091109

Nionde november och en dag nästmare min födelsedag. Idag var jag först i skolan med företags ekonomi sen stack jag över till nic och hade matteprov, som jag tyckte ändå var ganska lätt. Sen tillbaka och ha en Sos lektion där vi just nu stackar om Fn och Eu typ. Sen stack jag ner och där jag hittade Lovisa, så vi gick en runda där sen stack jag till mezo och träffade Daniela och käkade lite mat där! Skulle beställa en skagenröra och fick konstigt nog för mig att det var med skinka, fast sen kom de in med en stor potatis med en räkröra.. Mmm. Inte det godaste!

Sen fic vi för oss att vi skulle och sola, så vi tog våra saker och småsprang fram i regnet och sen i på solariumet. Somande 2 gånger faktiskt och efte r det trodde jag inte att jag skulle behöva ligga så länge till, fast en 30 minutare är ju ganksa lång tid så fick ligga där och steka ett tag till! Dock blev det ett bra resultat =)

Bilder kommer när Daniela seeeeends them!


Kommentarer
Postat av: Neha

Har haft tenta, du då?

2009-11-09 @ 18:22:33
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: stina

sv: just nu sitter jag och tuggar tuggummi och bloggar, snart ska jag gå och dammsuga min svarta matta. den ska bli vit. haha!



vad händer hemma hos dig?

2009-11-09 @ 18:22:39
URL: http://stinanoe.blogg.se/
Postat av: stina

sv: ja, den är ganska skitig. haha! vilken film blir det?

2009-11-09 @ 18:54:56
URL: http://stinanoe.blogg.se/
Postat av: stina

sv: nej, jag har inte sett någon utav saw-filmerna och kommer nog inte våga heller. är verkligen ingen skräck-films tjej ^^



vilken årskurs går du i?

2009-11-09 @ 19:00:49
URL: http://stinanoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0