Åker till Jesper

frida har precis kommit hit och nu ska vi dra hem till Jesper och fira vlborg där med middag, och även en förfest innan vi drar in mot stan. Vet itne var vi komemr hamna eller var vi drar in, vår kväll är helt enkelt inte planerad längre än så.

Men ha en bra kväll Pussar. ♥


Bilder från klassfesten igår





















100430

Hallå. Hur är det med er? Med mig är det fint!

Nu bloggar jag igen efter igår.. har inte haft så mycket att skriva eller lägga upp. Nu har jag precis fått alla bilderna från igår av Kalle så de ska jag försöka lägga in och visa för er.



Här är några stycken.. haha som ni ser var jag tvungen att ta inte bara en utan flera egobilder på mig själv, tror att Kalles kamera är full av dem genom åren.

Hemma en runda

Nej det blev inte någon bra uppdatering. Har haft fullt upp hela dagen.. nu är jag precis hemkommen från dansen och tänkte hoppa en en runda i duschen. Sen ska jag klä på mig lite och göra vid mig och sen åka upp emot Denice till klassfesten som hon ska hålla i ikväll.

Hoppas nu får en fin kväll så ses vi imorgon. ♥

100429

Hallå alla bloggläsare. Har en lektion kl 10 idag men var redan uppe klockan halv 8, gjorde vid mig lit och åke ut för att göra lite ärenden. Nu ligger jag i sängen och har nyss ätit en rejäl frukost som vi köpte med oss hem !

Nu blir det skola sen plugg med Alex sen ev. en fika med Daniela får se mo jag åker hem om innan bara och sen upp till dansen och hem och duscha/byta om och upp till vår klassfest ! Upptagen HELA dagen dåja..

Ha en bra dag om vi inte hörs förrens ikväll. ♥


Ta ett lång bad

Nu efter en stressig dag med huvudvärk så tänkte jag ta med mig några tidningar och något gott och äta och lägga mig inne i badkaret. lovley



Dagens shopping

Jag var och lunchade och kollade butiker m.m med mamma idag inne på väla. Jag måste bara säga att väla lir större och större varje gång jag sätter min fot där. vet int eom det är så att de gamal ikea ska bli välas nu eller vad som kommer hände, men det kommer ju flytta dit nya butiker i alla fall. och det är fint !

Vetni jag hittade massa fint idag, bl. a 2 studentklänningar, var, var och en är köpt kommer jag inte tala om och kommer inte heller fixa en bild på dem.. vill inte att någon ska se likadan ut you know.
Också blev det studentskor, 2 söta toppar och underkläder.




100428

Godmorgon. Det är onsdag så jag är ledig. Egentligen skulle vi åka iväg en sväng till Malmö imorse, men så hade jag glömt bort att jag har en körning nu i eftermiddag. Så idag kom mamma in och frågade om vi inte skulle kolla lite butiker på väla och samtidigt luncha. Så vi bestämde oss för de, så nu har jag duschat och håller på att göra vid mig lite. Så nu är jag snart redy to go.

Krya på dig bästa vän! ♥

Miss Spain



More pic's tomorrow ♥

100427

Idag:
Skola till halv 4 hem och käka och vila

Nu:
Städa och rensa min walkincloset

Senare:
Tvn och plugg



Godnatt

Nej vetni.. jag orkar inte lägga in bilderna idag men jag lämnar detta utrymmet åt dem imorgon. Så då är det bara att bläddra ner ifall ni vill se dem.

Hoppa dni haft en bra dag. Pussar ♥

100426

Har kommit hem från någon timme sen från göteborg.. vi åkte kl 06.30 ifrån skolan. Åkte upp och in till marinen och lyssnade på lite föreläsningar. Sen åkte vi upp till universeum för lite mat, lekar och spel. Sen gick vi några st upp till stan.

Orkar inte skriva mer.. men kommer upp bilder senare !

Sticker ut..

Sticker ut med Frida PUSS!

Bilder från igår






Chai

Mamma kom nyss in och frågade om jag ville ha en chai.. och varför inte när jag ändå har ätit så mycket annat idag. så nu sitter jag och dricker en sweetchai och pluggar krim tills på tisdag! ♥

100425

Hallå. Det blev inte en så lugn kväll igår ändå. Kom till Zenia utan någonting att dricka utan hade bara tänkt att ta det lugnt. Men så sätter vi igång pyraminen coh glaset i mitten och alla och då menar jag i princip alla som var där valde att lägga allt på mig. Så det har resulterat i en jäklans huvudvärk idag, men det får man ta..

Men nu ska jag hoppa in i duschen !
Kommer in bilder från igår när jag orkat lägga in dem

Sticker till ZENIA

Skulle ha träffat Daniel och Felix idag.. men efter ett samtal ifrån Daniel en annan Daniel då så åker vi nu hem till Zenia allihopa! För en chill kväll där.


Just nu


Ute i solen

Jag gick ut en runda innan ja sådär vid 3.. skulle möta upp Frida nere vid henne och sen gå bort emot harlyckan och kolla eskilmatchen där. Satte oss ner på en slätt där och snackade och kollade.. kändes precis som att det var sommar precis som vilken sommardag som helst. Eskil vann matchn i alla fall med 4-0 !

Just nu sitte rjag och Frida och planerar kvällen. Vi ska om någon/några timmar åka in till stan och trädda Daniel och Felix. Sen får vi se håller på och snackar om vad vi ska göra.
Vad ska ni göra idag?

Jag älskar mina vänner

Jag har kommit på att jag verkligen har några av de bästa vännerna i världen. Frida, Sara, Kajsa alla brudarna i min klass och alla andra närstående vänner. Kan ha en dålig dag men de kan göra det bättre genom att bara tänka på att de finns där för mig. Om jag skulle behöva hjälp elelr någon att snacka med så vet jag att de finns vid min sida. Jag är så lyckligt lottad ! Det finns verkligen mycket som går min väg i livet.. men inte allt men detta är verkligen det viktigaste vad jag anser till att ha ett värdefullt liv.

Jag vet även att jag betyder någonting för dem, det ser och märker jag. Och att ha en så stor betydelse i någons liv känns verkligen bra. Det känns som man är viktig och betyder någonting. Texter, ord, allt gör betydelse och allt får en att inse.

Jag älskar mina vänner de är bäst. ♥































100424

Godmorgon på er alla. Hade en fin kväll igår ute i stan. Vi åkte ner och träffade några vänner coh satte oss inne på hamnkrogen hela kvällen faktiskt. Sen kom där även en del annat folk och gjorde oss sällskap. Var inget vidare på festhumör igår, så hampan blev perfekt då vi bara ville komma ut och inte sitta hemma.

Nu ska jag nog snart hoppa in i duschen och göra vid mig sen kanske det blir en tripp till harlyckan för att kolla eskil. Pussar. ♥




Jag med 3d glassssses

Till Frida

Nu ska jag snart springa iväg till Frida ikväll ska träffa henne, Marcus och Jesper där ikväll. Sen åker vi nog ner till stan och gör någonting har inte så mycket planerat än, men vi får se vad det blir, =)

Hoppas ni får en bra kväll ♥

Ute i stan

Efter skolan stack jag och Frida ner till stan och satte oss inne på espressohouse vid norra hamnen. Vi träffade upp Daniela var också var där och hälsade på. Efter någon/några timmar gick vi, Daniel skulle också kommit förbi en runda men han blev fast i jobbet tyvärr.. Men ja det var en trevlig fika.


100423

Godmorgon. Det blev ingen bra uppdatering igår men det var för jag varken hade lust alt blogga eller hade tid. Men på kvällen stack jag i alla fall hem en runda till Zenia. där också Daniel var. De gick ner och beställde pizza och kom sendan upp med det till mig. vi åt och snackade och hade kul, snackade gamla minnen ! Hade en riktigt dålig dag igår men de muntrade upp mig, har så fina vänner ♥

Men nu ska jag snart göra vid mig lite och sen springa iväg till bussen och efter det blir det fika med Daniel. =)

50 dagar







50 dagar kvar till studenten idag alla treor ! :)


100422

Hallå på er. Hur mår ni idag? Jag mår bra. Jag har vaknat för några minuter sedan och har hunnit med att slänga på mig lite kläder och dra mascara borsten över ögonfransarna. Så nu ska jag snart sticka iväg till skolan.

Idag har vi först redovisningar sos/samhälle sen klockan 12 så ska det hända någonting nere på skolgården, eftersom det idag är 50 dagar kvar till studenten!



(Man skulle ha färgglada kläder på sig idag.. detta var det närmaste jag kunde komma..haha)


Fick hem nya Nellyskor

Idag fick jag hem mitt tredje par nellyskor hehe. Och vet ni vad? De passade ! Yes. Då nu har man tre par skor här hemma, lovley kommer att sälja de andra två paren till er om ni vill ha dem.. eller till mina vänner får se ska snacka med dem också.

Dessa kom hem till min i brevlådan idag


Dublin brown med 13 cm hög klack, classsssy

Kläder från garderoben

Hittade ju lite kläder idag när vi rensade ut garderoberna i hallen.. har fotat några saker fast bara några som var speciellt fina bilder på dem hittar ni här under =)

Min rosa jacka jag hade när jag var 4-5 år haha ser ni hur liten den är! Tänk att jag kan använda den fortfarande

Tog en extra bild på endast jackan som jag köpte igår..riktigt snygg!

Två sjalar som kommer bli riktigt snygga till skinnjackorna i vår

Har inte tid att..

Alltså storstädningen och plugget tar all min tid idag.. nu är jag en bra bit påväg med mitt arbete i alla fall inte så mycket kvar. Men vårt hus ser just nu ut sen ett bombnedslag hehe.. så orkar inte ta på mig och visa er var jag har hittat för något just nu, men kanske slänger in några bilder på det ikväll =)


100421

Godmorgon ! Då var det onsdag och jag är ledig. Vi har hållt på att rensa ch tömma ur garderober och liknande här hemma nu på morgonen. Har hittat flera kläder från när jag var mindre.. och vetni jag kan fortfarande ha på mig dem ! Hittade en urgullig rosa jeansjacka som var storlek 120-128 en barnstorlek då. Och jag kan fortfarande ha den på mig, köpte den när jag var 4 år ! =)

Men nu ska jag ta en dusch så kommer jag lägga in bilder på några kläder sen.

Myskväll

Nu har jag pluggat i någon timme och har börjat på mitt sos&samhälls arbete.. men vafan vet int eom jag vill skriva mo det jag har börjat på heh. riktigt svårt får nog tänka på det resten av dagen.

Men nu sks jag i alla fall slå på tvn och kolla på dating in the dark sen blir det följt av DHW. och till det mammas nybakade muffins och en fin glass!

Hoppas ni haft en bra dag. Pussar ♥


Jackan jag köpte idag!

Jag var ju ute och körde lite idag.. fick hålla oss bort ifrån stan idag eftersom HIF möter Malmö därför en massa trafik och människor i stan. Så vi åkte ut till land området istället. Åkte till till f a m i l j a. där jag snabbade mig in och rotade fram jackan jag hade hängt undan. Var ju bara en kvar i S. Så var tvungen att ringa in på dagen och lägga undan den. Men nu har jag köpt den i alla fall.

Ni ser den på bilden här nere

Hörde ni att..

Hörde eller har ni hört att Daniel ska vara med i idol? De hade ringt från idol idag, hans syster hade skickat in ett videoklipp på honom som ett "tips" till Andreas i idol juryn. Så han ringde upp Daniel idag och sa att han var intresserad utav honom ! Så nu ska han upp och sjunga på lördag.


(Haha en väldigt gammal bild på oss..)

Sticker ut och kör!

Då kör jag ut en runda till familja igen! För att övningsköra och äver kolla på lite grejer som jag inte hann igår! =)

Hade förresten en ganska chill dag i skolan idag.. två lektioner sos/samhälle och sen håla då jag stack till nic och hängde med dem. Sunny och Benjamin mest eftersom de också hade håla. Sen hade vi matte och sen gick jag och Sunny ner till bussen och åkte hem.

100420

Godmorgon! Eller god vet jag inte.. har inte vaknat till världens bästa humör idag. Så vi får se hur en dag med 4 lektioner kan göra =)

Hur är det annars med er idag?
Nej orkar inte motivera mig själv till att skriva mera..

Köpt idag



Jag köpte ju kavajen som nämde i inlägget längre ner men dn har jag inte tagit bild på eftersom den är liknande en kavaj jag har sen tidigare.. men i alla fall när jag och Emelie var inne på lindex på väla hade de inte fått in strumpbyxorna jag letade efter.. men efter ett besök inne hos lindex på familja hittade jag dem på bilden ser ni dem lngre upp till häger! och även jag köpte jag den "kända" baseball tröjan. får se om jag behåller den osäker ännu.

Dagens

Jag tycker att det är riktigt fint att ha ett par ljusa jeans eller ljusa leggins till en ljust långt linne/tunika. Sen en kort skinnjacka eller en kavaj till. Så idag hade jag på mig..




Ett ljust linne som är köpt i Spanien i sommars som jag faktiskt har gett till Frida men som jag ni har lånat tillbaka.. haha. Sen till det en ljus skinnjacka och ett par ljusa byxor till ett par converse och sen till det några mörka detaljer som en halsduk och en skinnväska.

Bilder från idag





Haha, så smala pinniga ben jag har.. så efter vi provat lite kläder och inte ätit på hela dagen kunde vi för lite fin mat så vi gickm och beställde en fet pizza så fick mer energi till att shoppa mer! =)

100419

Hallå på er! Nuharjag precis kommit hem från skolan och även en lång runda inom väla. Jag gick ner med Sara till stanoch mötte några vänner på vägen och sen mötte jag upp Emelie nere i stan. Var lite jag skulle kolla på uppe på väla men jag kom hem med åter en kavaj! haha får inte nog med kavajer. Emelie köpte ett par byxor och några tröjor. Sen kom massa minnnen även upp. Jag och Emelie var bästa vänner i högstadiet men träffas fortfarande men så många underbara minnen vi två har ihop! Tror inte jag har gjort så konstiga/märkliga saker med någon annan som vi har gjort.

Jag kan lägga upp några bilder från dagen senare och slänga upp något inlägg om dagens outft.
Men nu måste jag klä upp mig igen och hoppa ur mysbyxorna för vi ska ut till familja!

Förresten

Det jag tänkte kolla efter imorgon är svarta genomskinliga strumpbyxor.. vi vet sånna här med prickar eller vad man kallar det på dem.

 ♦ ♥ Jag letar efter dessa två mönster.. har hittat att de säljer ett par strumpbyxor på modekungen.se som är liknande sånna jag vill ha. De är från lindex vad jag kan se så ska åka upp till väla imorgon med Emelie och leta upp ett par om de fortfarande finns kvar!

Vet ni var annars man kan hitta dessa strumpbyxor?

Godnatt

Förlåt för dåligt uppdatering idag.. ser att vissa har varit inne på sidan som galningar. Heheh. men i alla fall jag ahr haft saker att göra och nu ikväll har jag haft huvudvärk så stängde av datan. Men nu är mitt svenskatal klart som jag ska ha imorgon. Så jag bara loggar in för att snacka med lite folk var tvungen att hitta någon som ville med mig till väla imorgon för vill verkligen handla! =)

Så imorgon åker jag och Emelie upp till väla vid 2 tiden då ajg slutar.. så får se vad jag hittar där för något.

Men nu ska jag i alla fall sätta på tvn och mysa till lite fullt hus avsnitt.
Hoppas ni har haft en bra dag ♥

100418

Hallå. Hur är med mer er idag? Med mig är det bra. Jag ligger nyduschad i min säng och kollar på repriser sen i helgen. Eftersom jag aldrig är hemma när de bästa programen går på kvällarna så funkar söndagarna bäst till det. ♥

Igår kom Sara hit till mig och vi satte oss och myste med lite kex och ost till tvn. Sen kom Benjamin, Sunny, Jonathan och även Philip. så vi stannade här hela kvällen och snackade och hade kul ! Alla stack väl hem lite i två någongång.

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra vid mig lite och sen gå ut på en promenad med Niklas =)


För några veckor sedan vid norra hamnen

Kommer inom kort

Kommer inom kort bilder på skor !

100417

Hejsan! Det blev inte ett enda blogginlägg igår som ni säkert märkte.. på grund av internet problem här hemma. Det gick kanske att max vara inne en till två minuter innan internet stängdes ner igen. men nu är jag tillbaka igen!

Igår blev det först en snabb tur till skolan för att ha en lektion. Sen åkte jag hem coh duschade fixade till mig lite och åkte senare upp med Frida till olympia där vi kollade HAIS. Sen gick vi med några i laget och käkade och senare upp till förfesten. Åkter elelr rättare sagt så gick vi ner till tivoli senare !

Det blev i alla fall en helt okej dag.

Bilder under gårdagen kommer senare!

Nere i staden

Lite bilder från en skön dag nere i stan. Jag mötte upp Daniel och sen gick vi en runda i stan och funderade på var vi skulle fika någonstans. Det blev tillslut en runda till Wayne's cafe. Vi satt där och snackade bl. a och sen promenrade vi en sväng upp till kärnan. Och sen blev det en runda på kullagatan för att kolla lite i butiker och liknande.






Just nu sitter jag och kollar igenom lite mail på datorn.. och ska snart ringa till Frida och se hur det blir ikväll. Vis ka nog åka ner en sväng till stan och träffa Niklas och Marcus och sätta oss nere i stan någonstans. Jag tror att det kommer bli Hamnkrogen som vi hamnar på. =)

Ha en bra kväll !


Dagens

 
Fick ta några snabba bilder på min outfit idag nere på inpulse lite snabbt innan jag bytte om för dansen..

Idag har jag på mig, jacka från H&m ba, Tunkia från Ichi, Nudie jeans från Solo, min DonDonna väska, Converse, Raybands, och smycken ifrån Malta, lycxa och något gammalt.


En runda till city

Nu har jag varit hemma i några timmar och glott på tv.. det blir inget plugg idag känner jag, det orkar eller hinner jag inte med. Så nu ska jag snart fixa mina naglar ta bort gammalt nagellack och pensla på lite nytt genomsklinligt eller rosaaktigt.

Sen ska jag ner till stan och äta med min vän Daniel! =)


Just nu


100415

Godmorgon ! Nu är jag snart klar för en tur till skolan..det börjar med ett möte angående projektarbetet. Sen efter det blir det en sos/samhällslektion. Sen slutar jag någongång runt halv 12 och så ska jag hem en vända och plugga och sen ner i stan igen vid tre och träffa Daniel för en fika. Och sen sticka direkt till dansen senare!

Hoppas ni för en bra dag Pussar. ♥

Nytt från Nelly

Okej jag bestämde mig för att beställa ett par nya skor ifrån Nelly. De jag fick hem var en aning försmå och jag vill verkligen inte ha ett par skor som jag kanske måste ta av efter halva kvällen. Så jag kikade in på hemsidan igen och hittade ett par skor som kallas Dublin. De är liknande ett annat par jag äger fast som är i tyg och är blåa. Dessa nya jag beställt är mörkbruna och är av mocka tror jag.

Tror att de kommer bli skitsnygga till ett par mörkare jeans och ett mörkgrått linne, eller bara en vanlig mörk bastopp!

Dublin SEK 229, Nelly  Shoes - NELLY.COM Dublin SEK 229, Nelly  Shoes - NELLY.COM Dublin SEK 229, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Ute i solen


100414

Godmorgon! Vaknade upp ensam här hemma.. gick upp och hoppade in i duschen. så nu är jag fräsch och ska snart ta någonting och äta. Sen ska jag gå ut och sätta mig på framsidan i solen med min ipod och telefon ! synd bara att ajg har missat samtal hela förmiddagen..

Hoppas ni får en fin dag! ♥


Godnatt!

Det blev en massa mys fil och tv ikväll. Men nu ska jag snart bädda upp och lägga mig framför dating in the dark och sen några fullt hus avsnitt =)

Hoppas  ni haft en bra dag. ♥

Just nu (Sandra tycker att jag lägger in för få bilder?..) Håller ni med?

Dagens

Vi kör en dagens idag

DAGENS VILL HA: Sommar!!
DAGENS KLÄDSEL: Beiga leggings, vitt linne och svart kofta
DAGENS SMINK: Eyeliner, puder & mascara
DAGENS LÅT: Running up that hill
DAGENS PLANER: Dagen planer har varit.. precis nu åka till Sebastian
DAGENS SAKNAD: Fan.. den var svår för många men Daniel i alla fall !
DAGENS ROLIGASTE: Sandra får jag säga !
DAGENS DUMMASTE: :)
DAGENS MISSLYCKANDE: Matteprovet .....
DAGENS DROG: Musik ♥
DAGENS KÖP: Ingenting, fick faktikt reda på att jag glömt min plånbok på biblioteket
DAGENS GODIS: Ingenting
DAGENS HUMÖR: GREAT dock en jobbig huvudvärk

Under dagen

Från en diskussion- till en föreläsning- till en körlektion till 2 timmars matteprov..

Jag hade stark huvudvärk idag när jag gick ner till bussen med twinsenvid halv 5. Är inte van vid att gå så långa dagar och när man bara har lektioner då man måste koncentrera sig på får jag lätt huvudvärk men ja kan ocks beror på att jag glömt dricka idag nu när det är så varmt väder.




100413

Hej bloggen!

Sitter just nu här med Sandra och kollar runder på en del hemsidor på internet.. kollade bl. a upp om jag kunde hitta några andra skor än de skor jag fick hem från Nelly. För de andra jag fick hem tror jag att jag ska skicka tillbaka. Så måste hitta några nya.

Men nu ska vi gå och äta. Så hörs senare !

Måndagskväll

Ikväll har jag
Pluggat matte/samhälle och kollat på tv

Nu
Kolla Svenska Hollywood fruar

Senare
Ta tag i de svåraste mattetalen och sen sussa sött


Godnatt ♥


Nellyskor

När jag kom hem idag så låg det ett paket i brevlådan.. eller rättare sagt framme på min säng. Det var från Nlly och det skull evara skorna jag hade beställt därifrån. Och det var det faktiskt, precis dem jag hade velat ha..

Provade skorna, men märker nu att jag beställt dem en storlek för liten tror jag, får se sen tvekar jag på klackhöjden också.


Chicago Tan


Våroutfit !




Det är jeansjacka och beige tröja med pärlor från H&ms vårkollektion. Jeans från Nudie smo är köpte på Solo, sen mina converse, sivlerarmband/ringar och mina Raybands


100412

Godmorgon ! Hur mår ni idag? Med mig är det fint. Jag har nyss klätt på mig och dratt lite mascara på ögonen och ska nu gå in till Sara så ska vi åka iväg till skolan.. Efter det någon timme senare kommer Sunny hit och så ska jag hjälpa honom lite med matten och senare på kvällen kommer Kristian som ska hjälpa mig ;)

Men nu måste jag ut och snöra på  conversen inför en varm sol ! ♥

Ut och träffa Frida

Har inte blivit någon uppdatering för har varit upptagen med körning idag coh även en massa matteplugg.. men snackade med Frida nu och nu ska vi ut och träffas någon, några timmar ikväll =) Så skönt !

Ha en fortsatt fin kväll allihopa ♥

100411

Godmorgon eller god eftermiddag borde jag kanske säga.. Hur mår ni? Jag mår bra. Igår åkte jag först och träffade Fridaoch tog sedan bussen ner tillsammans till stan och sen vidare upp till inflyttningsfesten hos Marcus. Vi skulle börja med att kolla matchen men tvn kunde inte få in kanalen så det blev andra spel och fifa istället. Sen stack vi ner i stan coh träffade Mackan och hans vän. Och senare även Linus och andra killar från HAIS.

Just nu har jag nyss käkat lite och sitter och kolar lite på mvt weekend break och ska snart höra av mig till Sunny toooo studdddddy.

In till stan

Nu har jag klätt på mitt och fixat mig lite.. ska in till stan en runda ikväll. Kvällen börjar med El classico hemma hos Marcus och sen ska vi ha inflyttningsfest där! =) Behöver verkligen kommer på andra tankar just nu och detta blir perfekt.

Hoppas ni får en bra kväll. ♥

Glömde att..

Glömde att visa er igår vad jag köpte när jag var i Malmö igår.. hann inte mer än in till H&m en runda innan jag var tvungen att åka hem för att hinna med ett prov men jag hann i alla fall köpa:
Beige tröja med pärlor på: 399:-
Vita sommarskor: 99:-


Lördagsplugg



Har inte hunnit plugga tidigare idag elelr igår så tänkte sätta mig och plugga någon timme nu inna jag ska iväg på annat ikväll.. skönt att börja på lite av det man har till nästa vecka..

100410

Har varken kunnat, orkat, velat eller hunnit uppdatera tidigare idag.. Jag var nyss och skriv högskoleprovet idag i flera timmar, 50 minuters pass. Mmm jag mår nog bra nu, har så ont i mitt huvud.

något som var revligare var att jag gick ut för att träffa Frida ute igår..vi satte oss och snackade ute vid eskilsminne/ramlösa om alltip som hänt och så. Sen gick vi hem till henne och käkade och sen kom Benjamin, Sunny och Jonathan och gjorde oss sällskap. Sen åkte vi även en kort sväng till Mc Donalds för att ätaaaaaa.

Så det blev en tidig kväll och en tidig morgon idag =)

Nu ska jag ut

Nu blir det en fin kväll ♥

Hoppas ni alla mår bra Pussar. ♥

Look of today



Detta blev klädseln på arbetsintervjun imorse. Var mycket mer uppklädd än de andra märkte jag.
Jag har på mig en kavaj från Only, ett par svarta jeans från cheap monday och en svart blus från H&m och till det halvhöga söta klackaskor.

Today

Det blev en sväng tillbaka till skolan idag efter arbetsintervjun jag hade idag ! :) Ett prov och sen åkte jag ner i stan och gick längs kullagatan med Daniela. Nu är jag hemma och väntar på ikväll då jag ska träffa några av världens bästa tjejer ♥ Vet inte vad vi har planerat att göra, men det blir mys här eller kanske ner någon runda i stan.




Några bilder från dagen


Lite frågor

1. vad heter du? michaela mauritzson
2. vad kallas du? mich, micha, mika
3. vad vill du bli kallad? micha
4. födelsedatum? 15 november
5. stjärntecken? skorpion
6. lunar? ja, en gammal från 2002 kanske som jag aldrig är inne på
7. msn? såklart
8. helgon? nej
9. var bor du? eskilsminne
10. vad har du för mobiltelefon? silvrig ericsson 910i

11. har du en egen dator? yes
12. vem är din/dina bästisar? frida som är min bästis, sen bästa vänner är frida, sara och kajsa
13. vad ska du göra i sommar? resa hoppas jag, jobba och sola och badaaaa
14. vad önskar du dig i julklapp? pengar only !
15. favoritfärg? white
16. turnummer? 7
17. vad älskar du mest? mmm värme
18. intressen? dans, vänner och resor
19. favorit band/artist? flera stycken
20. favorit låt? saving the world

21. namnsdag? 29 september 
22. vad skulle du vilja heta? gillar många namn, men har alltid viljat heta emma förut
23. vad heter du på din msn just nu? michaela,    sweet
24. hur många är online? 62
25. vem är din 15:onde online? kevin levin
26. vem har du blockat? en massa
27. hur många grupper har du? 8
28. har du några olästa mejl på hotmail? haha mmmmmm för många
29. har du några nya kommentarer på bdb? har inte kollat på någon månad
30. i så fall hur många? vet jag inte

31. hur ser din drömkille ut? lång, muskulös och charmig
32. beskriv ditt hår? bång blont svall
33. har du några piercingar/tatueringar? bara i öronen
34. var skulle du vilja bo om du fick välja? australien eller i U.S.A
35. bor du i lägenhet eller villa? villa
36. vilken färg är snyggast på kläder? vitt, beige, brun, svart, ljusblå
37. vad har du på dig? gråa joggings, start linne och svart blus
38. har du något i håret just nu? nej det är utsläppt
39. vad har du gjort idag? arbetsintervju, prov i skolan och träffat daniela
40. vad ska du göra imorgon? göra högskoleprovet och ta det lugnt sen !

41. hur mår du just nu? jo jag mår bra, hur mår ni ?
42. hur brukar du annars må? great
43. är du sjuk? nej
44. har du ont någonstans? lite i magen
45. har du gått till tandläkaren detta året? nej inte än
46. har du några syskon? en lillebror
47. vad heter de isf? han heter martin
48. vilket är ditt favorithusdjur? hund
49. äter du ofta godis? nu för tiden ja !
50. vilket är ditt favorit godis? choklad ♥

51. vad är det finaste som finns? för mycket
52. vilken är din favoritdryck? ramlösa och mjölk
53. vilket är det favorit tvprogram? paradise hotel måste jag säga
54. vilken är din favorit veckodag? fredag
55. vem är din förebild? no idea
56. vad är det bästa med dig? att jag är den jag är, no questions
57. har du några komplex? hmmm hade mer
58. hatar du någon just nu? inte hatar men ogillar ja!
59. vem hatar du? ingen
60. har du kysst en apa? nej men pussat hihi

61. vilket husdjur skulle du vilja ha? doggy
62. är du allergisk mot något? ja stenfrukter
63. har du något nyss gb inlägg på bdb? har inte kollat
64. hur många bilder har du lagt ut? orkar inte kolla
65. vad har du valt för bild här ovan? ingen detta är ett blogginlägg
66. vilket band är det sämsta som finns? alla dansband 
67. är du kär? inte kär
68. i så fall i vem? vissa vet
69. vad är din civilstatus? singel :)
70. är du cool? ja, coolast är jag

71. är du homofob? nejnej
72. är du medlem på någon mer sida än bdb? absolut
73. i så fall vilken/vilka? blogg, sen några andra sidor
74. vilket är det fulaste tjejnamnet? flertal gamla
75. vilket är det fulaste killnamnet? bengt-inge
76. har du varit hos frisören det här året? hmm ja jag tror det
77. använder du nagellack? det gör jag, genomskinliga, rött, rosa, svart brukar det bli
78. har du persiener/gardinner på ditt rum? ja det har jag ja
79. har du eget rum? addå
80. har du dubbelsäng? I wish

81. har du en egen platt tv? aa en stor en !
82. när flyttade du senast? när jag var ett
83. vilken stil har du? en bra stil enligt mig själv
84. vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? ville heath ledger :(
85. vilken kändistjej har snyggast kropp? hmmm trädgårsgmästaren i DSW
86. vill du bli känd? ja, för skådespeleri
87. skulle du kunna tänka dig att bli prosituerad?  no no no
88. har du hoppat studsmatta det här året? naje
89. vilken är den godaste frukten? jurdgubbbbbe
90. äter du grönsaker varje dag? nästan verje dag

91. dricker du så mycket vatten som man ska? absolut ........ inte
92. är du underviktig, normalviktig eller överviktig? underviktig
93. hur lång är du ungefär? 173
94. är du nöjd med dig själv? oftast
95. vad är du bra på? en hel del
96. har du en egen hemsida? nej det har jag inte
97. är du medlem på din engelska bdb? varför skulle jag vara det?
98. vad är klockan just nu? tjugo över 3
99. hur mycket väger du? 58
100. är det jobbigt att svara på frågor? det började bli mot slutet hehe

100409

Godmorgon på er! Sitter här i köket med laptope och käkar en snabb frukost.. snart är det dags att göra vid sig och åka upp till Malmö! Kommer bli kul och nervöst. Sen passar jag på att på färden dit och hem läsa på lite extra till samhällsprovet jag ska ha när jag kommer tillbaka.

Förresten var det många många inne på min blogg igår, riktigt kul att se hoppas ni stannnar kvar!

Så vi hörs vid 2-3 så säger jag hur det gick =)
Hoppas ni får en bra dag

Godnatt..

Just nu ligger jag i sängen ochj ska snart sätta på fullt hus, läsa samhälen en gång till och sen somna.. måste hinna sova lite till imorgon då jag ska upp till Malmö vid 10 tiden. Så måste få sömn och vara pigg till det. Sen ska jag bli körd hit igen och ha prov i samhällen som, som tur är var jättelätt.

Men nu ska jag sätta på dvdn. Hoppas ni haft en fin dag. Pussar ♥


Sticker ner och tränar

Nu ska jag snart ta bussen ner i stan och träna dans. Det börjar dra ihop sig till en uppvisning och jag har inte hunnit eller tänkt på att öva på dansen någonting.. och jag mår fortfarande inte helt 100 sen imorse. Men jag sk ai alla fall dit och kolla på. Det kommer ju uttagat folk till positioner och liknande idag och det kan jag inte missa så måste i alla fall vara med och dansa några omgångar innan jag kan sätta mig ner och vila.

Vet inte riktigt när datumet blir för dansuppvisningen men återkommer om det så ni kan komma och kika på den. ♥

100408

Godmorgon ! Jag är ledig idag och vaknade upp som världens gladaste efter alla fina mail igår.. måste nog börja läsa mina mail de var inte dumma alls! Kan berätta för er om några dagar.. Jag hoppade in i duschen men precis när jag var klar fick jag så ont i magen så jag knappt kunde stå upp. Halvstående fick jag klä på mig och sen springa ut i köket för att hämta ipren. Sen gick jag och la mig i sängen i fosterställning nästan så ont gjorde det!! Vet inte om jag kan förklara smärtan men det var nästan värre än i sommras en stund där kände jag nästan, hur fan kan det var värre än det fattar jag inte. Men nu har det gått över i alla fall det i sommras gick inte över på knappt en vecka. Tänk sammanlagt att jag åt en hamburgare, 1 macka, 10 kex och vatten på en vecka.

Men nu ska jag städa lite här och få tillbaka glada tankar istället =)

Ungefär såhär kände jag mig imorse, hade nog precis detta uttryck i ansiktet

Beställa skor från Nelly

Nu var det så att jag var på Cardinal ja när var det nu.. jag tror att det antingen var på jullovet eller på sportlovet.. men i alla fall. Så var man där den kvällen och var en av de 99 första som kom in fick man välja bland massor av skor från Nelly. Så alla tjejerna sprang upp på en övervånigng och fick välja bland kanske 20-25 antal skor. Mitt val föll på ett par ursnygga beiga skor kallade Venedig.

Men såg nyss att jag hade fått en mail av dem som säger att de inte kommer pruducera den skon. De väljer att inte producera den skon som jag ansäg var snyggast och som även hade varit mest populär bland valen den kvällen tror jag.. Äe, så nu måste jag ändra mitt val och Nelly har tusentals skor.

Vilka ska man välja? Någon av dessa alternativen längre ner? =)

Jelena SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM Dublin SEK 229, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Idag dansar jag runt i detta




Jacka från H&m ba
Linne från BikBok
Jeans från GinaTrikot
Väska från DonDonna
+ Mina gamla Ray'bans


Hemma..

Jag mötte upp Kajsa nere på kullagatan..köpte en tröja och ett par nya suuuunnbrillor. Måste ha ett tiotal nu tror jag nästan! Men i alla fall så promenerade vi senare ner till espresso där Kajsa beställde en kaffe och sen satte vi oss ner på en bäck nere vid hamnen. Jag hade med mig lite drycka och mat hemifrån, faktiskt.. har börjat både bli billig och nyttig, gillas starkt.





Ner till city

Nu sticker jag ner mot stan och möter upp Kajsa för lite skvaller, sol och fika.
Lovar er lite utfit bilder när jag kommer hem !

Just nu

100407

Godmorgon! Nu är jag köar och ska vilken sekund som helt springa iväg till bussen och åka ner till skolan..det blir en opponering eller tre egentligen om alla kommer dit, sen ska jag åka hem igen för att senare åka ner till city vid kanske 2 för att sätta träffa Kajsa och gå ner till hamnen och sätta oss på något mysigt ställe. lovley.

Men nu ska jag bara snöra på conversen och sen sticka iväg


Godnatt

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ligger och kollar på gamla paradise hotel avsnitt.. redigtfint det här. Samtidigt som jag kränger en massa dumlekolor, får jag nu efter jag jag bara ätit nyttigt idag och magen verkligen skriker efter socker.. tooo bad.

Imorgon ska jag upp vid 9 i alla fall och sen ska jag ta bussen vid halv för förhoppningsvis den sista opponeringen i skolan. Skönt att det är över också. Ska packa med mig en massa gott att äta under tiden och sen sticka hem och vila en stund innan jag ska ner till city igen och fika med Kajsa ute i det fina vädret som det har lovats bli imorgon! Pussar ♥


Sallad och dating in the dark

Har just kommit hem från en runda med bilen.. var och köpte lite sallad till nu. Så nu ska jag byta från halv 8 till det och sätta mig i min säng och sjunka ner i soffan och njuuuuuta av min goda sallad. =)


Dagens

Tog några bilder på dagens outfit som jag bar


Deta blev min outfit idag tillsammans med det nu idag smålockiga håret Sara gjorde på mig igår.

Tröja från GinaTrikot
Linne från TopShop
Väska i äkta läder från.. ja det vet jag faktiskt inte
Tights/strumpbyxor tror jag är ifrån åhlens
Skor converse från trampolin
Och andra smycken från U.S.A en äka guldklocka som är gammal och ett armband jag fått av Nicole


100406

Godmorgon ! kom på igår att jag skulle ha dessa första lektionerna idag trots allt.. så. Ja, men igår hann jag inte uppdatera så mycket hade inte så mycket och skriva och sen på kvällen stack jag hem till Mathias och stannade där ganska länge så.. blev inte av helt enkeeeeelt. Men i alla fall så är jag uppe nu och ska snart klä på mig lite ytterkläder och sen springa in till Sara och få skjuts ner till skolan idag med =)

Så vi hörs när jag kommer hem ♥

100405

då var man ute och övningskörde i flera timmar tidigare i eftermiddags...... och undertiden ringer ett jobb till mig och undrar om jag kan jobba. Jag missar samtalet eftersom jag är ute och kör och FAKTISKT för FÖRSTA gången lämnat min mobil hemma så ska de ringa precis då! Men jag berättade i alla fall att jag var mycket ledig och var väldigt intresserad. Så vi får se om de ringer tillbaka till mig snart.

Kvällsprogramen ikväll

Ikväll blir det myskväll här hemma. Det blir en tvkväll med min bror. vi har nyss suttit och kollat på avsnitt av lost och nu är wipe out på, the final med Robin. Sen blir det nog ballar av stål och senare kanske vi plockar fra och byter tillbaka till lost igen. Och till detta sitter vi med våra stora påskägg i våra famnar som bara ser ut att ha olika choklad i sig, not good..

Men ha en fin fortsatt fin söndagskväll, så hörs vi imorgon. ♥

Bilder från helgen











100404

GodmorgonDet blev en mysig kväll hos Frida igår.. vi körde lite spel. sms roulette och sen kollade vi på ps I love you. Tyvärr var vi för lite insatta denna gången så vi missade att kolla på alla ögonblock då det var sorgligt så vi missade i proncip huvudsaken med hela filmen. Men ja det var en bra kväll ändå.

Nu om några minuter ska jag åka upp till laröd för ännu mer påskmat.. så vi hörs när jag kommer hem igen ♥

Hem till Frida

Sticker hem till Frida ikväll och tar med lite fint att äta samt lite romantiska filmer, ska faktiskt försöka att bli berörd jag lovar.

Men nu måste jag fixa till mig lite mitt hår är en mess ..


Mat och släkt

Det är påskmat och allihopa samtlat här ikväll.... ont i magen redan och kvällen har inte ens börjat. kan inte äta mer vill inte äta mer, måste äta mer =)




I väntan på 5 slaget

Träffen med Philip var riktigt trevlig.. Vi träffade på kullagatanoch gick fram och tillbaka och gick senare ner till hamnen och förbi uteserveringarna där, och sen tillbaka till kullagatan för att kolla lite i olika butiker o.s.v.

Just nu har jag precis bytt om från en lättare våroutfit till en varmare stickad tröja, ett par svarta leggings och en kavaj.

Sitter och käkar lite ur mitt påskägg just nu och snartttttt blir det påskmiddag mmmmmmm



Just nu

In till stan

Fick sms från Philip och han befinner sig i Helsingborg idag så sticker in till stan och träffar honom =)

100403

Hej bloggen ! Nu är jag vaken ifrån gårdagen.. det blev en sväg till Ida igår. Sen fick vi ett samtal där de baaaad oss komma på förfest och eftersom vi bara satt och inte gjorde någonting bestämde vi oss för att åka dit, jag, Frida och Stina. Vi kom dit och det var handbollslaget Ov och även andra killar där. Så vi stannade kvar och förfestade lite med dem innan vi tog bussen ner i stan. Åkte upp till tågaborg där vi skulle fira Kristian, men det var väl inte riktigt den festen vi tänkt oss så några timmar senare drog jag, Frida och Sebastian hem till honom istället.
Nu har jag precis hoppat i joggingbyxorna och ska snart iväg och träna

Glad påsk allihopa! ♥

I mitt påskägg förutom alllllt godis som gömmer sig där i


In till stan !

Nu har vi ätit och gjort vid oss inför ikväll så nu ska vi ta bussen ner mot stan och senare upp till Ida.


Ha en fin kväll allihopa ♥


Ikväll kommer jag bära

Ikväll dansar jag runder i

Ljusa jeans och ett sandfärgat väldigt kort linne från H&m samt många olika smycken, träarmband, pärlor och silverarmband och ett rödfärgat hängande halsband.

Och till det bär jag nageltack från märket O P I

100204

Godmorgon på er! Är hemma från Frida nu där jag sov inatt.. vi åkte in till stan en runda igår, såg remember me en bra film faktiskt även fast jag tycker inte slutet berörde mig. Men i alla fall sen drag vi in på knutpunkten och satte oss i hopp av att där skulle komma förbi några roliga filurer vi kunde vara med. Men jag smsade Bäck så kom han och Ludwig en stund i alla fall. Sen träffade vi Fridas Tobias och gick med honom till telegrafen där vi träffade ett helt gäng som vi kände. Någon timme senare när vi träffat Marcus och Benjamin o.s.v så åkte vi hem.

La oss i sängen och snackade en massa skit och girltalk långt in på natten då vi tillslut faktiskt somnade.

Just nu ska jag sätta på lite program på datan och sen städa lite och åka hem till Frida igen ♥

Sticker iväg till Frida

Nu ska jag bara packa det sista sen måste jag skynda mig till bussen och åka iväg till Frida, där vi ska käka och sen åka ner och kolla på bio. Remember meeeeeee sen blir det fika och mys i stan innan vi sticker hem och sover hos Frida ♥


Just nu

100401

Heeeej! Det blev en ganska lugn och fin morgon tills jag kom på att jag hade körlektion, så 10 min innan den sprang jag runder här hemma och rotade bland alla mina sker för att få med allt sen bad jag pappa som så snällt körde mig snabbt dit. Men nu ä r jag i alla fall hemma och tänkte hoppa in en runda i duschen. Sen ska jag städa lite packa och sticka iväg till Frida. =)

Men nu måste jag verkligen duscha


RSS 2.0