag en regning och dålig dag? Orkar inte bara sitta och glo film för det känns som vi alltid gör det faktiskt.

Äh vet ni jag får fundera lite på det och sen återkommma


Åker in till stan !

Nu har jag klätt på mig och sådär och fixat, men nu måste jag snart springa iväg till bussen
Hoppas ni får en bra kväll allipopa


I väntan på ikväll

Så just nu ligger mitt arbete på kring 9 sidor..känner mig ganska stolt över mig själv som börjar göra allt som vi har några veckor efter lovet redan i början av lovet. Känns galet bra faktiskt.

Nu väntar jag bara på att Frida ska göra sig klar så vi kan sticka ner i stan och käka någonting. Vet inte var det kommer bli, men vi tänkte testa något nytt ställe vi inte ätit på förrut. Men ja båda två känner för någon fin sallad så det får vi leta upp.. undrar bara var vi ska kunna hitta det och vi vill inte sitta på någon resturang med beställning etc.

Sen vet jag inte vad vi göra kanske sticker hem en runda till Sebastian annars får vi ses vad som händer =) Pussar ♥

100330

Hej ! vaknade upp till ett sms från Kajsa idag. vi skulle egentligen sticka en runda till väla och luncha och kolla runder lite i butiker idag. Men Kajsa blev tillkallad till jobbet.. ja igen. Så nu fick jag en fri förmiddag/eftermiddag. Så idag har jag faktiskt tagit tag i pappershögen med en massa arbeten som ska vara gjorda till efter påsklovet. Det är bl. a ett kriminalogiarbete, ett svensk arbete och ett sos arbete.. Just nu har jag satt mig med krim arbetet och det går jsut nu bra i alla fall. Har redan hunnit skriva ihop 7 sidor. Det är ett sånt arbete som ska vara i princip likt ett PA arbete.. jag som trodde vi var klara med sånt nu. Men ja det ska int e vara lika stort med lika jobbigt upplagt i alla fall. Så jag börjar på det nu, allat annat i den kursen är ju jag klar med. Förrutom attjag måste gå på en rättegång nu någongpng i vår, jag och Emilia får nog boka in den snarast så vi itne glömmer det!

Men nu back tooooooooo Krim PUSSS


Mer bilder från Spanien

Var inne hos Sara en runda innan och hittade fler bilder från Spanien








100329

Hejsan ! Nu i förmiddags har jag bara legat och glott tv/film.. Men behövde någonting att göra så jag smsade Niklas och snackade med honom, så nu kommer han snart så ska vi åka upp en sväng till väla. Han måste växla lite pengar till när han ska till Barcelona nu inatt. Annars kanske vi kommer käka där och kolla in i några butiker m.m.

Annars vet jag inte mer vad som händer. Blir väl mys ikväll tror jag, vi får se =)
Vad gör ni idag?

Myskväll!


Skulle egenligen iväg nu ikväll och träffa några fina killar, men jag skiter i det ikväll tror jag. Ska plocka fram, gå iväg och rota fram lite godsaker och bara mysa ikväll.

Saker från Stockholm

Mina föräldrar har precis kommit hem från en helhelg i Stockholm. Och med sig hem har de massa fina godbitar till mig..  När man är ensam en helg hel + att de kommer hem med en massa nytt till en ♥ I love.

Idag bär jag detta

Just nu vill inte mobilen lägga in bilderna på datan.. men de kommer in imorgon.

Video från badet igår..

Här är en video jag hittade fårn igår


Mer bilder från igår





100228

Godmorgon ! Just nu är klockan, snart 1 egentligen 12. Om man inte räknar med att man skulle ställa fram klockan imorse. Var lite förvirrad igår om vad man egentligen skulle göra när det gäller att flytta fram eller tillbaka klockan.. Men i alla fall. Jag och Frida var här hemma igår. Vi började att fixa lite dipp och grönsaker och sen lite dricka, musik och annat och sen hoppade vi ner i vår jaquzzi. Hur härligt som helst, satt där i över 2 timmar och snackade om nästan precis allt som vi kom att tänka på ♥

Sen efter Frida gått vid 12 kom Andreas hit för att göra mig sällskap. så det blev film, massage och mys och sådant, alltid fint =)




Nu väntas det

Nu väntas det på Frida som är påväg hit precis just nu.. När hon kommer ska vi fixa lite gott att äta och något fint att dricka och sen fylla upp vatten i jaquzzin och sätta oss där. Med en massa ljus, skvaller, musik och annat. Har verkligen längtat efter denna kvällen. Älskar att bara kan sitta timmar med någon av sina allra bästa vänner och bara snacka ut om allting. Och när det kommer till Frida så förstår hon verkligen allting, den enda jag kan och kommer säga allt till, så det är bara =)

Men nu ska jag gå ut och påbörja på det vi ska äta ikväll. hoppas ni får en bra lördagskväll ♥

Kommer nog komma upp ett inlägg längre framåt natten med.

100327

Haaaallllå. Sitter just nu och kollar på lite avsnitt av olika tv program på datan, eftersom min tv inte av någon anledning inte funkar man i alla fall.

Det blev inte ännu någon uppdatering innan jag stack igår. Men jag och Frida lagade lite mat sen kom Andreas och Marcus några timmar senare. Sen förfestade vi lite, innan vi tog bussen ner till tivoli. Efter några timmar där nere tog vi sista bussen hem här med Niklas och Linus. Sen kom även Sebastian med taxi senare.

Men nu ska jag faktiskt sova en stund och vila upp mig till ikväll. Fick alltså knappt någon sömn inatt alls..

Föreredelser

Just nu är jag precis duschat och fixat lite annat inför ikväll. Inväntar när som helst Frida som ska komma hit innan. Vi kommer nog direkt att påbärja maten, för jag har verkligen inte ätit mycketr idag och är jätthungrig! Senare kommer även Andreas och hans andra två vänner hit och gör oss sällskap ikväll innan vi alla drar in till tivoli ! =)

Dagens outfit


100326

Hej ! Kom för en liten stund hem från skolan/stan. Vet ni vad det innebär? Det är fredag, helg och LOV. Helt underbart ! Det var bara en kort lektion i skolan idag tills vi slutade. Så just nu så sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag gör lite saker som behöver göras till ikväll.

Sitter just nu och snackar med lilla Rufus om ikväll, snart kommer Frida hit och vi ska då börja planera lite om hur vi ska göra men det kommer blir bra ! Vi vet i alla fall att det blir tivoli sen framåt 12, eftersom vi har vip biljetter, lovley.

Men nu ska jag fortsätta här hemma, kommer outfit bild inom kort !


Kajsa är här

Nu precis kom Kajsa hit och knackade på dörren. så nu sitter vi och kollar lite på tvn och snackar lten om dagen och så. Snart ska vi gå och hämta lite fika och sen kolla efter några kläder till imorgon. Hon ska kolla efter lite ljusa, somriga kläder som hon kan ha, Sen ska vi även kolla om vi hittar något jag kan ha. såjag slipper tänka på det imorgon.


Hemma från dansen

Jag stack upp till filborna och träffade Marcus där. Sen så väntade vi på Frida och Mathias. Sen gick vi alla till Marcus bil så körde vi ner i stan! Gick ner till hamnen och satte oss och njöt av de fina vädret, Frida hade även en kall och go glass hon satt och mumsade på. Efter några timmar av solsken och snack, så gick vi till dansen vid halv 5 tiden.

Vi dansade och sånt och nu är vi snart igenom hela dansen =)
Outfiten idag för mestadels från Gina och H&m sen även andra smycken

Åker ner till..

Åker ner till stan för att sedan ta bussen upp till filborna, där jag ska möta upp Frida. Sen ska vi gå ner i stan och sitta och njuta av vädret någonstans på någon bänk, något fikaställe eller någon annanstans =) Mysigt ! Jag älskar våren.



100325

Godmorgon! Nu kommer snart Sara in här, kanske vid lite över 8 så ska vi åka ner till skolan. Nere vid skolan ska ja möta upp Kajsa som jag skrev igår och ha lite jakt på skolan, ja vad det är vi ska leta efter vet kanske vissa, vissa inte. Heheh Men iaf, sen har jag en lektion, sen ska jag hem och vila lite innan jag ska åka ner till dansen vid 5, sen ska jag hem här och duscha och göra vid mig till Kajsa kommer hit en runda då hon ska försöka rota bland mina kläder för att hitta någonting hon kan ha på sig nu på fredag. =)

Men nu ska jag göra mig klar till Sara kommer PUSSS

Godnatt

Nu ska jag sätta på lite program på datan som jag missat under veckan när jag haft massa annat för mig. Så ska lägga mig innanför täcket nu !

Imorgon ska jag upp tidigttidigt för att åka upp till olympia med Kajsa och leta lite fina saker inne på olympia. Känner att vi måste hitta några fina saker som är gömda där imorgon =)

Men jag kommer blogga mer imorgon. ♥

100324

Hallååååååå. Nu är jag hemma och sådär. Jag skulle egntligen ha uppdaterat i morse innan jag stack iväg till skolan, men datan har varit ganska dålig mot mig så det funkade inte. Men nu är jag nästa precis hemkommen från stan. Efter skolan stack jag och Kajsa ner en runda och käkade i stan, sen gick vi även ner till espresso där hon bjöd mig på fika =) Urgullig är den flickan !

Vi satt där kanske, 3-4 timmar? Riktigt länge i alla fall. Sen gick vi iväg när Daniela hade slutat sitt pass.. Kajsa gick iväg för att hämta sin cykel och jag och Daniela gick en runda på kullagatan och sen satte vi oss en runda på espresso på knutpunkten för att snacka lite skit, lovley det där.

Men nu ska jag hoppa in i duschen Pussar. ♥




100323

Hejsan ! Okej jag avr inne på datorn i morse.. men glömde helt bort att blogga faktiskt och när jag kom på det var jag så sen så jag inte hann skriva ett litet inlägg. Jag och Frida gick iaf till skolan imorse. SÅ JÄVLA GÖTT! Det är en riktigt lång bit för er som inte vet var jag bor eller går. Men det kändes bra i alla fall. Solbrillor och en massa gossip sånt vi gillar !

Nu ska jag snart sätta mig och läsa och kommentera på lite PA arbeten vi ska kolla igenom imorgon. =)

100322

Seeeeeeeeeeeeeeedär. Mitt första inlägg på hela dagen. Har inte orkat skriva tidigare nämligen. Det var i alla fall söndag igår vilket resulterade i en mänga nya besökare, alltid trevligt. Tror att bloggare älskar söndager, med tanke på att alla är inne på datorn och kollar runder och kollar och läser olika bloggar m.m.

Men dagen har iaf varit ganska lång med skola, plugg och körning vid eftermiddagen. Så nu ska jag lägga mig och glo lite tv ikväll och bara ta det lugnt =)

Imorgon är det skola vid halv 1-1 och jag och Frida tänkte ta en promenad dit faktiskt. Nog med det Byeeeeeee

På tvn ikväll

Nu blir det en god och fin söndagskväll framför tvn. Det blir:

Wipeout
Ballar av stål
Senare eller kanske istället för blir det kanske en bra film med Sara

Söndagar är sådana dagar jag sitter framför tvn hela dagen ser repriser och weekend program på mtv ♥


Två närbilder från igår

Som vanligt tog jag några snabba cambilder inna jag stack hemifrån igår som jag bjuder på idag


Bilder från igår










Mer bilder finns på facebook


The hills weekend break

Huvudvärk m.m            The Hills Weekend Break   Perfekt ♥

100321

Godmorgon ! Vaknade upp vid 9-10 idag och mådde riktigt bra. Förutom att jag har ganska mycket huvudvärk nu.

Men jag hade en riktigt bra ikväll igår iaf, vi kom till Mathias klockan halv 7 då alla hade väntat på oss för att vi skulle äta tillsammans. Det blev 3 rätters middag, förrätt, huvudrätt och efterrätt. Vi snackade och hade kul, öppnade presenter och allihop.
Sen kom resten utav folket vid 9-10 =) Det blev några roliga och fina timmar tills jag och Frida tillsammans med några andra tog bussen hem vid 2 tiden.
Tack för igår!

Mer bilder kommer senare

Outfiten ikväll



Idag har jag på mig
Svart kavaj från Only
Svarta jeans från Cheap Monday
Tröja från Zara
Linne från Gina Trikot
Scarft från Lindex


Och till detta bär jag min svarta kappa från Odd Molly och mina stövlar från Scorett


Kör på osminkat ikväll?



100320

Godmorgon! Nu är jag snart klar för att sticka över till Frida..vi ska fixa lite och sånt inför ikväll =) Kan inte direkt skriva vad vi ska göra eftersom det är ganska hemligt. Men iaf, jags ka dit om kanske 30 minuter får se om jag hinner det, måste packa ihop lite saker och klä på mig först bara men sen är jag nog klar att promenera dit.

Jacob Hansens Hus

Ursökta för väldigt dåligt uppdatering idag..men har haft massor att göra hela dagen. Nu håller jag på att göra vid mig för att sticka ner i stan en runda och gå på en 20års fest =) Får se om vi blir kvar där hela kvällen eller om vi tar en tripp till några barer i närheten.

Ni får ha en bra kväll!


100319

Hej! Det blir ett ganska snabbt och dåligt inlagg nu.. ska snart sticka in till stan och möta upp Frida för lite saker där. Sen även Fredric.

Nej, hinner inte skriva mer just nu.. skriver när jag kommer hem igen Pussar ♥

Hemma från stan

Just nu
käka och kolla på tvn
Snart
dusch
Senare
plugg och mera tv


100318

Godmorgon på er! Jag gick upp vid 10 idag, pigg faktiskt är nog för att jag lägger mig så tidigt nu i dagarna.. och har faktiskt haft jätte lätt att somna underbart. men i alla fall så har jag precis städat, damsugat och ålockat undan alla grejer överallt i princip i huset. Har verkligen ingenting att göra när jag är ledig så mycket som jag är, det är nu kanske ett jobb skulle vara perfekt? Men, ja får göra några nyttiga saker här hemma istället.

Nu ska jag börja göra vid mig, sen sticka ner och fika med Sandra på espresso house, köpa present till Mathias som vi ska till på lördag sen springa och försöka hinna till dansen vid 5 ♥

100317

Åkte till skolan idag vi 10 för att vara med på en genomgång och på lite rätting och annat på en del PA arbeten idag. Även om det nte var jag som var huvud opponent.. Men iaf, dt gjorde jag och nu är jag hemma igen. Och vet ni vad? Jag har redan helg igen.. känner som veckorna bara springer iväg nu när man är ledig från tisdag-onsdag och att man sen börjar på måndagen igen. Men det är super för man hinner verkligen med att göra allt som vi har i skolan just nu.

Men nu måste jag snart springa iväg till bussen för att jag coh Frida ska ner och sola =)



Kväll med Frida

Just nu sitter jag och Frida och skriver ner lite saker och har även på DWH i bakgrunden. Planerar lite till helgen, kommit på att vi måste köpa några presenter eftersom vi ska både på en 20års fest och en 19års fest då vi måste ner på stan/väla för att leta lite. Men vad ger man egentligen? De är båda killar, ska man ge kläder? Sprit? Något annat? Har verkligen ingenaing..

Har ni några tips? =)

Under dagen

Efter skolan idag gick jag Sara och twinsen ner till ga för att jag och Sara senare skulle ner inom stan.. Jag hade lagt undan kavajerna från igår och tänkte att jag skulle ta mitt beslut idag. Och idag kändes det som det verkligen är den korta jag vill ha. Men jag är fortfarande inte säker, hade iaf bättre passande klädet idag till stilen. Men tycker nästan inte att man ska ha längre byxor till det utan antingen en kjol som år en bit över knäna eller ett par högt sittande shorts. Men jag la undan dem en dag till och tänker bestämma mig imorgon.

Efter skolan åkte jag hem till Sara och kollade film, snackadeoch åt och sånt mysigt =)

100316

Godmorgon! Nu är jag klar och ska snart sticka in till Sara för att sen åka iväg till skolan..har 4 lång lektioner idag och slutar inte förren vid halv 4 och då ska ja nog ner till stan och köpa en jacka. =) Tror jag ska köpa den första jag visade för er igår, var mer inne på den andra innan jag hade provat den men fast det var den minsta storleken så var det ganksa stor på. Men jag kommer bestämma mig sen.

Men nu ska jag iaf packa nr allt i väskan och dra halsduken runt halsen, sen är jag good to go!

Sticker iväg till Kajsa

Nu tänkte jag sticka iväg en runda till Kajsa ikväll.. tänkte egenligen plugga matte till imorgon, men ja Kajsa är ensammm och NEEDEYYYYY! Så nu ska jag bara stäa klart min garderob och mitt rum.. mmm plockar fram alla vår/sommar kläder och lägger de i de översta låderna nu =) Kommer börja med shorts tidigt i vår!

Ha en bra kväll !


100315

Idag
Skola
Ner på stan med Daniela
Käka

Kvar att göra
Duscha
Plugga matte
Se tv
Sova

Hittade två rosa kavajer idag i stan.. vet inte vilken jag gillar bäst
vad tycker ni ?

1.




2.


Promenad

Det avr så skönt ute i värmen så bestämde mig för att gå ut en runda till här i området med Frida.. vet inte om det kommer bli så eller vi bara sätter oss någonstans och snackar osm vi brukar vi får helt enkelt se, hör av er om ni vill =)

Nere i stan

Bilder från stan och hamnen





100314

Godmorgon alla solstrålar! Idag vaknade man till solsken är det bästa som finns egentligen. Jag håller just nu på att göra vid mig och ska snart ta bussen ner i stan och mysa, fika och handla lite med Sara =) Tycker jag behövs, man kan ju inte sitta hemma denna dagen så fick ringa och dra med henne ut i värmen. eller ja i solen varmt är det ju inte än..

Men nu ska jag i alla fall springa ibäg till bussen Pussar ♥

Åker ner till stan

Då åker jag ner till stan för att träffa Daniela och käka lite.. vi får se om vi käkar där eller tar med maten upp till Zenia som vi ska sen. För Daniela är lite sen så vi får se vad som händer ! vi ska iaf till Zenia idag och bara mysa och kolla på melodifestivalen, där Salem ska vinna!!! Tycker verkligen det, okej vissa kan ju tycka att det skulle vara någon yngre och ny som skulle representera oss men personligen tycker jag verkligen att Salems låt är den bästa rakt igenom.

Jag måste fixa det sista nu iaf men ha en bra lördagskväll Pussar. ♥


En bild på mig och Zenia från förra gångn vi tillsammans var hos Krille


Det finns..

Det finns så jävla många idioter.. verkligen snackar om alla som snor i detta fallet. Min farmor stannade över här inatt. När hon kom hem imorse var hade hon haft inbrott i sitt hus. De hade snott alla hennes smycken, av rent guld och silver och rotat runder överallt efter pengar och annat av värde.. Jag menar det är EN sak att sno pengar, det är en annan att sno fina smycken av äldre som de har minnen och känslor för. Tycker det är så grymt.. fick reda på att hon hade smycken som hon skulle ge till oss som vi skulle få ärva som hade gått i flera generationer tillbaka. Det var till och med så att Lisa min kusin skulle få ett rent guldarmband nu när hon konfirmeras till hösten, men nu måste min farmor helt tänka om och åka ut och köpa något nytt som inte komma kännas lika fint och personligt.
Tack för mig.. skriver senare

100313

Hej ! Känner att jag lite smått börjar komma igång md bloggen och bloggandet igen, Känns riktigt skönt.
Ligger här nu och kollar runder och fixar saker på datan annars kom jag nyss hem från stan, Kajsa ringde mig vid halv 11 imorse, och jag hade helt glömt att jag skulle till Getup med henne i förmiddags. Så jag fick snabbt springa in i mitt eum och byta om, slänga på lite makeup och åka iväg.. Sen efter det gick vi en runda i stan och sen följde jag även emd henne till hennes jobb innan jag tog bussen hemmåt.

Igår stack jag hem till Jock vid halv 10, Frida kom även någon timme senare. Men vi bestämde oss att åka ner i stan en runda ändå, fast vi inte skulle. Men det gjorde vi iaf, vi träffade massor av männiksor på knutpunkten men ja iaf, vi gick till hamnkrogen sen och satte oss med Marcus och Niklas och sen kom även Sebastian dit. Så där spenderade vi resten av kvällen.


Sticker ut




Nu drar jag på mig skorna och drar iväg till Jocke ikväll.. eller snart i alla fall! Fick bli en lugn förfest här hemma ikväll jag tillsammans med alla gäster som är här ikväll.

Men jag har iaf gjort vid mig, och har ganska basic kläder på mig ikväll, nudie jeans och ett brunt linne och tillsammans med det smycken och ringar! =)
Ha en bra kväll allihopa! ♥


En ny kavaj!

Igår när jag var ute och gick i stan med Frida letade hon efteren kavaj, jag hittade en likadan men har redan flera stycken här hemma, men ja den var jätttttte billig och fin för 99:- Den är en storlek för stor men det blir perfekt om man kommer att ha en större tjockare tröja under så kommer den bli perfekt eftersom de andra jag har är korta tighta eller långa och tight sittande.

Blir antagligen invigning av den redan ikväll!

Playstation 2

När vi var och handlade kände jag får att köpa ett nytt playstation spel att spela.. har bara massa gamla som jag antingen inte gillar eller har spelat ut. hehe Men iaf passar p nu när mamma har en gäst här hemma och sätta sig och närda sig lite med mitt playstaion =)


Har precis..

Har precis varit och starhandlat med mamma inför ikväll.. då hennes alla gäster ska komma.ska hjälpa henne att städa nu i eftermiddag också eftersom hon förväntar sin första gst redan vid 3 så det är bara att bidra med hjälp nu när pappa inte är hemma. Damsugning, avtorkning, skrubbring.. Men ska sätta på hög musik så ska det nog funka!


(Bild från min och Fridas inhandlade saker när vi skulle ha vår 18års fest..)

100312

Godmorgon! Jag var väl uppe sådär vid halv 8 idag fast jag är helt ledig idag.. jo för att mamma fyller år idag och alla ringde varje minut och skulle gratta henne så då fick jag och min bror gå upp och göra detsamma fast vi hade tänkt göra det senare på förmiddagen.

Men nu ska jag och mamma i alla fall åka in till maxi och handla för ikväll =)


Saker till mamma, halsband för 850:- och tröja för 350:- dyrt men det är hon värd!

100311

Har haft så mycket att göra och stå i idag så jag har inte hunnit med bloggen..

 Men jag  var iaf i skolan idag och gjorde min redovisning så nu är det klart i alla fall.. skönt att ha det det gjort. Efter det stack jag en snabb runda hem och sen stack jag ner till körskolan och körde i någon timme. Gick sen in till stan och köpte ett halsband till mamma för 850:- kr. Dyrt med väldigt väldigt fint, sen träffade jag Ida och Stina och gick några runder med dem på kullagatan till jag mötte upp Frida på knutpunkten. Hade kvar att köpa någonting mer till mamma + att Frida skulle leta presenter till Sandra. Så vi gick några länger till på kullagatan och köpte det vi skulle. En halvtimme sena till dansen satte vi oss på golvet och satt resten av tiden och bara kollade på dansen för att vi skulle kunna dansen och de nya stegen till nästa gång.

Just nu sitter jag och kollar på någon film på Tv 1000 och ska nog snart stänga av datorn och sova. =)

Jag hittade en väääääldigt billig och fin kavaj till idag förresten, blir min tredje nu Mmm
Ni får se bild imorgon. Pussar ♥


Godnatt

nu är vi snart klara med arbetet..tog lite längre tid än vi hade trott men vi kommer iaf att redovisa det imorgon om vi hinner.

Det blev en fika idag med Philip, även Zenia gjorde oss sällskap på espresso där vi tog några goda varma drycker. Vi väntade sen till Daniela slutade, sen gick jag och hon runder i stan till vi tillslut bestämde oss för att sätta oss inne på Sub där Daniela beställde mat. Vi snackade lite och sånt vilket behövdes med tanke på att vi verkligen inte har träffats på hur länge som helst. Var inte så längesen vi träffades varje dag för att fika oavsett väder, och andra planer haha ♥ men det var kul att träffa henne igen.

Imorgon ska jag upp vid 9 för att sedan gå til skolan för att ha sos och lyssna på lite redovisningar samt framföra vår. Sen sks aj ner i stan coh käpa present till min mamma, har fått i uppgift av pappa att köpa någonting fint och stort från honom också, så.. men har en plan och några ideer på vad det kommer bli i alla fall. Sen ska jag ner och köra en runda på lantz vid 2, sen hem en snabb runda och duscha innan jag ska ner i stan igen och dansa med Frida och senare på kvällen ska jag nog träffa Sebastian.
Vad har ni planerat imorgon? =)


Iväg till stan

Sticker nu in till stan för att ta en fika nere på espresso house. Ska hälsa på Daniela där också träffa Philip för att Daniela kommer antagligen att vara ganska upptagen.. Men har iaf varit hos Zenia nu i förmiddags/eftermiddags med Daila och Michelle och en annan av Zenias vänner.
Men nu ska jag sticka ner till stan, uppdaterar när jag kommer hem. ♥

100310

Godmorgon ! då var det onsdag igen..vilket betyder att jag är ledig från skolan =) Jag hargått upp för att göra vid mig lite och sen vid 12 åka upp till Zenia och hälsa på honom i hans nya lägenhet. Passade perfekt eftersom vi båda är lediga idag och det var längesen vi träffades också! Sen så blir det nog antagligen som jag skrev igår en runda til espresso house och se vad Daniela får göra på sin prao. hihi

Men nu måste jag sätta igång lite musik och göra mig klar

Godnatt

Min tv funkar eller ska jag säga din viasatbox funkar fortfarande inte som den ska, det blir mtc hela dagarna.. men nu har jag iaf satt mig framför några avsnitt av program som gått ikväll/i veckan och ska kolla lite på dem. Sen tänkte jag sova.

Imorgon ska jag upp någongång vid 11 och åka upp till Zenia, han har fluttat till Helsingborg nu så blev inbjuden att besöka honom imorgon =) Får se vad vi ska göra. Sen had ejag tänkt ta mig ner en runda till stan och besöka Daniela på espresso house där hon praoar just nu. Ta en fika och snacka med henne lite medans hon springer runder där inne heheh..

Men nu ska jag sätta igång programen Pussar ♥

Chilliiii'n

Twinsister ♥







100309

Godmorgon bloggen! då var man uppe, en väldigt väldigt tidig morgon igen.. skönt att vara ledig och ha fina sovmornar resten av veckan. Jag är just klar för skolan iaf, ska snart in til Sara och få skjuts ner till olympia, så skönt att slippa ta bussen när det fortfarande ska vara så kallt ute.. sen efter 4 lektioner ska jag hem och plugga och sen senare på kvällen ska jag träffa Frida, vet inte riktigt vad vi ska göra, tar en promenad, bara snackar, vi får se. tisdagar är våra dagar. ♥


100308

Har inte hunnit eller tänkt på att uppdatera bloggen idag.. så gör det en snabb runda innan jag tänka sova. Jag var i alla fall i skolan idag, efter det träffade jag Sara i stan och då åkte vi hem här och snackade, käkade och kollade på tv. =) Alltid lika fint. Sen har jag inte gjort så mycket, försökt få tag i Oscar, och just nu sitter vi och gör det sista jobbet på vår redovising till imorgon.. vet seriöst inte om vi kommer hinna bli klara. Vihar skjutit upp detta förlänge. Men vi kommer nog bli klara inatt, det måste vi! Så blir resten av veckan lugn.

Godnatt, hoppas ni hade en fin Måndag ♥

-


Old trends

När jag var hemma hos mormor har hon alltid hittat nya grejer honn visar mig, som jag skulle kunna vara intresserad av. Jag har fått hem koftor, tröjor, skärp och andra smycken hon bärt när hon var yngre..Idag hade hon en massa väskor som hon tog fram som hon visade för mig. Och alla var verkligen jättefina, enkla och precis min smak, men tog ändå bara denna gången med mig en väska/större pörs med mig hem.

Så om ni är på besök hos er mormor/farmor så snacka med dem om de inte har några fina gamla grejer de nte använder som ni kanske kan tyccka vara fina.. har fått hem en hel del grejer som jag älskar


(Större pörs för sena utekvällar vår/sommar..)

100307

Godmorgon! Vaknade precis och fick veta att vi ska åka iväg till m&m och äta middag. Älskar att vakna till god färdiglagad mat.

Det är i alla fall söndag idag vilket betyder att jag måste börja plugga på kriget jag och Oskar skulle ha skrivit klart för flera veckor sen, men ja vi har inte lyckats få tummen ur röven. Så vi tänkte börja idag, vi har kanske skrivit 2 sidor bara..men ja det kommer nog gå! annars har jag nog inget annat planerat så kommer bli en lugn söndag =)

Hoppas ni hade en bra lördag ♥


Hem till Kajsa..




Sticker hem till Kajsa ikväll för jaquzzibad..blev ändrade planer från att träffa Frida och Sebastian. Men ja, jag klagar inte =) Det var några månader sen vi låg där och snackade ♥

Hittade fler bilder







Till väla

Övningskör upp till väla en runda kommer hem och några timmar! =)

100306

Godmorgon! Vaknade och var riktigt pigg imorse runt 9iden? Längesen jag var vaken eller ens upp så tidigt en helg. Men iaf, igår var bra. Ja, vi var först hos Elise hela klassen eller många iaf, och sen vid 11 drog jag, Frida och tvillingarna Persson in till stan för att sedan promenera ut till tivoli. vi hängde in jackorna och sprang eller gick iaf jäkligt snabbt till knutpunkten och in på några barer där. Sen tillbaka till tivoli igen till vi senare gick till bussen vid halv 3!

Nu ska jag iaf försöka somna om, bilder kommer senare ♥


Jag och Frida skålar med det goda vinet

Wide, Karolina och Ann

Timo, Frida och Wide när vi 4 stack till stan

Åker in till stan

Nu kommer My hit vilken sekund som helst och sen ska vi till Elise för klassfest. Sen kommer nog även Frida dit. Sen ska vi sticka ner i stan och in på tivoli =)

Hoppas ni får en trevlig kväll



Just nu

Mindre kavaj hittad!

Trodde inte att man kude bli gladare än i det glädjeruset jag var i på eftermiddagen idag när jag hade gått och lämnat in mitt projektarbete. Men då ringer mamma och säger att hon har hittat kavajen jag hittade för några veckor sen i en storlek mindre! Och efter jag hade provat den satt den p e r f e k t ♥




En 30 minutare

Var nere i stan och tog en 30 minutare innan skolan idag, så nu är jag brun och fräsh igen.



100305

Godmorgon, då var det ä n t l i g e n fredag igen! ♥ Kollar på film just nu men ska snart sticka ner en runda till stan och sola och sen åka upp till skolan för att fixa projektmappen! Arbetet ska lämnas in idag, hur känns det klassen?

Annars ikväll ska jag hem till Elise, alla i klassen/ eller många ska komma dit och förfesta innan vi ska sticka ut ikväll. Kommer bli tivoli för min del, men alla ska på olika ställen.

Men ja jag måste leta upp någon lämplig mapp att sätta alla papper i. PUSS


ARBETET SÄTTS IHOP

ARBETET INLÄMNAS IN^

This is your chance

Kom hem från dansen för några timmar sen..känner att mer och mer av dansen verkar sätta sig, kan ju verkligen inte säga att jag är sämst av oss i alla fall;)

Nu är hela projektet klart, alla loggbäcker är fixade och sammansatta, projektredovisingen är gjort och hela arbetet är rättat och klart för inlämning. Det är bara sättas in i en projektmapp och lämnas in imorgon sen har vi klarat av det jobbigaste i hela trean känns superskönt!

Men nu ska jag lägga mig och njuta framför någon bra film i min säng! Sov gott ♥


Sticker ner till dansen

Nu ska jag ner och träna i stan igen.. det var meningen attjag och Frida skulle tagit en promenad dit för att det ändå var så fint väder. Men nu är det så monligt så får ta bussen lite tidigare än tänkt =)

Pussar ♥


100304

Godmorgon! Sov så himla gott inatt. Livet är så bra precis just nu! Nu håller jag på att göra mig redo för en lektion i skolan, jobbigt att man ska behöva gå upp för en lektion, men så ser mina torsdagar ovh fredagar ut..Iaf, så ska jag ner till skolan sen efter är det bara finslipet kvar på mitt och Alex arbete vis ka ta itu med efter lektionen.

Sen blir det hem en runda och käka innan jag och Frida ska ut och gå i det fina vädret ner i stan till dansen =)

Good day!

Nu tänkte jag blogga sista gången för idag.. Har varit en alldeles perfekt dag idag. Ett bra möte med Eva, sen stack vi hem och fick klart i princip hela pa arbetet, kanske någon mening kvar på disskussionen samt analysen men har vi projektplanen att skriva. Men det känns bra iaf! Sen gick jag på en riktigt skön massage, nu kan jag slappna av i några veckor igen. Och idag har solen varit uppe hela dagen! Love it.

Sen ikväll har jag bara suttit framför datan och snackat med underbara folk. =) Och ja just det, det är ju 100 dagar kvar till studenten idag med !! Snart är vi där mina kära vänner ♥

Och grattis till Mathias som fyller hela 19 år idag

Dagens vår outfit



Plockade fram lite vårsaker idag från garderoben bl a. mina vårjackor, alltså alla skinnjackor, jeansjackor, kavajer o.s.v. sen letade jag även upp mina solbrillor! =)

100303

Godmorgon! Vaknade nyss upp till världens bästa dag. Solen skiner, det är 7 grader + och hundra dagar kvar till jag tar stundenten + att jag snart i eftermidddag ska på en härlig massage! Mmm denna dagen gillas. Men nu först och främst ska jag skynda till skolan för att gå på ett möte ang pa inlämningen som sker på fredag. Inte långt kvar nu!!

Men nu ska jag dra på mig vårjackan, dra en halsduk runt halsen och dessutom rota fram mina solbrilllllllor ! ♥

Godnatt

Nu hade jag tänkt dra täcket över huvudet och sätta på tvn och kolla på någon mysig film.
Imorgon har jag ingen skola, istället har jag ett möte ang pa arbetet, sen ska jag och Alexander åka hit tillsammans och sen bara en stund efter ska jag på en fin massage så får han vara kvar här sålänge till jag kommer tillbaka.

Hoppas ni haft en fin dag ♥

Dagens outfit

 

Passade på att ta nåra snabba bilder i skolan idag. Blev en ganska vanlig klädsel med kläder från gina, h&m, kalvin klein, luxca och andra saker ifrån Spanien.

100302

Har nyss kommit hem från skolan och sitter och käkar och kollar på lite klänningar på nätet med Sara. Sara hade hittat någon klänning i en tidning hon ville att vi skulle kolla upp. Snart ska jag ut och gå en runda med Frida har inte träffats på mer än en vecka så det behövs verkligen. =)

Det kommer in gårdagens och dagens uoufit sen när jag kommer hem.


Outfit

-


Just nu

Har precis kommit hem ..Eftersom jag var uppe så jäkla sent igår fratt plugga och samtidigt snacka med Johan så är jag sjukt trött idag. Men provet gick iaf skitbra. Aldrig kännt såhär bra efter ett prov, yes! Så det lönade sig att plugga så sent trots allt. Sen hade jag matte och även körnings så det blev en lång dag. Men nu är jag iaf hemma och ska snart hämta någonting att käka på. Innan jag ska ta itu med ännu mer plugg.. denna veckan kommer verkligen döda en alltså. Men om det blir så jag vill och tror kommer det en klassfest på fredag! =) Fira att projektarbetet har inlämnats.


100301

Godmorgon! Tänk att jag verkligen är uppe såhär tidigt idag.. Kanske två veckor sist och lättare var det inte att jag satt uppe till 3 igår och pluggade. Men ja hade iaf trevligt sällskap under tiden! =) Haha kom på mig själv med att sitta och lyssna på running up that hill, kanske 70 ggr i rad. och den låten är ju knappa 5 minuter lång. Förvånat att jag inte ha tröttnat efter väldigt många timmar.

Aja, nu måste jag fortsätta att göra vid mig inför skolan!


RSS 2.0